Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperTraffic Receivers toate produsele


GTM 21

Pret fara ROAD20xx: 464.1 RON

Transportul nu este inclus in pret

Pe stoc.

   

Pachetul include:
- GTM 21 (receptor integrat, antena si adaptor pentru bricheta auto)
-Manualul utilizatorului

Accesorii
FAQ
Manuale

Despre Produs

Trafic... unde?

Economisiţi timpul de condus, benzină şi nervi adăugând servicii de trafic la dispozitivul dumneavoastră Garmin compatibil cu ajutorul GTM 21 portabil.

Design nou, compact şi antenă uşor de instalat

Precum şi GTM 20, GTM 21 este un receptor de trafic FM TMC (Traffic Message Channel) cu antenă şi adaptor pentru brichetă. Proiectat exclusiv pentru versiunea europeană a seriei c5 StreetPilot şi zûmo, recepţionează informaţii digitale (acolo unde acestea sunt disponibile) privind traficul şi şoselele în construcţie ce afectează traficul pe care dispozitivul dumneavoastră Garmin compatibil le utilizează pentru a stabili un traseu alternativ. GTM 21 este prevăzut cu un design nou, compact şi include o ventuză pentru montarea antenei - facilitând instalarea.

Evitaţi aglomerările de trafic

Datele TMC sunt disponibile într-un număr de oraşe ce creşte rapid din America de Nord şi Europa şi oferă notificări precise, prompte referitoare la accidente, construcţii de şosele, poliţie sau manevre de urgenţă etc. - astfel că puteţi monitoriza vizual fluxul de trafic şi, dacă este nevoie, evita blocajele de trafic.

Recepţionaţi servicii de trafic în timp real

În majoritatea zonelor, în funcţie de furnizorul de servicii, emisiunile de trafic TMC sunt continue - nu există o perioadă de aşteptare pentru actualizarea ştirilor de trafic sau alerte aleatorii. Cu ajutorul GTM 21, vizionaţi cursul traficului în timp real, pe măsură ce se desfăşoară, astfel că puteţi lua decizia corectă mai devreme. Sistemul vă va alerta atunci când pe traseul dumneavoastră există o problemă de trafic şi va propune o rută alternativă pentru a evita incidentul. Datorită faptului că transmisiunile sunt recepţionate prin interemdiul unui canal de date FM "silenţios", puteţi asculta în continuare muzică sau programele de ştiri la radioul autoturismului fără interferenţe din partea transmisiunilor de date privind traficul în bandă FM.

GTM 21 este un receptor de trafic european, portabil, cu antenă inclusă şi adaptor pentru brichetă de 12 volţi.Informaţii abonament

Serviciile de trafic sunt disponibile doar în acele oraşe în care există acoperire. Pentru a activa funcţiile de trafic, ar putea fi necesar un abonament.

Pe majoritatea teritoriului Europei occidentale, datele elementare TMC sunt un serviciu public gratuit, ce poate fi accesat prin intermediul mai multor furnizori. În Franţa şi Marea Britanie, serviciile premium necesită un abonament. În S.U.A. este necesar un abonament la reţeaua Total Traffic Network.

GTM 21 este livrat în configuraţiile listate mai jos. Accesaţi paginile noastre de servicii trafic FM TMC pentru a vă prelungi serviciile curente sau pentru a achiziţiona un pachet de servicii pentru o zonă suplimentară.

Pentru mai multe informaţii de trafic în timp real pentru dispozitivul dumneavoastră Garmin, consultaţi siturile noastre Trafic.

Configuraţii

010-00566-00 GTM 21 (Europa – nu este necesar un abonament în zonele cu servicii gratuite)
Caracteristici Produs

*Receptor trafic portabil în bandă FM
*Plug-and-play; nu este necesară instalarea
*Oferă informaţii de trafic în timp real navigatoarelor GPS pentru automobile Garmin
*Ajută utilizatorii să evite blocajele de trafic
*Referinţe simboluri grafice de hartă