Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - road toate produsele


Nuvi 660 FM





Pret fara ROAD20xx: 1648.15 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1746.92 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 2246.72 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-nüvi 660
-City Navigator® NT Europe 2008 preincarcat
-Preincarcat cu Atlasul Digital al Romaniei RO.A.D 200X detalii la www.romaniadigitala.ro
-Suport auto cu ventuza
-Încărcător A/C 220v
-Incarcator 12/24 volţi
-Disc pentru bord
-Cablu interfaţă USB
-Husa de protectie din piele
-Receptor FM trafic
-Manualul utilizatorului
-Ghid referinţe rapide

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Modalitatea de calatori cu nuvi.

Raspundeti chemarii catre aventura cu ajutorul modelului nuvi 660, un instrument de navigare si un asistent de calatorie. Acest navigator, livrat preincarcat, aduce familiei nuvi un display color de mari dimensiuni si ofera facilitatile apelurilor telefonice hands-free, a avertizarilor asupra traficului, un transmiter FM si multe altele.

Apelurile telefonice hands-free.

Nuvi 660, impreuna cu perechile nuvi 360 si nuvi 310, avand tehnologia Bluetooth wireless integrata si un microfon si un difuzor incorporate, va permit sa efectuati apeluri telefonice hands-free cu ajutorul telefonul;ui mobil. Este suficient sa formati numerele de telefon cu ajutorul tastelor de pe ecranul tactil pentru a apela un alt telefon compatibil. Pentru a raspunde la apeluri, este necesar sa atingeti numai ecranul tactil si sa vorbiti in microfonul incorporat.

Suplimentar, va ofera posibilitatea de a vizualiza si de a forma numere de telefon din propria agenda telefonica personalizata sau din arhiva de apeluri a telefonului mobil propriu. Nu stiti numarul de telefon de la destinatia catre care va indreptati ? nimic mai simplu : il gasiti in cuprinzatoarea baza de date cu puncte de interes – care include hoteluri, restaurante, magazine si puncte de atractie.

Navigati cu usurinta.

Nuvi 660 este livrat pregatit pentru a fi utilizat, preincarcat cu harti, incluzand si rutarea automata, perpectiva 2D sau 3D a hartii, directionari vocale pentru schimbarile de directie, care va si pronunta numele strazilor, precum si cu o interfata fingertip touch screen, oferind o navigare usoara. De asemenea, accepta configurarea de pictograme de autovehicule – distractive, personalizate, intr-o mare varietate de culori, care va vor arata permanent pozitia curenta pe harta.

Vedeti mai mult, datorita ecranului de mari dimensiuni.

Nuvi 660 ofera un ecran de mari dimensiuni de 4,3”, puternic stralucitor, pentru a mari capacitatea de vizualizare a hartilor, pentru o mai buna afisare a POI si pentru derularea fisierelor MP3 si a cartilor audio. Acest ecran are o iluminare alba de fond si este de tipul tactil ( touchscreen ), pentru o utilizare comoda.

Evitati aglomerarile de trafic.

Cu ajutorul receptorului FM TMC de trafic, incorporat, puteti conduce autovehiculul linistit cu ajutorul modelului nuvi 660. Puteti receptiona avertizarile despre aglomerarile de trafic si despre drumurile in constructie de pe traseul ales. Este suficient sa atingeti ecranul unitatii nuvi si veti vizualiza detaliile de trafic sau sa ocoliti zona cu probleme.

Mai mult decat navigare.

Navigarea este doar inceputul. Modelul nuvi 660 include multe alte instrumente de distractie si de calatorie, cum sunt playerul MP3, playerul pentru carti audio, vizualizarea fotografiilor JPEG, convertorul valutar si multe altele.

Un software optional pentru traduceri lingvistice, ghidul dataliat de calatorie si programele salvate va permit sa va personalizati aparatul dupa nevoile personale de calatorie.



Caracteristici Produs

*Receptor: receptor GPS de mare sensibilitate, validat WAAS prin SiRF.
*Ecran: diagonala de 4,3”, 480 x 272 pixel; WQVGA TFT, cu iluminare alba de fond si tactil ( touch screen ).
*Dimensiuni: 4,9” W x 2,9” H x 0,9” D ( 12,4 x 7,4 x 2,3 cm ).
*Greutate: 6,2 oz. ( 190 g.).
*Durata de viata a bateriei: 3…7 ore.
*Tehnologia Bluetooth wireless, pentru apeluri telefonice hands-free.
*Transmiter FM
- Avertizari pentru trafic, pentru drumuri in constructie si pentru incidente meteorologice.
*Include Garmin Lock – o facilitate anti-furt.
*Anunturi vocale pentru numele strazilor.
*Harti preincarcate pentru intreaga America de Nord sau pentru Europa.
*Interfata finger touch screen- Afisaza adrese si puncte de interes.
*Alege perspectiva hartii in 2D sau 3D.
*Incarca POI personalizate, inclusiv avertizari pentru limitari de viteza si amplasarea camerelor de supraveghere a traficului.
*Travel Kit incorporat, care include player MP3 cu mostre MP, carti audio, vizualizare de fotografii, ora in lume, convertoare de valuta si de unitati de masurare, calculator si multe altele.
*Accepta software optional pentru personalizare, cum ar fi Travel Guide si Language Guide.
*Fanta pentru card SD de extensie a memoriei.
*Interfata USB pentru incarcare cu date.

In plus: Ca multe alte dispozitive USB de stocare de date, nuvi 660 este compatibil cu Windows 95, Windows 98 sau WindowsMe.