Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - road toate produsele


Zumo 550





Pret fara ROAD20xx: 2778.27 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 2873.47 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 3460.14 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-zûmo 550
-Preincarcat cu City Navigator® NT pentru Europa
-Montaj pe motocicletă pentru dispozitiv RAM
-Suport auto cu speaker integrat
-Disc de Bord
-Husa de protectie din piele
-Incarcator la 220v
-Incarcator la 12V
-Cablu e alimentare la motocicleta
-Cablu interfaţă USB
-Şurubelniţă pentru siguranţă
-Capace personalizate (argintiu şi negru)
-Colante Garmin
-Manualul proprietarului pe disc
-Ghid referinţe rapide

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 2012.10 preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achizitia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curenta) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viata)
>Pretul cu Ro.a.d. 2012.10 cu upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului pentru harta pe aparat.
Observatie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost importate oficial prin SC Sheba Distribution SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licente piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" si care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL. Daca sunteti in dubiu referitor la provenienta unui aparat, este suficient sa ne trimiteti seria acestuia sa o verificam si veti primi un raspuns in scris in maxim 2 zile lucratoare. La asemenea aparate garantia este suportata de vanzatorul acestora, NU de importatorul oficial.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Personalizati-va excursia pe doua roti cu ajutorul lui zumo 550
–cel mai robust navigator pentru motociclisti creat special pentru astfel de calatorii.
Realizat de catre motociclisti pentru motociclisti, facilitatile prietenoase ale acestui zumo permit ca utilizarea sa sa fie posibila din saua motocicletei. De la drumuri forestiere pana la traseele pentru raliuri, hartile sale preincarcate si facilitatile de inalta clasa pentru navigare va ofera libertatea de a merge oriunde doriti.

Modelul se poate actiona cu usurinta din saua vehiculului cu doua roti.

Rezistent si intuitiv, zumo este realizat in mod special pentru motociclisti.

Ecranul tactil ( touchscreen ) cu control pe partea mainii stangi chiar prin manusa face ca actionarea unitatii sa fie foarte usoara. Ecranul puternic luminat, cu afisaj lizibil chiar si in conditii de luminozitate crescuta, rezistent la lumina UV, permite vizualizarea cu usurinta.
Prevazut cu o consola pentru motocicleta, pentru informatii de calatorie, inclusiv cu aparat de indicare a combustibilului, care sa va atentioneze cand este cazul sa realimentati.
Modelul are un dispozitiv de montaj pe motocicleta universal, care va permite montajul oriunde doriti.
Livrarea include atat dispozitivul de montaj pe motocicleta, cat si cel de montaj pe automobil ( acesta avand si un difuzor incorporat ), asa incat aparatul poate fi folosit fie pe vehicule cu doua roti, fie in automobile.
Poate fi livrat in carcase personalizate, disponibile intr-o varietate de culori, asa incat sa reflecte cat mai bine stilul Dumneavoastra propriu.
Testat la vibratii, rezistent la apa si realizat din materiale plastice rezistente la combustibil.

Zumo 550 este livrat gata pregatit sa poata fi utilizat, avand preincarcate hartile de strada City Navigator NT si o baza de date puternica pentru puncte de interes ( POI ), incluzand moteluri, restaurante, statii de combustibil, ATM-uri si multe altele. Este suficient sa introduceti o destinatie si zumo va va conduce acolo prin directionari vocale de schimbare de directie ( care si pronunta numele strazilor ). Suplimentar, zumo accepta puncte de interes personalizate, cum ar fi zonele cu scoli si amplasarea camerelor de
supraveghere a traficului, si include alerte de proximitate pentru avertizarea POI din apropierea locului in care va aflati. Este, de asemenea, compatibil cu Garmin Tour Guide – o utilitate gratuita care va permite sa realizati si sa incarcati o baza de date proprie, continand fotografii si fisiere MP3.

In zumo este integrata o baterie litiu-ion, reincarcabila ( pentru trei ore de utilizare normala ), care va permite planificarea calatoriilor fie pe motocicleta, fie pe jos. Suplimentar, zumo accepta harti electronice, ceea ce il face un navigator off-road de ultima ora.

Adaugati optiuni de trafic, starea vremii si radio.

Cu abonamente optionale XM si o antena XM, puteti verifica starea vremii, sa aflati situatia traficului in zona catre care va deplasati si sa ascultati radioul in timp ce calatoriti cu ajutorul lui zumo. Ca o alternativa, zumo poate receptiona optional avertizarile TMC asupra traficului ( in orasele selectate ), atunci cand este folosit cu un receptor de trafic compatibil. Este suficient sa apasati un buton de pe ecran, si zumo va recalcula traseul pentru a evita aglomerarile de trafic.

Apelati telefonic hands-free si receptionati avertizari vocale wireless.

Cu tehnologia wireless Bluetooth incorporata, puteti vorbi la telefon in siguranta, fara a va scoate manusile sau casca de protectie.Conectati zumo la dispozitivul Bluetooth din casca de protectie si la telefonul celular si veti putea apela si receptiona apeluri hands-free. Mai mult, prin intermediul interfetei Bluetooth, puteti apela telefonic un POI catre care va indreptati. Suplimentar, zumo transmite avertizari vocale privind navigatia direct in casca de protectie, astfel incat le puteti asculta wireless.

Planificati-va expeditiile in natura si impartasiti-le prietenilor.

Zumo 550 faciliteaza planificarea urmatoarei calatorii si va permite sa impartasiti traseele colegilor de expeditii. Inainte sa plecati, planificati-va calatoriile pe computerul personal. Cautati de la bun inceput opririle pentru alimentari cu combustibil, pentru cumparaturi de alimente si pentru divertisment. Apoi, transferati traseul astfel conceput in zumo si plecati la drum.

La sfarsitul zilei, comunicati locurile si traseele favorite altor excursionisti cu zumo si revizuiti calatoriile in Google Earth. Microcardul SD de extensie permite inmagazinarea si difuzarea traseelor cu usurinta. Descarcati traseele
pe care doriti sa le impartasiti altor excusionisti – puteti chiar incarca fisiere MP3 in unitatea proprie, pentru a va bucura de ele pe parcursul drumului. Suplimentar, facilitatea JPEG Picture Viewer va permite sa transmiteti fotografiile din aventura Dumneavoastra prietenilor si familiei.

Zumo 550 – navigatorul conceput pentru calatorii in sa.Numai in perioada 05.Aprilie - 30.Aprilie.2011 poti achizitiona versiunea preincarcata cu Ro.a.d. 2008, fara CD, la Promotie !




Caracteristici Produs

*Receptor GPS de inalta sensibilitate.
*Ecran : 2,8” W x 2,1” H ( diagonala 3,5” ), 320 x 240 pixel; rezistent la lumina UV; puternic luminat, lizibil chiar si in conditii de luminozitate crescuta; display tactil ( touch screen ).
*Dimensiuni : 4,8” W x 3,9” H x 1,6” D .
*Greutate : 10,6 oz.
*Baterie litiu-ion, reincarcabila; pana la patru ore de functionare normala.
*Tehnologie Bluetooth wireless pentru apeluri telefonice hands-free si pentru navigarea cu ajutorul avertizarilor sonore.
*Accepta optional avertizari despre trafic FM TMC.
*Accepta optional XM NavTraffic, cu XM pentru starea vremii si cu XM Satellite Radio.
*Harti preincarcate pentru intreaga America de Nord si pentru Europa.
*Anunturi vocale pentru strazi dupa nume.
*Cauta adrese si puncte de interes.
*Alege perspectiva 2D sau 3D.
*Incarca POI personalizate, inclusiv atentionari pentru zonele cu restrictii de viteza si pentru amplasarea camerelor de supraveghere a traficului.
*Player MP3 si JPEG Picture Viewer incorporate.