Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - road toate produsele


nüvi 350





Pret fara ROAD20xx: 1326.85 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1426.81 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1575.56 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 1926.61 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-nüvi™ 350 preincarcat cu City -Navigator Europe (full unlock)
-Preincarcat cu Atlasul Digital al Romaniei ROAD 2006, detalii gasiti la www.romaniadigitala.ro
-Cablu PC/USB
-Incarcator A/C
-Adaptor de alimentare auto
-Suport de montare pe parbrizul auto
-Manuale

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Cel mai recent insotitor de calatorie.
nuvi se prezinta: un asistent de calatorie multilateral, de dimensiunea unui pachet de carti de joc.

nuvi este un navigator GPS portabil, de referinta pentru un calator, si un sistem digital de entertainment, toate intr-o singura constructie. Combinat cu harti detaliate, nuvi ofera rutarea automata, directionarea prin voce si un control touch-screen – ceea ce va permite sa gasiti traseul dorit oriunde si oricand, cu usurinta.

Kitul de calatorie

nuvi ofera, de asemenea, un kit de calatorie continand mijloace de calatorie folositoare pentru amuzament: player MP3, player pentru carti audio de la Audible.com, inspector de fotografii JPEG, ceas prezentand ora pe glob in diferite fuse orare, convertor valutar, convertor de unitati de masurare si un calculator. Suplimentar, pot fi adaugate pachete software optionale, cum sunt Ghidul de limbaj si Ghidul de calatorie ( achizitionabile separat pe carduri SD de date ).

Software-ul pentru Ghidul de limbaj ( optional )

Utilizatorii pot accesa un Ghid de limbaj Garmin, care contine informatii furnizate de Oxford University Press. Acest software contine o banca de cuvinte multilingvistica, o banca de fraze si cinci dictionare bilingve. Banca de cuvinte multivingvistica si cea de fraze suporta noua limbaje si dialecte, incluzand engleza americana, engleza corecta, franceza, germana, italiana, portugheza braziliana, portugheza europeana,spaniola europeana si spaniola latino-americana. Ghidul de limbaj permite utilizatorului sa se concentreze numai asupra conducerii vehiculului, traducand mai mult de 17000 de cuvinte sau 20000 de fraze in fiecare limbaj. Prin intermediul interfetei text-to-speech al aparatului ( oferita doar la modelul nuvi 350 ), utilizatorii pot afla pronuntarea corecta a oricarei cereri introduse in banca de cuvinte – fie ca gen, fie ca informatie partiala.

Software-ul pentru Ghidul de calatorie ( optional )

Noul Ghid de calatorie de la Garmin este incarcat cu informatii furnizate de Marco Polo. Aceste ghiduri ofera informatiile cele mai amanuntite – cum ar fi recomandari pentru restaurante, atractii turistice si altele – toate accesabile cu degetul utilizatorului.

Calatorii pot folosi aparatul nuvi pentru a naviga catre o adresa sau pentru a cauta puncte de interes ( POI ) – locatii precum hoteluri, restaurante, magazine sau atractii turistice. Aparatul nuvi calculeaza automat cel mai rapid traseu si furnizeaza directionari vocale de-a lungul traseului. Gratie functionalitatii text-to-speech a aparatului, acesta anunta audibil numele strazilor urmatoare – lasand conducatorul de vehicul atent la traseu atunci cand navigheaza intr-un trafic aglomerat si pe drumuri accidentate. Daca utilizatorul rataceste drumul, aparatul nuvi calculeaza automat calea cea mai scurta pentru a reveni la traseul initial.

nuvi 350

Versiunea europeana contine incorporata cartografia intregii Europe.
Facilitatea text-to-speech a aparatului nuvi 350 ofera schimbarile de directie prin rostirea numelui strazilor. Suplimentar, aceasta interfata ofera utilizatorilor pronuntarea oricarei accesari a bancii de cuvinte – fie ca gen, fie ca informatie partiala.

Aparatul nuvi 350 este compatibil cu receptorul de trafic GTM 10 FM TMC, care ofera utilizatorului posibilitatea de a evita aglomerarile de trafic prin simpla apasare a unui buton, prin care se calculeaza un nou traseu.

Aparatul nuvi 350 este livrat cu un alimentator A / C si cu o memorie interna de aprox.700 Mb, pentru stocarea de harti suplimentare, MP3-uri si carti audio ( achizitionabile de la Audible.com ).



Caracteristici Produs

*Receptor : GPS de inalta sensibilitate, validat WAAS prin SiRF.
*Ecran : 2,8” W x 2,1” H ( diagonala 3,5” ), 320 x 240 pixel; stralucitor, TFT, 64000 culori, cu iluminare de fond alba si touch-screen.
*Dimensiuni : 3,87” W x 2,91” H x 0,87” D ( 98,3 x 73,9 x 22,1 mm).
*Greutate : 5,1 onc. ( 144,6 grame ).
*Baterie : litiu-ion, incorporata, cu durata de viata de 4…8 ore, functie de modul de utilizare.
*Accepta avertizari de trafic FM TMC.
*Anunta vocal numele strazilor.
*Harti preincarcate pentru intreaga Europa sau America de Nord ( la nuvi 350 ), harti preincarcate pentru o regiune europeana ( la nuvi 310 ).
*Interfata touch-screen tactila.
*Evidentiaza adresele si punctele de interes.
*Alege perspectiva 2D sau 3D a hartii.
*Permite incarcarea cu POI personalizate, inclusiv cu atentionari pentru zonele cu limitare de viteza si amplasarea camerelor de supraveghere a traficului.
*Kitul de calatorie incorporeaza un player MP3 cu mostre MP, player pentru carti audio, inspector de fotografii, ceas cu ora pe glob, convertoare de valuta si de unitati de masurare, calculator si altele.
*Accepta software-uri aditionale optionale, cum sunt Ghidurile de calatorie si de limbaj, pentru personalizarea aparatului.
*Fanta pentru card SD de extensie a memoriei.
*Interfata USB pentru incarcarea cu date.

Nota: Ca majoritatea dispozitivelor USB de stocare de date, aparatul nuvi nu este compatibil cu Windows95, Windows 98 sau Windows Me.