Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - road toate produsele


nüvi 370





Pret fara ROAD20xx: 1706.46 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1806.42 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1955.17 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 2306.22 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-nüvi 370
-Preincarcat cu City Navigator NT pentru America de Nord si Europa
-Preincarcat cu Atlasul Digital al Romaniei ROAD 2006, detalii gasiti la www.romaniadigitala.ro
-Receptor de trafic
-Suport pentru parbriz cu ventuza
-Husa de protectie
-Cablu de alimnetare la bricheta masinii
-Disc pentru bord
-Cablu interfaţă USB
-Conţinut ghid lingvistic pentru exemplificare melodii MP3
-Ghid referinţe rapide

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Însoţitorul de călătorie suprem

Prezentăm dispozitivul nüvi®: Un asistent pentru călătorie care are dimensiunea aproximativă a unui pachet de cărţi de joc.

nüvi este un navigator GPS portabil, un sistem de referinţă pentru călător şi un sistem de divertisment digital deopotrivă. Împreună cu hărţi detaliate, nüvi oferă trasare automată a rutelor, indicaţii vocale rând pe rând şi control prin atingerea ecranului cu degetul astfel încât să vă orientaţi cu uşurinţă către orice destinaţie.

Travel Kit™

nüvi oferă de asemenea un kit pentru călătorie cu instrumente utile pentru a vă ajuta să faceţi orice călătorie mai distractivă: Redare MP3, redare cărţi în format audio de la Audible.com, vizualizare imagine JPEG, oră în lume cu fusuri orare, convertizor monedă, convertizor unităţi de măsură şi calculator. În plus, pachetele opţionale de aplicaţii software precum Language guide (ghid lingvistic) şi Travel Guide (ghid călătorie) (comercializat separat pe carduri de date SD) pot fi adăugate pentru pentru asistenţă referitoare la limbă şi conţinut.

Software Language Guide™ (opţional)

Utilizatorii pot accesa un ghid lingvistic Garmin Language Guide, cu date furnizate de Oxford University Press. Acest pachet de aplicaţii software conţine o arhivă de cuvinte în mai multe limbi, o arhivă cu expresii şi cinci dicţionare bilingve. Arhiva de cuvinte în mai multe limbi şi arhiva cu expresii acceptă nouă limbi şi dialecte, inclusiv engleza americană, engleza britanică, franceza, germana, italiana, portugheza braziliană, portugheza europeană, spaniola europeană şi spaniola din America latină. Ghidul lingvistic permite călătorilor să caute şi să traducă mai mult de 17.000 de cuvinte şi 20.000 expresii pe limbă. Prin intermediul interfeţei de pronunţare a textului (text-to-speech) a dispozitivului (disponibilă doar pentru nüvi 350), utilizatorii pot avea la dispoziţie o pronunţare a fiecărui element din arhiva de cuvinte, precum şi informaţii referitoare la genuri şi pronunţie în conversaţie.

Software Travel Guide™ (opţional)

Noul ghid de călătorie Garmin Travel Guide este încărcat în prealabil de Marco Polo. Aceste ghiduri vă pun la dispoziţie informaţii de profunzime pentru călătorie - precum evaluări şi recomandări pentru restaurante, obiective turistice şi multe altele.

Călătorii pot utiliza dispozitivul nüvi pentru a naviga la o adresă sau a căuta puncte de interes (POI) - precum hoteluri, restaurante, magazine şi obiective turistice. nüvi calculează automat cel mai rapid traseu şi oferă pe parcurs indicaţii vocale rând pe rând. Datorită funcţiei de pronunţare a textului (text-to-speech) a nüvi, dispozitivul indică sonor numele străzilor următoare - permiţând şoferilor să nu îşi abată privirea de la drum în timp ce navighează prin traficul aglomerat şi drumuri cu probleme. Dacă utilizatorii se abat de la traseu, nüvi calculează automat cea mai uşoară cale de a reveni la traseul iniţial.

Trafic

nüvi oferă chiar şi avertizări referitoare la trafic (în anumite oraşe) atunci când este utilizat împreună cu un receptor de trafic compatibil. Adpugând servicii de trafic şi un receptor la dispozitivul dumneavoastră nüvi, puteţi evita blocajele de trafic apăsând pur şi simplu un buton pentru a calcula un nou traseu.

Acceptă de asemenea puncte de interes (POI) personalizate şi pictograme configurabile pentru vehicule - pictograme distractive în formă de automobile într-o varietate de culori ce afişează poziţionarea dumneavoastră pe hartă.



Caracteristici Produs

*Indicarea vocală anunţă străzile în funcţie de nume (doar nüvi 350)
*Hărţi încărcate în prealabil pentru toată America de nord sau Europa (nüvi 350); hărţi încărcate în prealabil pentru o regiune europeană (nüvi 310)
*Interfaţă prin atingerea ecranului cu degetul
*Căutaţi adresele şi punctele de interes
*Optaţi pentru o perspectivă a hărţii în 2D sau 3D
*Încărcaţi POI personalizate, inclusiv avertizări pentru zonele de viteză şi camere de vedere pentru siguranţă cu ajutorul POI Loader
*Kitul de călătorie încorporat include redarea MP3 cu fişiere MP pentru exemplificare, cărţi în format audio, vizualizare imagini, oră în lume, convertizoare pentru monedă şi unităţi de măsură, calculator şi altele
*Adăugaţi software suplimentare precum ghiduri Travel (de călătorie) şi Language (lingvistic) pentru a vă personaliza dispozitivul nüvi
*Fantă suplimentare card de memorie SD
*Interfaţă USB pentru încărcare date