Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports On The Water » Chartplotters » Sounders » Chartplotter/Sonar Combos » Fishfinders » Handhelds GPS » Marine Autopilot System » Communications » Radar » Marine Networking » Produse iesite din uz - marine
In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - marine toate produsele


GPSMAP® 545/545s

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-GPSMAP 545/545s*
-Capac protectie
-Montaj cu înclinare/pivotare
-Cabluri
-Manualul utilizatorului

Accesorii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Chartplotter-ul Dvs. Garmin oferă cele mai luminoase, mai clare, mai colorate elemente grafice pe care le-aţi văzut până acum pe un ecran de 12,7 cm. Vizualizaţi cu claritate afişajul VGA clar, lizibil în lumina soarelui 545, acţionat de un procesor rapid. Acest chartplotter Garmin oferă detalii excepţionale, viteze rapide de redesenare şi cea mai realistă cartografiere îmbunătăţită fotografic văzută vreodată în această gamă de dispozitive electronice cu montaj fix.

545 include hărţi detaliate pentru largul S.U.A. prin intermediul acoperirii BlueChart g2 pentru S.U:A. şi Bahamas.

Observaţi imagini în detalii mai bogate ca niciodată

Harta dumneavoastră de bază poate fi îmbunătăţită prin intermediul cardurilor de date opţionale SD BlueChart® g2 Vision, ce oferă fotografii aeriene de referinţă cu rezoluţie ridicată pentru a vă asista atunci când navigaţi prin porturi şi canale dificile - sau atunci când localizaţi puncte precum zone cu docuri, opriri pentru alimentare sau restaurante. Cardul de date g2 Vision permite de asemenea GPSMAP 545 să ilustreze o perspectivă grafică veridică din "punctul de vedere al marinarului" în 3D de pe punte sau o perspectivă subacvatică din "punctul de vedere al peştelui".

Utilizaţi interfaţa cu utilizatorul foarte simplă pentru operare facilă

Cu mai puţine butoane de apăsat şi mai puţini paşi de controlare de urmat, formatul simplificat al meniului GPSMAP 545 vă facilitează accesarea şi selectarea datelor pe care doriţi să le afişaţi pe ecran.

Simplificaţi navigarea prin intermediul Auto Guidance (Ghidare automată)

Tehnologia opţională de ghidare automată g2 Vision vă va ajuta să vă simplificaţi navigarea. Este ca şi cum aţi avea la dispoziţie la bord un ghid perfect pentru pericolele locale şi traseele de navigare. Ghidarea automată caută toate funcţiile cartografice pentru a vă sugera cel mai bun traseu de navigare cartografiat.

Bucuraţi-vă de funcţionalitatea suplimentară a sonarului

Versiunea 545s este livrată cu frecvenţă duală puternică sau cu un sonar cu fascicul dual pentru a ilustra cu claritate contururile de adâncime, obiectivele de peşti, structura etc. Este de asemenea compatibil CANet™, permiţând împărtăşirea datelor de sonar cu afişajul altor chartplottere Garmin de la bordul ambarcaţiunii dumneavoastră.