Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports On The Water » Chartplotters » Sounders » Chartplotter/Sonar Combos » Fishfinders » Handhelds GPS » Marine Autopilot System » Communications » Radar » Marine Networking » Produse iesite din uz - marine
In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - marine toate produsele


GPSMAP® 550/550s

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-GPSMAP 550/550s*
-Capac protectie
-Montaj cu înclinare/pivotare
-Cabluri
-Manualul utilizatorului

Accesorii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Pentru marinarii atenţi la economie, acest chartplotter Garmin fiabil oferă multe funcţii de navigare raportate la costuri. Este dotat cu un afişaj color QVGA de 12,7 cm, imagini pentru harta de bază mondială îmbunătăţite prin satelit, iar o fantă de card SD facilitează adăugarea funcţiilor prin intermediul cardului opţional BlueChart® g2 Vision. Precum toate chartplotter-ele Garmin , acestea utilizează receptoare GPS activate WAAS/EGNOS pentru precizie ridicată (de obicei în limita a 3 metri).

550 include detalii pentru hărţile pentru larg cu acoperire Bluechart fie pentru Marea Britanie, fie pentru Australia.

Observaţi imagini în detalii mai bogate ca niciodată

Harta de bază 550 poate fi îmbunătăţită prin intermediul cardurilor de date opţionale BlueChart® g2 Vision, ce oferă fotografii aeriene de referinţă cu rezoluţie ridicată pentru a vă asista atunci când navigaţi prin porturi şi canale dificile - sau atunci când localizaţi puncte precum zone cu docuri, opriri pentru alimentare sau restaurante.
Cardul de date g2 Vision permite de asemenea GPSMAP 550 să ilustreze o perspectivă grafică veridică din "punctul de vedere al marinarului" în 3D de pe punte sau o perspectivă subacvatică din "punctul de vedere al peştelui".

Utilizaţi interfaţa cu utilizatorul foarte simplă pentru operare facilă

Cu mai puţine butoane de apăsat şi mai puţini paşi de controlare de urmat, formatul simplificat al meniului GPSMAP 550 vă facilitează accesarea şi selectarea datelor pe care doriţi să le afişaţi pe ecran.

Simplificaţi navigarea prin intermediul Auto Guidance (Ghidare automată)

Tehnologia opţională de ghidare automată vă va ajuta să vă simplificaţi navigarea. Este ca şi cum aţi avea la dispoziţie la bord un ghid perfect pentru pericolele locale şi traseele de navigare. Ghidarea automată caută toate funcţiile cartografice pentru a vă sugera cele mai bune trasee de navigare cartografiate.

Bucuraţi-vă de funcţionalitatea suplimentară a sonarului

Versiunea 550s este livrată cu frecvenţă duală puternică sau cu un sonar cu fascicul dual pentru a ilustra cu claritate contururile de adâncime, obiectivele de peşti, structura etc. Este de asemenea compatibil CANet™, permiţând împărtăşirea datelor de sonar cu afişajul altor chartplottere Garmin de la bordul ambarcaţiunii dumneavoastră.