Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports On The Water » Chartplotters » Sounders » Chartplotter/Sonar Combos » Fishfinders » Handhelds GPS » Marine Autopilot System » Communications » Radar » Marine Networking » Produse iesite din uz - marine
In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Sounders toate produsele


GSD 22





Pret fara ROAD20xx: 1986.53 RON

Transportul nu este inclus in pret

Disponibil la comanda in circa 2-3 saptamani.

   

Pachetul include:
-GSD 22
-Cablu reţea maritimă
-Cablu alimentare/date
-Cablu CANet
-Manşon cablu
-Instrucţiuni de instalare

Accesorii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Sonarul digital puternic al GSD 22 adaugă date de sonar detaliate la chartplotter-ul Garmin prin intermediul reţelei Garmin Marine Network.

Conectaţi-vă la reţeaua Garmin Marine Network

Acest sonar tip cutie-neagră se conectează la chartplotter-ul Dvs. prin intermediul reţelei Garmin Marine Network pentru a furniza răspunsuri de date rapide şi detaliu foarte clar. Odată conectat, orice chartplotter din reţea poate vizualiza datele detaliate ale sonarului dispozitivului 22 şi le poate suprapune pe pagina de hartă. Puteţi utiliza de asemenea GSD 22 împreună cu Garmins CANet® pentru a vă conecta la chartplottere independente de reţea.

Obţineţi performanţe puternice în ape adânci

Designul digital al GSD 22 oferă o definire a obiectivelor şi performanţe extraordinare în ape adânci şi permite transmiterea a până la 2 kW, în funcţie de transductorul dumneavoastră. 22 reglează de asemenea creşterea şi puterea de transmitere automat pentru a optimiza răspunsul de date şi pentru apele puţin adânci. Se poate conecta la un transductor cu frecvenţă duală şi funcţionează cu orice de la un transductor standard de 500 de waţi până la un transductor de sarcină grea de 2 kW prin chilă sau în chilă şi poate atinge adâncimi de până la 1700 metri.

GSD 22: Adaugă o perspectivă pe fundul ambarcaţiunii dumneavoastră

Reţineţi: Acest produs nu include un transductor. Garmin oferă o gamă de selecţie completă de transductoare pe care le puteţi achiziţiona separat ca accesorii.