Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - road toate produsele


nüvi 670





Pret fara ROAD20xx: 1896.86 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1996.82 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 2496.62 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-nüvi 670
-City Navigator® NT pentru America de Nord sau Europa (acoperire universală)
preincarcat
-Preincarcat cu Atlasul Digital al Romaniei RO.A.D 200X detalii la www.romaniadigitala.ro
-Receptor FM trafic
-Servicii de trafic în timp real*
-Suport auto cu ventuza
-Încărcător A/C 220v
-Disc pentru bord
-Cablu USB
-Carcasă din piele pentru deplasări
-Manualul utilizatorului pe unitatea disc
-Ghid referinţe rapide

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Ajungeţi din Europa in America de Nord fără a încărca mai multe hărţi cu transatlantic nüvi® 670.

Acest dispozitiv de însoţire în călătorie Personal Travel Assistant este livrat cu hărţi încorporate pentru ambele continente, făcând călătoriile în străinătate foarte uşoare. Ca şi 660, nüvi 670 include de asemenea un ecran lat color, apelare mâini libere, avertizări trafic şi transmiţător FM, apoi îl îmbunătăţeşte suplimentar cu şi mai multe hărţi.

Navigaţi cu uşurinţă

nüvi 670 de la Garmin este livrat gata de funcţionare direct din cutie, cu hărţi stradale City Navigator® NT preîncărcate pentru America de nord şi Europa şi o bază de date consistentă cu puncte de interes (POI), incluzând aici hoteluri, restaurante, staţii de alimentare, bancomate şi altele. Atingeţi pur şi simplu ecranul color lizibil în lumina soarelui şi introduceţi o destinaţie, iar nüvi vă va îndruma către aceasta prin intermediul hărţilor 2D sau 3D şi indicaţii vocale rând pe rând. Dispozitivul anunţă chiar numele ieşirilor de pe autostradă şi al străzilor astfel încât să nu fiţi niciodată nevoit să nu mai fiţi atent la drum. În plus, nüvi 670 acceptă POI personalizate, precum zone cu şcoli şi camere de luat vederi pentru siguranţă şi vă permite să setaţi alerte de proximitate referitoare la apropierea de punctele de interes. Acceptă de asemenea pictograme configurabile pentru vehicule - pictograme distractive în formă de automobile într-o varietate de culori ce afişează poziţionarea dumneavoastră pe hartă.

Aflaţi mai multe

nüvi 670 este dotat cu un afişaj cu ecran lat strălucitor de 4,3" pentru o vizualizare îmbunătăţită a hărţii, căutare POI şi redare MP3/cărţi audio. Acest afişaj cu orientare tip peisaj este iluminată din fundal şi este prevăzută cu funcţie de atingere a ecranului pentru utilizare facilă.

Efectuaţi apeluri cu mâinile libere

La capitolul de conducere a automobilului fără griji, nüvi 670 integrează tehnologia fără fir Bluetooth® cu un microfon şi difuzor, astfel încât îl puteţi cupla cu telefonul dumneavoastră compatibil Bluetooth®. Apoi puteţi vorbi cu mâini libere prin intermediul dispozitivului 670 în timp ce rămâneţi concentrat pe drum. Formaţi pur şi simplu numărul prin intermediul ecranului cu atingere pentru a efectua un apel. Pentru a răspunde la apeluri, apăsaţi ecranul dispozitivului nüvi şi vorbiţi direct în microfonul încorporat. Puteţi de asemenea să căutaţi cu uşurinţele şi să formaţi numere din agenda dumneavoastră personalizată sau din istoricul de apeluri al telefonului. Prin intermediul formării printr-o atingere pentru puncte de interes (POI) puteţi apela cu uşurinţă pentru a informaţii sau rezervări.

Evitaţi aglomerările de trafic

Evitaţi aglomerările de trafic cu ajutorul receptorului de trafic FM TMC încorporat al nüvi 670. Recepţionaţi alertele referitoare la întârzierile provocate de trafic ce sunt în calea traseului dumneavoastră. Apoi apăsaţi pur şi simplu ecranul pentru a vizualiza detaliile de trafic şi a ocoli zona cu probleme.

Treceţi dincolo de navigare

Navigarea este doar începutul. nüvi 670 include multe unelte “obligatorii” pentru distracţie şi călătorie, inclusiv redare MP3, cărţi în format audio (este necesar un abonament la Audible.com), vizualizare imagini JPEG, convertoare de valută şi altele. Cu transmiţătorul FM fără fir al nüvi 670*, veţi putea auzi mesaje audio, inclusiv indicaţii vocale, MP3uri şi cărţi audio prin intermediul sistemului stereo al autoturismului. Software-ul opţional şi cardurile SD plug-and-play pentru traduceri lingvistice, programe tip ghid de călătorie detaliat şi pentru economisire vă permit să personalizaţi nüvi conform necesităţilor dumneavoastră de călătorie.

nüvi 670: Este o modalitate complet nüoă pentru călătorie.



Caracteristici Produs

*Receptor: receptor GPS de mare sensibilitate, validat WAAS prin SiRF.
*Ecran: diagonala de 4,3”, 480 x 272 pixel; WQVGA TFT, cu iluminare alba de fond si tactil ( touch screen ).
*Dimensiuni: 4,9” W x 2,9” H x 0,9” D ( 12,4 x 7,4 x 2,3 cm ).
*Greutate: 6,2 oz. ( 190 g.).
*Durata de viata a bateriei: 3…7 ore.
*Tehnologia Bluetooth wireless, pentru apeluri telefonice hands-free.
*Transmiter FM
*Avertizari pentru trafic, pentru drumuri in constructie si pentru incidente meteorologice.
*Include Garmin Lock – o facilitate anti-furt.
*Anunturi vocale pentru numele strazilor.
*Harti preincarcate pentru intreaga America de Nord si Europa.
*Interfata finger touch screen.
*Afisaza adrese si puncte de interes.
*Alege perspectiva hartii in 2D sau 3D.
*Incarca POI personalizate, inclusiv avertizari pentru limitari de viteza si amplasarea camerelor de supraveghere a traficului.
*Travel Kit incorporat, care include player MP3 cu mostre MP, carti audio, vizualizare de fotografii, ora in lume, convertoare de valuta si de unitati de masurare, calculator si multe altele.
*Accepta software optional pentru personalizare, cum ar fi Travel Guide si Language Guide.
*Fanta pentru card SD de extensie a memoriei.
*Interfata USB pentru incarcare cu date.

In plus: Ca multe alte dispozitive USB de stocare de date, nuvi 670 este compatibil cu Windows 95, Windows 98 sau WindowsMe.