Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air » Portabile » Produse iesite din uz
OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Portabile toate produsele


GPSMAP 496





Pret fara ROAD20xx: 8779.82 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-GPSMAP 496
-City Navigator® NT pentru America de Nord sau Europa (acoperire universală) preincarcata
Actualizare gratuită simplă Jeppesen
-Antenă inteligentă GXM™ 30A*
-Antenă GPS pentru funcţionare la distanţă în regim scăzut
-Montare automată
-Curea pentru umăr
-Montaj tip frecare
-Cablu adaptor de 12 volţi cu difuzor
-Încărcător 220v
-Cablu interfaţă USB
-Carcasă pentru deplasări
-Manualul utilizatorului
-Ghid referinţe rapide

*GXM 30A nu este inclus în versiunea pentru Atlantic. Serviciu XM disponibil doar în S.U.A.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Zburaţi mai inteligent şi mai sigur cu dispozitivul GPSMAP 496 la bord. Acest mini-MFD "atotştiutor" vă pune la dispoziţie mai multă putere şi informaţie decât orice dispozitiv ţinut în mână portabil din istoria aviaţiei. La fel ca şi GPSMAP 396, 496 combină legătura de informaţie meteorologică de la satelit cu o hartă color detaliată şi avertizarea referitoare la relief, apoi o duce la nivelul următor prin chiar mai multe funcţii şi software de top. 496 este un dispozitiv "esenţial" pentru orice pilot.

Vizualizaţi poziţia dumneavoastră pe căile de acces la pistă

Datele Garmin SafeTaxi™ oferă diagrame detaliate referitoare la căile de acces la pistă şi informaţii despre poziţionare pentru mai mult de 650 de aeroporturi din S.U.A. Fiind încărcată în prealabil pe dispozitiv, această informaţie vă ajută să navigaţi cu încredere prin aeroporturi care nu vă sunt familiare şi indică poziţia exactă a aeronavei dumneavoastră pe teren. (Nu este disponibilă în versiunea pentru Atlantic.)

Director de aeroporturi cu acces facil AOPA

Căutaţi servicii de alunecare către pistă, planificaţi pentru rămânerea peste noapte, optaţi pentru opririle pentru alimentare şi altele prin directorul Asociaţia Piloţilor şi a Proprietarilor de Aeronave (AOPA) inclus pe GPSMAP 496. Acest ghid de referinţă indispensabil vă pune la dispoziţie o abundenţă de informaţii referitoare la aeroport şi călătorie. Oferă informaţii detaliate pentru peste 5300 de aeroporturi din S.U.A. precum şi numele şi numerele de telefon pentru mii de FBO (operatori cu baze fixe), plus transportare la sol, cazare, restaurante, puncte de interes locale şi altele. (Nu este disponibilă în versiunea pentru Atlantic.)

Recepţionaţi avertizări Altitude-Sensitive Smart Airspace™ (avertizări inteligente sensibile la altitudine)

Atunci când sunteţi în aer, noua funcţia Smart Airspace (spaţiu aerian inteligent) de la Garmin face identificarea lucrurilor de pe traseu mai uşoară ca niciodată. Smart Airspace (spaţiu aerian inteligent) evidenţiază în mod automat spaţiul aerian apropiat de altitudinea pilotului din momentul de faţă şi accentuează spaţiul aerian dinspre altitudinea respectivă, ceea ce vă oferă o conştientizare sporită a situaţiei.

Navigaţi prin intermediul bazelor de date pentru teren îmbunătăţite şi aviaţie.

GPSMAP 496 este prevăzut cu o bază de date Jeppesen încorporată cu baze de date pentru teren şi obstacole. Zburaţi având încredere în cunoştinţele dumneavoastră, mulţumită bazei de date îmbunătăţite pentru teren cu rezoluţie mai mare. Cu de peste 10 ori mai multe date decât baza de date a dispozitivului 396, 496 oferă chiar mai multe referinţe vizuale. Monitorizează poziţia dumneavoastră raportată la terenul înconjurător pentru a furniza avertizări. Puteţi personaliza chiar nivelurile minime de toleranţă pentru avertizarea referitoare la teren. Prin intermediul bazei de date Jeppesen® a dispozitivului, puteţi vizualiza ruta dumneavoastră de zbor suprapusă cartografiei contur a terenului. Adăugarea aeroporturilor şi heliporturilor private la baza de date oferă chiar mai multe opţiuni de navigare şi locuri de "urgenţă" apropiate.

Bucuraţi-vă de actualizări mai rapide ale hărţilor şi indicatorilor

Pentru mai mult realism şi siguranţă, 496 actualizează datele de hartă şi instrumentele din pagina "Panel" (Panou) la 5 Hz, o rată considerabil mai mare ce oferă o prezentare mai lină, aproape "în timp real", a indicatorilor analogici ai aeronavei dumneavoastră, precum HSI şi coordonatorul de întoarcere.

Luaţi decizii informate cu trafic şi meteorologie opţională

Cu o abonare opţională la informaţiile meteorologice prin satelit XM WX (XM WX Satellite Weather™) şi antena inteligentă GXM 30A inclusă, veţi avea acces la date meteorologice actualizate constant, la rezoluţie ridicată pentru S.U.A., chiar în carlingă. Informaţiile meteorologice prevăd Radar de ultimă generaţie (NEXRAD), rapoarte meteorologice rutiniere pentru aviaţie (rapoarte METAR), previziuni pentru terminale aerodrom (TAF), restricţii temporare de zbor (TFR), descărcări electrice şi rafale de vânt în zbor, plus multe altele şi pot fi suprapuse direct peste bazele de date cu hărţi topografice sau Jeppensen ale 496. Adăugaţi un receptor/emiţător Garmin Mode S, iar 496 va afişa în mod automat avertizări TIS de trafic ce identifică traficul aerian înconjurător.

Navigaţi prin aer, pe pământ sau mare

GPSMAP 496 de la Garmin este livrat gata de funcţionare direct din cutie, cu hărţi stradale City Navigator® NT preîncărcate şi o bază de date consistentă cu puncte de interes (POI), incluzând aici moteluri, restaurante, staţii de alimentare, bancomate şi altele. Introduceţi pur şi simplu o destinaţie şi vă va fi trasată în mod automat o rută cu indicaţii vocale oferite rând pe rând. În plus, GPSMAP 496 acceptă puncte de interes personalizate precum zonele de şcoală şi camerele de vedere pentru siguranţă şi include alerte de proximitate pentru a vă avertiza cu privire la apropierea de POI. Adăugaţi carduri de date g2 opţionale BlueChart® g2 şi transformaţi 496 într-un generator de hărţi color.

GPSMAP 496: Cel mai avansat dispozitiv portabil pentru aviaţie din lume



Caracteristici Produs

*activat pentru WAAS, receptor GPS cu 12 canale
*Dimensiune afişaj: Diagonală de 3,75 inci, 480 x 320 pixeli
*Afişaj: TFT în 256 colori, lizibil în lumina soarelui cu fundal luminos reglabil
*Dimensiuni dispozitiv: 14,8 cm l x 8,3 cm H x 4,9 cm A
*Diagrame pentru alunecare în siguranţă pe aeroport preîncărcate
*Ghid aeroporturi AOPA încorporat
*Funcţia Smart Airspace™ face explorarea spaţiului aerian din cale mai uşoară ca niciodată
*Bază de date Jeppesen încorporată cu baze de date cu terenul şi obstacolele
*Afişaj teren/obstacol cu avertizări pop-up
*Rată de actualizare a hărţilor şi instrumentelor "Panou" de 5 Hz
*Acceptă informaţii meteorologice XM şi semnale radio prin satelit XM
*Acceptă alerte opţionale de trafic TIS
*Încărcat în prealabil cu hărţi stradale City Navigator NT detaliate şi bază de date POI
*Încărcaţi POI personalizate, inclusiv alerte pentru zonele de viteză, camerele de vedere pentru siguranţă şi altele
*Oferă ghidare vocală atunci când este conectat cablul de alimentare/difuzorul
*Acceptă carduri de date Garmin standard şi carduri de date programate în prealabil
*Acumulatorul reîncărcabil litiu-ion oferă de la 5 până la 15 ore de utilizare în funcţie de setările de iluminare a fundalului
*Impermeabil, conform standardului IEC 60529 IPX7 (poate fi scufundat în apă la o adâncime de un metru timp 30 de minute)