Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air » Portabile » Produse iesite din uz
OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Portabile toate produsele


GPSMAP 196





Pret fara ROAD20xx: 2619.19 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-GPSMAP® 196
-O hartă de bază mai jos:
Rută automată pentru continentul american sau
Rută automată pentru Atlantic
Actualizare gratuită simplă Jeppesen®
-Curea pentru umăr
-Montare pentru bord
-Cablu interfaţă PC
-Adaptor pentru brichetă
-Antenă GPS pentru telecomandă cu profil scăzut
-Manualul proprietarului
-Ghid referinţe rapide

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

GPSMAP 196 este un navigator fiabil pentru aer, pământ şi apă.

Acest dispozitiv cu posibilităţi WAAS este prevăzut cu reprezentări grafice de mişcare, ghidare HSI pentru direcţionare, o bază de date Jeppesen şi toate celelalte funcţii accesibile pilotului pe care le aşteptaţi de la Garmin. Aţi putea fi uimit de rezoluţia şi contrastul excepţionale ale afişajului în 12 nuanţe de gri ale acestui dispozitiv, iar procesorul său extrem de rapid oferă redesenări şi derulări extrem de rapide ale hărţii.

Conştientizarea situaţiei este sporită de detaliul terestru încorporat ce include graniţe politice, oraşe, autostrăzi, şosele, râuri şi lacuri. Ghidarea direcţionării este prezentată în mod clar prin intermediul unui HSI grafic cu VNAC, cu linii de centru pentru pistă care să vă ajute la orientarea către pista de aterizare. Un registru automat calculează de asemenea în mod automat durata zborului dumneavoastră şi înregistrează automat locaţiile de plecare şi destinaţiile. Atunci când este utilizat cu software-ul gratuit pentru registru de la Garmin-FlightBook-această funcţie uşurează sarcina de a păstra un registru. Informaţiile despre zborul dumneavoastră vor fi stocate în dispozitiv şi pot fi descărcate în acest software exclusiv de registru de zbor GPSMAP 196 Flightbook în orice moment.

GPSMAP 196 nu face niciun compromis pentru fiabilitate, adaptându-se de la cabină la pământ la apă. De fapt, oferă în parte aceleaşi funcţii regăsite în sistemele de navigare scumpe incluse în bordul unor automobile, inclusiv trasarea de rute automată. În plus faţă de harta de bază Garmin încorporată, GPSMAP 196 acceptă majoritatea produselor noastre MapSource®.



Caracteristici Produs

* Pagina unică tip panou afişează informaţia despre zbor în formă grafică
* Funcţia de registru de zbor înregistrează automat aeroporturile de decolare, aeroporturile de sosire şi durata zborului, toate putând fi descărcate pe software-ul gratuit Flightbook
* Afişarea liniilor de centru pentru pistă extinse pe o hartă în mişcare
* Hartă în mişcare pe ecran împărţit şi afişaj HSI
* Trei moduri distincte: Aviaţie, pământ şi apă
* Stabilirea rând pe rând a rutelor mijloacelor de transport
* Funcţia pentru derulare avansată relevă informaţii detaliate atunci când deplasaţi cursorul peste harta de bază încorporată.
* Afişaj mare (diagonală de 10 cm) în 12 nuanţe de gri într-un pachet îngust
* Procesorul rapid oferă redesenări şi derulări rapide ale hărţii la viteze de două ori mai mari decât cele ale portabilelor precedente pentru avioane