Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air » Portabile » Produse iesite din uz
OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Portabile toate produsele


GPSMAP 96





Pret fara ROAD20xx: 1757.63 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-GPSMAP 96
-O hartă de bază mai jos:
Continentele americane:
Hartă de bază pentru stabilit rute simple pe continentele americane
Atlantic:
Hartă de bază pentru stabilit rute simple în Atlantic
Pacific:
Hartă de bază pentru stabilit rute simple în Pacific

-CD călătorii MapSource® şi gestionare puncte intermediare
-Curea pentru umăr
-Curea pentru încheietura mâinii
-Cablu interfaţă PC/USB
-Adaptor 12-volţi
-Două baterii AA
-Ghid referinţe rapide
-Manualul utilizatorului

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Dispozitivul portabil GPSMAP® 96, împreună cu GPSMAP 96C color, integrează navigarea GPS cu funcţii complete cu o bază de date Jeppesen şi o bază de date extensivă cu turnuri şi obstacole - oferă piloţilor libertatea de a zbura către orice destinaţie.

GPSMAP 96 accesibil piloţilor este prevăzut cu un afişaj strălucitor, lizibil în lumina soarelui, în 4 nuanţe de gri ce facilitează citirea detaliilor de hartă. Cu 23 de megabytes de memorie şi un port mini USB, utilizatorii pot descărca rapid şi stoca date despre hartă de pe o serie de CD-ROM-uri opţionale MapSource. Controlul său simplu efectuat cu un singur deget pentru taste aduce universul posibilităţilor GPS în mâinile dumneavoastră.

Fie pe pământ, pe mare sau în aer, GPSMAP 96 este calea inteligentă, fiabilă pentru a ajunge la destinaţie:

*Baza de date extensivă Jeppesen include aeroporturi, identificatori şi servicii
* Baza de date detaliată cu obstacolele şi turnurile din S.U.A. ajută la avertizarea piloţilor cu privire la riscurile potenţiale
* Indicii grafice HSI pentru direcţionare cu VNAV provenite din GPS oferă orientare suplimentară
* Hartă de bază pentru rute automate şi MapSource opţională pentru mare, descărcările cartografice topografice şi stradale pentru oraşe vă permit să vă mutaţi cu uşurinţă din avion în automobil în ambarcaţiune în încălţările de alpinism.

GPSMAP 96 oferă o bază de date extinsă Jeppesen împreună cu o bază de date cu obstacolele din S.U.A. pentru cea mai bună conştientizare a unei hărţi situaţionale în mişcare. Ilustrează datele Jeppesen® despre aeroport suprapuse pe o hartă electronică, extensiile de pistă asemănătoare localizatorilor, un indicator de situaţie orizontală derivat GPS (HSI) şi informaţiile despre aeroporturile din apropiere (inclusiv identificatori, orientare şi distanţa până la fiecare). Utilizează de asemenea o bază de date a obstrucţiilor din apropiere precum turnuri radio şi clădiri înalte. Utilizând simbolistica, ilustrează un obstacol în calea unei rute de zbor, oferind piloţilor un indiciu vizual şi avertizându-i cu privire la pericolele potenţiale.

Un registru automat calculează de asemenea în mod automat durata zborului dumneavoastră şi înregistrează automat locaţiile de plecare şi destinaţiile. Atunci când este utilizat cu software-ul gratuit pentru registru de la Garmin-FlightBook-această funcţie uşurează sarcina de a păstra un registru. Informaţiile despre zborul dumneavoastră vor fi stocate în dispozitiv şi pot fi descărcate în acest software exclusiv Flightbook în orice moment.

Precum toate dispozitivele portabile noi de la Garmin, GPSMAP 96 furnizează de asemenea posibilităţi avansate de navigare pe şosea sau pe apă. Prevede o hartă de bază încorporată ce ilustrează autostrăzile, drumurile principale, lacurile, râurile, căile ferate şi graniţele naţionale. Furnizează de asemenea generarea automată de rute, calcularea abaterii de la rută şi direcţionarea după fiecare întoarcere cu semnale sonore pentru avertizarea şoferului cu privire la virajele iminente.

Atunci când este combinat cu software-ul opţional MapSource City Select®, GPSMAP 96 permite utilizatorului să localizeze şi să traseze o rută spre până la 5 milioane de puncte de interes, inclusiv hoteluri, restaurante, staţii de service, bancomate şi altele. Pentru piloţi ce agreează de asemenea să fie căpitanii unei ambarcaţiuni, aceste dispozitive au de asemenea un mod Marine (Navigare). Utilizând software-ul MapSource BlueChart® sau lacuri de agrement cu Fishing Hot Spots®, utilizatorii pot naviga în larg sau pe lacurile din apropiere cu uşurinţă. O facilitate suplimentară: GPSMAP 96 nu este doar impermeabil ci şi pluteşte!

GPSMAP 96: Un navigator se potriveşte tuturor.



Caracteristici Produs

* Dimensiuni dispozitiv: 7cm l x 16,1cm H x 3,6cm D
* Greutate: 198,1 grame
* Dimensiune afişaj: diagonală de 7,8cm
* Rezoluţie afişaj: Afişaj FTSN de 180x240-pixeli, în patru nuanţe de gri
* Capacitate de stocare utilizabilă: 23 MB
* Durata bateriei: Până la 25 ore în modul de economisire a energiei, în funcţie de setarea de fundalului iluminat
* Antena: Quad-helix
* Capacitate WAAS: receptorul GPS WAAS pentru ghidare îmbunătăţită laterală/verticală
* Navigare pe mai multe platforme: Navigare facilă în aeronave, autovehicule şi ambarcaţiuni la fel ca în cazul unui dispozitiv GPS, acceptă date de la produsele CD-ROM MapSource de la Garmin
* Impermeabil: Standarde IEC 60529 IPX7 (poate fi scufundat într-un metru de apă pentru până la 30 de minute)
* Rute, Trasee, Puncte intermediare: 50 rute reversibile (300 puncte intermediare fiecare), 20 trasee salvate (500 puncte de traseu fiecare), tehnologie TracBack® şi 1000 puncte intermediare cu pictogramă pentru identificare grafică