Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports » Health & Fitness » Running » Cycling » Swimming » Golfing » Camere de Acţiune » Produse iesite din uz - fitness
On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - fitness toate produsele


Forerunner® 101

Pret fara ROAD20xx: 436.73 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-Forerunner™ 101
-Curea pentru incheietura mainii

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Forerunner 101 oferă atleţilor şi celor care efectuează plimbări sau alergări pentru recreere un dispozitiv primar pentur antrenament, dotat cu GPS.
Acesta măsoară viteza, distanţa, ritmul şi caloriile consumate, funcţionând cu 2 acumulatori AAA.

Forerunner 101 stochează istoricul turelor pentru până la doi ani pentru a oferi o arhivă în timp a performanţelor de antrenament.

Ordonaţi datele despre tură pentru antrenamentele precedente după dată, săptămână, lună sau pentru un interval de timp anume. Pentru cei care călătoresc în scop de afaceri şi îşi doresc să se antreneze în deplasare, Forerunner 101 funcţionează de asemenea şi ca un navigator.
Utilizatorii îşi pot marca hotelul sau o locaţie anume, vizualiza poziţionarea curentă pe afişajul generatorului de hartă şi îşi pot urma calea de marcaje înapoi la punctul de plecare.

Antrenarea cu Forerunner 101 înseamnă că nu veţi fi niciodată singur în antrenamentul personal, fiindcă dispozitivul oferă un "Virtual Partner™" (Partener virtual). Această funcţie unică vă permite să stabiliţi scopul antrenamentului personal prin cofigurarea ritmului Virtual Partner şi a distanţei de antrenament. Veţi primi o perspectivă grafică asupra performanţei dumneavoastră prin vizualizarea ritmului dumneavoastră raportat la cel al partenerului virtual, astfel încât veţi putea vedea cu uşurinţă de fiecare dată dacă ţineţi pasul sau rămâneţi în urmă.Caracteristici Produs

*Senzorul GPS oferă date precise referitoare la altitudine, latitudine şi longitudine pentru informare exactă cu privire la poziţionare.
*Marcaţi anumite locaţii şi apoi identificaţi-le şi navigaţi către aceste puncte utilizând o hartă electronică
*Retrasaţi-vă paşii către un punct de plecare sau inversaţi traseul normal pentru a modifica rutina
*Suma caloriile consumate poate fi monitorizată şi calculată de-a lungul unui antrenament.
*Înregistrează automat până la 5000 de ture pe zi sau pe săptămână, stochează date pentru aproximativ doi ani
*Datele referitoare la performanţă pot fi arhivate şi calculate în mod automat pentru a oferi o înregistrare precisă.
*Cronometrul automat oferă funcţii AutoLap™ şi AutoPause™.
*Cronometrul de tură indică atingerea unei anumite viteze sau scăderea acesteia sub un prag prestabilit.
*Atunci când începeţi să vă deplasaţi mai încet sau mai rapid decât ritmul dorit, va fi emisă avertizarea sonoră. pentru ritm.
*Atunci când atingeţi durata sau distanţa specificată pentru antrenamentul dumneavoastră, va fi emisă avertizarea sonoră pentru distanţă.