Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports On The Water » Chartplotters » Sounders » Chartplotter/Sonar Combos » Fishfinders » Handhelds GPS » Marine Autopilot System » Communications » Radar » Marine Networking » Produse iesite din uz - marine
In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - marine toate produsele


GPSMAP® 5012

Pret fara ROAD20xx: 11876.2 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 12115.39 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 12449.78 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-GPSMAP 5012
-Montare pe plafon
-Montare la motor
-GPS 17 cu adaptor de montare pe catarg
-Cablu alimentare
-Cablu NMEA 0183
-Ansamblu cablu video
-Kit garnitură maritimă
-Capac protector frontal
-Manualul utilizatorului
-Instrucţiuni instalare

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 2009.10 preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achizitia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curenta) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viata)
>Pretul cu Ro.a.d. 2009.10 cu CD Full/upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului pentru harta pe aparat.
Observatie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost importate oficial prin SC Sheba Distribution SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licente piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" si care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL. Daca sunteti in dubiu referitor la provenienta unui aparat, este suficient sa ne trimiteti seria acestuia sa o verificam si veti primi un raspuns in scris in maxim 2 zile lucratoare. La asemenea aparate garantia este suportata de vanzatorul acestora, NU de importatorul oficial.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Acest navigator maritim exemplar are o singură lipsă - butoanele. GPSMAP 5012 este dotat cu o interfaţă cu ecran tactil fără precedent, precum şi cu o hartă de bază mondială îmbunătăţită prin satelit şi un ecran uimitor de 21 cm care facilitează navigaţia până la nivelul arătării cu degetul. Conectându-vă la reţeaua maritimă Garmin, puteţi adăuga informaţii de la sonar, radar sau date meteo. Pentru şi mai multe funcţii îmbunătăţite, puteţi adăuga cardul opţional BlueChart® g2 Vision.

Vizualizaţi elemente grafice şi video detaliate

GPSMAP 5012 este dotat cu o hartă de bază mondială cu imagini din satelit de calitate ridicată în locul hărţilor tradiţionale. Pentru şi multe detalii, puteţi adăuga hărţi cu uşurinţă prin intermediul fantei de card SD fără să fie nevoie să îl conectaţi la un computer. Ecranul XGA imens al 5012 afişează elemente grafice cu o rezoluţie clară, de calitate video. Pentru a vă monitoriza camera motoarelor sau altă zonă a ambarcaţiunii, puteţi conecta de asemenea un semnal video prin intermediul opţiunilor de intrare şi ieşire video ale 5012.

Suplimentaţi prin intermediul vizualizării BlueChart g2

Prin intermediul cardului SD BlueChart g2 Vision, puteţi adăuga o dimensiune cu totul nouă funcţiilor excepţionale ale Chartplotter-lui Dvs. Garmin.

Perspectiva 3D din unghiul navigatorului sau al peştelui vă oferă o perspectivă tridimensională cu informaţii cartografice, atât deasupra nivelului apei cât şi sub acesta.
Imaginile din satelit la rezoluţii înalte şi fotografiile din aer vă ajută să vă orientaţi în zone care nu vă sunt familiare.
Tehnologia de ghidare automată caută toate hărţile relevante în vederea unui traseu pe care să-l puteţi urma cu adevărat - unul care evită obstacole, ape superficiale, balize şi alte obstacole.

Conectaţi-vă la reţeaua maritimă Garmin

5012 se conectează cu uşurinţă la reţeaua maritimă Garmin, astfel încât puteţi interacţiona cu afişaje MFD suplimentare şi puteţi adăuga senzori la distanţă. Odată conectat, puteţi partaja informaţii între 5012 şi alte generatoare de hartă de la bord. Puteţi adăuga de asemenea un radar puternic, date de sonar şi informaţii meteo şi radio prin satelit XM la sistemul dumneavoastră.