Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail » Basic handhelds » Mapping handhelds » Dog tracking » Produse iesite din uz - trail
Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - trail toate produsele


eTrex® H

Pret fara ROAD20xx: 465.44 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-eTrex H
-Curea pentru încheietura mâinii
-Manualul utilizatorului
-Ghid pornire rapidă

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Perfect pentru pasionaţii de natură economi, eTrex H este livrat cu un receptor GPS cu sensibilitate ridicată ce se fixează rapid pe semnalele de satelit şi păstrează acurateţea - chiar şi în cele mai dificile condiţii. Şi chiar şi ca dispozitivul popular eTrex, această mincă minune galbenă îmbină o interfaţă intuitivă cu un exterior robust într-un dispozitiv portabil de ţinut în mână pe care îl puteţi cuprinde uşor în palmă.

Bucuraţi-vă de recepţia clară

Cu receptorul său GPS de sensibilitate ridcată activat WAAS eTrex H vă localizează cu uşurinţă şi precizie poziţia şi îşi păstrează localizarea GPS chiar şi sub o acoperire densă sau canioane adânci. Avantajul este evident - fie că sunteţi departe în pădure sau doar în apropierea clădirilor înalte sau a copacilor, puteţi conta pe eTrex H pentru a vă ajuta să vă orientaţi atunci când aveţi cea mai mare nevoie.

Fabricat pentru aventură

Puteţi manevra dispozitivul dumneavoastră eTrex H cu o singură mână utilizând cinci butoane, ce sunt situate de fiecare parte a eTrex H în locuri uşor accesibile degetelor dumneavoastră. Mulţumită carcasei sale de culoare galben deschis, eTrex H este uşor de identificat pe barcă sau în rucsac. Iar eTrex H este impermeabil conform IPX7, astfel că poate rezista la o stropire sau scufundare accidentală în apă şi funcţiona în continuare.

Localizaţi şi porniţi

Cu eTrex H, aventura dumneavoastră poate dura şi dura - până la 17 ore cu numai 2 acumulatori AA. În timp ce cutreieraţi, puteţi stoca până la 500 de locaţii intermediare pentru referinţă rapidă. Introduceţi pur şi simplu destinaţia dorită, iar eTrex H vă va orienta către locaţia dorită (fără hărţi referitoare la străzi sau relief). Când ajungeţi acasă, utilizaţi funcţia TrackBack® disponibilă exclusiv de la Garmin pentru a reface paşii registrului de traseu şi a primi asistenţă atunci când navigaţi înapoi la punctul de plecare.

eTrex® H: Concentraţi-vă pe natura liberă.


Caracteristici Produs

*Trasarea automata de rute (stabilire a traseului rând pe rând pe şosele): nu
*Busolă electronică: nu
*Altimetru barometric: nu
*Mod geocaching: nu
*Jocuri GPS pentru exterior: nu
*Calendar pescuit/vânătoare: da
*Informaţii soare şi lună: da
*Tabele flux: nu
*Calculare zonă: nu
*Puncte de interes personalizate (posibilitate de adăugare puncte de interes suplimentare): nu