Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail » Basic handhelds » Mapping handhelds » Dog tracking » Produse iesite din uz - trail
Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - trail toate produsele


eTrex Summit® HC

Pret fara ROAD20xx: 1181.67 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 1754.06 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-eTrex Summit HC
-Hărţi de bază:
>Continentele americane: Recreere pe continentele americane
>Europa: Autostrada Atlantic
>Pacific: Autostrada Pacific
- CD aplicaţie MapSource® Trip & Waypoint Manager şi gestionare
-Cablu USB
-Curea pentru încheietura mâinii
-Manualul utilizatorului
-Scurt ghid de utilizare

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 200x preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, detalii la www.romaniadigitala.ro si puteti trece oricand dupa aceasta la o licenta de ROAD200x full CD achitand doar diferenta de pret.
>Pretul cu Ro.a.d. 200x, CD Full – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului.
Observatie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost importate oficial prin SC Sheba Distribution SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licente piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" si care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL. Daca sunteti in dubiu referitor la provenienta unui aparat, este suficient sa ne trimiteti seria acestuia sa o verificam si veti primi un raspuns in scris in maxim 2 zile lucratoare. La asemenea aparate garantia este suportata de vanzatorul acestora, NU de importatorul oficial.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Esenţial pentru iubitorii de natură, eTrex Summit HC este dotat cu un receptor GPS de sensibilitate ridicată pentru performanţe de vârf în orice mediu şi include o memorie internă de 24 megaocteţi (MB), o hartă de bază detaliată, un ecran în culori clare, un altimetru barometric şi o busolă electronică.

Bucuraţi-vă de recepţia clară

Cu receptorul său GPS de sensibilitate ridicată activat prin WAAS, eTrex Summit HC vă localizează rapid şi cu precizie poziţia şi îşi păstrează localizarea GPS chiar şi sub o acoperire densă sau în canioane adânci. Avantajul este evident - fie că sunteţi departe în pădure sau doar în apropierea clădirilor înalte sau a copacilor, puteţi conta pe Summit HC pentru a vă ajuta să vă orientaţi atunci când aveţi cea mai mare nevoie.

Obţineţi orientările dumneavoastră

eTrex Summit HC este dotat cu o busolă electronică încorporată ce oferă informaţii referitoare la orientare chiar şi atunci când nu vă deplasaţi, iar altimetrul barometric înregistrează modificările presiunii pentru a stabili cu precizie altitudinea la care vă aflaţi. Puteţi utiliza altimetrul chiar şi pentru a reprezenta în timp presiunea barometrică, ceea ce vă poate ajuta să monitorizaţi schimbările condiţiilor meteorologice.

Adăugaţi mai mult detaliu

Harta de bază eTrex Summit HC conţine lacuri, râuri, oraşe, autostrăzi, şosele naţionale şi judeţene, căi ferate şi linii de coastă. Summit HC include de asemenea o memorie internă de 24 MB, pentru a vă permite să încărcaţi locaţii intermediare şi trasee de pe aplicaţia software inclusă MapSource® Trip & Waypoint Manager şi să adăugaţi detaliile hărţii din gama completă de produse opţionale de cartografiere MapSource® de la Garmin. Afişajul clar cu 256 de culori, lizibil în lumina soarelui, facilitează distingerea detaliilor de hartă - chiar şi în lumina soarelui.

eTrex Summit HC: Bucuraţi-vă de natură


Caracteristici Produs

*Trasare automată rute (stabilire a traseului rând pe rând pe şosele): nu
*Busolă electronică: da
*Altimetru barometric: da
*Mod geocaching: da
*Jocuri GPS pentru exterior: da
*Calendar pescuit/vânătoare: da
*Informaţii soare şi lună: da
*Tabele flux: nu
*Calculare zonă: da
*Puncte de interes personalizate (posibilitate de adăugare puncte de interes suplimentare): nu