Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail » Basic handhelds » Mapping handhelds » Dog tracking » Produse iesite din uz - trail
Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - trail toate produsele


eTrex Legend® HCx

Pret fara ROAD20xx: 1070.04 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1165.24 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 1751.91 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-eTrex Legend HCx
-Hartă de bază:
>Continentele americane: Recreare pe continentele Americane
>Europa: Recreere în Atlantic
>Pacific: Recreere în Pacific
-MapSource® Trip & Waypoint Manager (Gestionare călătorie şi locaţii intermediare MapSource)
-Cablu USB
-Curea pentru încheietura mâinii
-Manualul utilizatorului
-Ghid referinţe rapide

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 200x preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, detalii la www.romaniadigitala.ro si puteti trece oricand dupa aceasta la o licenta de ROAD200x full CD achitand doar diferenta de pret.
>Pretul cu Ro.a.d. 200x, CD Full – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului.
Observatie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost importate oficial prin SC Sheba Distribution SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licente piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" si care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL. Daca sunteti in dubiu referitor la provenienta unui aparat, este suficient sa ne trimiteti seria acestuia sa o verificam si veti primi un raspuns in scris in maxim 2 zile lucratoare. La asemenea aparate garantia este suportata de vanzatorul acestora, NU de importatorul oficial.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Nici frunzişul des, nici canioanele nu împiedică robustul dispozitiv eTrex Legend HCx. Receptorul său de înaltă sensibilitate captează un semnal GPS în cele cele mai dificile condiţii. Precum Legend Cx, acest dispozitiv ţinut în mână este prevăzut de asemenea cu un ecran color strălucitor, o fantă card microSD™ şi trasare automată a rutelor pentru orice destinaţie stabilită în cadrul aventurii dumneavoastră.

Bucuraţi-vă de recepţia clară

Cu receptorul său GPS de sensibilitate ridicată activat WAAS eTrex Legend HCx vă localizează cu uşurinţă şi precizie poziţia şi îşi păstrează localizarea GPS chiar şi sub o acoperire densă sau în canioane adânci. Avantajul este evident - fie că sunteţi departe în pădure sau doar în apropierea clădirilor înalte sau a copacilor, puteţi conta pe Legend HCx pentru a vă ajuta să vă orientaţi atunci când aveţi cea mai mare nevoie.

Extindeţi-vă memoria

Adăugarea hărţilor este mai uşoară ca niciodată prin intermediul fantei pentru carduri microSD a dispozitivului Legend HCx. Introduceţi în mod convenabil carduri microSD încărcate în prealabil cu informaţii MapSource pentru excursiile dumneavoastră pe uscat şi pe mare. Introduceţi pur şi simplu un card MapSource cu hărţi stradale detaliate, iar Legend HCx vă va oferi indicaţii rând pe rând către destinaţia dumneavoastră. Fanta cardului este situată în interiorul compartimentului impermeabil pentru acumulator, astfel încât nu va trebui să vă îngrijoraţi de contactul acestuia cu apa.

Purtaţi-l oriunde

Precum celelalte dispozitive din seria eTrex, Legend HCx este uşor şi compact - dimensiunea perfectă pentru toate călătoriile dumneavoastră.
Alte funcţii Legend HCx:
• Impermeabil, astfel încât va putea rezista intemperiilor sau a scufundării accidentale.
• Afişajul clar cu 256 de culori, lizibil în lumina soarelui, facilitează distingerea detaliilor de hartă - şi în plus, arată extraordinar
• Conectare rapidă la computer prin USB astfel încât să puteţi transfera punctele intermediare şi alte date pe computerul dumneavoastră.

eTrex Legend HCx: Bucuraţi-vă de natură.Caracteristici Produs

*Trasare automate rute (stabilire a traseului rând pe rând pe şosele): da
*Busolă electronică: nu
*Altimetru barometric: nu
*Mod geocaching: da
*Jocuri GPS pentru exterior: da
*Calendar pescuit/vânătoare: da
*Informaţii soare şi lună: da
*Tabele flux: nu
*Calculare zonă: da
*Puncte de interes personalizate (posibilitate de adăugare puncte de interes suplimentare): da