Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - road toate produsele


Nuvi 680





Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-nüvi 680
-City Navigator® NT pentru America de nord preincarcat
-Preincarcat cu Atlasul Digital al Romaniei RO.A.D 200X detalii la www.romaniadigitala.ro
-Receptor MSN Direct cu cablu pentru alimentare în vehicul încorporat
1 an servicii MSN Direct gratuite
-Suport auto cu ventuza
-Încărcător A/C 220v
-Disc pentru bord
-Cablu USB
-Husa din piele pentru deplasări
-Manualul utilizatorului pe unitatea disc
-Ghid referinţe rapide

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Recepţionaţi indicaţii din uşă în uşă şi rămâneţi în acelaşi timp stăpân pe situaţia meteorologică, trafic şi altele prin intermediul nüvi® 680, un însoţitor de călătorie Personal Travel Assistant. Ca şi dispozitivul 660, nüvi 680 prevede un ecran color lat, apelare mâini libere şi transmiţător FM, apoi duce oferta şi mai departe incluzând date provenind de la MSN® Direct. Ca toate celelalte nüvi, dispozitivul 680 prietenos cu utilizatorul este livrat cu hărţi încărcate în prealabil şi kit pentru călătorie.


Aflaţi mai multe

Cu afişajul lat al nüvi 680, veţi avea întotdeauna o perspectivă cu limite mai largi. Vizualizaţi detaliile de hartă, indicaţii pentru şofer, fotografii şi multe altele în culori mai luminoase, mai strălucitoare. Afişajul său lizibil în lumina soarelui de 4,3 inci este uşor de citit - din orice unghi.

Navigaţi cu uşurinţă

nüvi 680 este livrat gata de funcţionare direct din cutie, cu hărţi stradale City Navigator® NT încărcate în prealabil, inclusiv şi o bază de date consistentă cu puncte de interes (POI) cu hoteluri, restaurante, benzinării, bancomate şi altele. Atingeţi pur şi simplu ecranul color pentru a introduce o destinaţie, iar nüvi vă va îndruma către aceasta prin intermediul hărţilor 2D sau 3D şi indicaţii vocale rând pe rând.
În plus, nüvi 680 acceptă puncte de interes (POI) personalizate precum zonele de şcoală şi camerele de luat vederi pentru siguranţă şi vă permite să configuraţi avertizări de proximitate pentru a vă avertiza cu privire la apropierea de POI. Versiunea europeană include chiar şi o bază de date a camerelor de luat vederi pentru siguranţă încărcată în prealabil, ce conţine amplasamentul acestora în regiuni din Europa.

Purtaţi-l cu dumneavoastră

Ca şi restul seriei nüvi, nüvi 680 este dotat cu un design elegant, îngust şi vă încape uşor în buzunar sau poşetă. Acumulatorul său reîncărcabil litiu-ion facilitează navigarea cu maşina sau pe jos.

Treceţi dincolo de navigare

Navigarea este doar începutul. nüvi 680 include multe instrumente “obligatorii” pentru distracţie şi călătorie, inclusiv redare MP3, cărţi în format audio (este necesar un abonament la Audible.com), vizualizare imagini JPEG, convertoare valutare şi altele. Este livrat de asemenea cu alerte de trafic prin FM opţionale, Garmin Lock™ (o funcţie antifurt) şi pictograme configurabile pentru vehicule care vă permit să optaţi pentru elemente grafice în formă de autoturisme prin care să vă fie indicată localizarea pe hartă. Cardurile opţionale SD ce pot fi introduse vă permit să suplimentaţi funcţiile pentru a vă îmbunătăţi experienţa de călătorie, funcţii ce includ traduceri lingvistice şi ghiduri detaliate pentru călătorie. Ghidul nostru SaversGuide® vă oferă informaţii referitoare la magazinele din apropiere ce oferă reduceri pentru personalizarea dispozitivului dumneavoastră nüvi, fie că sunteţi în călătorie sau aproape de casă






Caracteristici Produs

*Receptor: receptor GPS de mare sensibilitate, validat WAAS prin SiRF.
*Ecran: diagonala de 4,3”, 480 x 272 pixel; WQVGA TFT, cu iluminare alba de fond si tactil ( touch screen ).
*Dimensiuni: 4,9” W x 2,9” H x 0,9” D ( 12,4 x 7,4 x 2,3 cm ).
*Greutate: 6,2 oz. ( 190 g.).
*Durata de viata a bateriei: 3…7 ore.
*Tehnologia Bluetooth wireless, pentru apeluri telefonice hands-free.
*Transmiter FM
*Avertizari pentru trafic, pentru drumuri in constructie si pentru incidente meteorologice.
*Include Garmin Lock – o facilitate anti-furt.
*Anunturi vocale pentru numele strazilor pentru S.U.A
*Harti preincarcate pentru intreaga America de Nord si Europa.
*Interfata finger touch screen.
*Afisaza adrese si puncte de interes.
*Alege perspectiva hartii in 2D sau 3D.
*Incarca POI personalizate, inclusiv avertizari pentru limitari de viteza si amplasarea camerelor de supraveghere a traficului.
*Travel Kit incorporat, care include player MP3 cu mostre MP, carti audio, vizualizare de fotografii, ora in lume, convertoare de valuta si de unitati de masurare, calculator si multe altele.
*Accepta software optional pentru personalizare, cum ar fi Travel Guide si Language Guide.
*Fanta pentru card SD de extensie a memoriei.
*Interfata USB pentru incarcare cu date.

In plus: Ca multe alte dispozitive USB de stocare de date, nuvi 670 este compatibil cu Windows 95, Windows 98 sau WindowsMe.