Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - road toate produsele


Nüvi® 750

Pret fara ROAD20xx: 1226.89 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1475.6 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 1795.71 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-nüvi 750
-City Navigator® NT pentru America de Nord sau Europa preincarcat
-Suport auto cu ventuza
-Cablu alimentare pentru vehicul
-Cablu USB
-Disc pentru bord
-Manual start rapid

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 200x preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, detalii la www.romaniadigitala.ro si puteti trece oricand dupa aceasta la o licenta de ROAD200x full CD achitand doar diferenta de pret.
>Pretul cu Ro.a.d. 200x, CD Full – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului.


Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Îngust şi lat, nüvi 750 arată calea prin intermediul funcţiilor de navigare avansate, al unui ecran lat color şi al hărţilor încărcate în prealabil, un transmiţător FM, kit de călătorie şi altele. Precum restul seriei cu ecran lat nüvi 700, funcţiile sale de navigare de top, precum stabilirea traseului şi un localizator util, vă oferă liniştea necesară în deplasări.

Aflaţi mai multe

Cu afişajul lat al nüvi 750, veţi avea întotdeauna o perspectivă cu limite mai largi. Vizualizaţi detaliile de hartă, indicaţii pentru şofer, fotografii şi multe altele în culori mai luminoase, mai strălucitoare. Afişajul său lizibil în lumina soarelui de 4,3 inci este uşor de citit - din orice unghi.

Navigaţi cu uşurinţă

nüvi 750 este livrat gata de funcţionare direct din cutie, cu hărţi stradale City Navigator® NT încărcate în prealabil şi milioane de puncte de interes (POI) precum hoteluri, restaurante, benzinării, bancomate şi altele. Atingeţi pur şi simplu ecranul color pentru a introduce o destinaţie, iar nüvi vă va îndruma către aceasta prin intermediul hărţilor 2D sau 3D şi indicaţii vocale rând pe rând. Dispozitivul anunţă chiar numele ieşirilor de pe autostradă şi al străzilor astfel încât să nu fiţi niciodată nevoit să nu mai fiţi atent la drum. În plus, nüvi 750 acceptă puncte de interes (POI) personalizate precum zonele de şcoală şi camerele de luat vederi pentru siguranţă şi vă permite să configuraţi avertizări de proximitate pentru a vă avertiza cu privire la apropierea de POI. Versiunea europeană include chiar o bază de date a camerelor de luat vederi pentru siguranţă încărcată în prealabil ce conţine amplasamentul acestora în regiuni din Europa.

Unde mă aflu?

Ţineţi evidenţa locaţiei dumneavoastră şi a a autovehiculului dumneavoastră cu ajutorul nüvi 750. Tastaţi pur şi simplu "Where Am I?" (Unde mă aflu?) pentru a localiza cele mai apropiate spitale, secţii de poliţie, benzinării, cele mai apropiate adrese şi intersecţii. Aflaţi de asemenea coordonatele precise la cară vă aflaţi în termeni de latitudine şi longitudine. nüvi 750 reţine chiar şi unde aţi parcat. Marchează automat locaţia dumneavoastră atunci când îl detaşaţi de pe parbriz, astfel încât să puteţi naviga cu nüvi pe jos şi să vă puteţi întoarce la autovehicul. Perfect adecvat locurilor nefamiliare sau aglomerate precum parcurile de distracţii, stadioane şi mall-uri.

Planificaţi dinainte

nüvi 750 include funcţii avansate pentru navigare pentru a elimina grijile atunci când călătoriţi. Prin intermediul planificării traseelor puteţi salva 10 trasee, specifica puncte intermediare şi examina viraje simulate pe ecranul lat al modelului 750. În plus, nüvi 750 ordonează automat destinaţiile multiple pentru a oferi un traseu eficient pentru comisioane, livrări sau vizite de vânzări. Afişează de asemenea limitele de viteză pentru autostrăzi şi drumuri naţionale. Un registru de călătorie oferă o marcare electronică a traseului parcurs cu până la 10.000 puncte, astfel încât să puteţi vedea locurile străbătute pe hartă.

Purtaţi-l cu dumneavoastră

antena internă cu sensibilitate ridicată (fără ridicare) a nüvi 750 îi conferă un aspect elegant, mai subţire decât cel al seriei nüvi 600, făcându-l să încapă mai uşor în buzunar sau poşetă. Acumulatorul său reîncărcabil litiu-ion facilitează navigarea cu maşina sau pe jos.

Treceţi dincolo de navigare

Navigarea este doar începutul.nüvi 750 include multe instrumente “obligatorii” pentru distracţie şi călătorie, inclusiv redare MP3, cărţi în format audio (este necesar un abonament la Audible.com), vizualizare imagini JPEG, convertoare valutare şi altele. Cu transmiţătorul FM fără fir¹ al nüvi 750, veţi putea auzi mesaje audio, inclusiv indicaţii vocale, MP3-uri şi cărţi audio prin intermediul sistemului stereo al autovehiculului. Este livrat de asemenea cu alerte opţionale referitoare la trafic prin FM, MSN® Direct opţional, Garmin Lock™ (o funcţie antifurt) şi pictograme configurabile pentru vehicule care vă permit să optaţi pentru elemente grafice în formă de autoturisme prin care să vă fie indicată localizarea pe hartă. Cardurile opţionale SD ce pot fi introduse vă permit să suplimentaţi funcţiile pentru a vă îmbunătăţi experienţa de călătorie, funcţii ce includ traduceri lingvistice şi ghiduri detaliate pentru călătorie. Ghidul nostru SaversGuide® vă oferă informaţii referitoare la magazinele din apropiere ce oferă reduceri pentru personalizarea dispozitivului dumneavoastră nüvi, fie că sunteţi în călătorie sau aproape de casăCaracteristici Produs

*Indicaţii vocale (de ex.: "Faceţi dreapta peste 150 m."): da (difuzor intern)
*Redă numele străzilor (de ex. "Faceţi dreapta PE STRADA ELM peste 150 m.") : nu
*Vizualizare hartă 3D: da
*Sortare automată destinaţii multiple (oferă majoritatea traseelor directe): da
*Retrasare automată (recalculare rapidă a abaterii de la traseu şi a ocoalelor): da
*Paletă de opţiuni pentru stabilirea traseului (timp mai rapid, distanţe mai scurte şi teren accidentat): da
*Evitări trasee (evitare autostrăzi, puncte de plată etc.): da
*Puncte de interes personalizate (posibilitate de adăugare puncte de interes suplimentare): da
*Apelare mâini libere prin intermediul tehnologiei fără fir Bluetooth®: da
*Compatibil trafic FM: da
XM Navtraffic (include informaţii meteo elementare) şi Radio pentru dispozitivele compatibile din S.U.A.: nu
*MSN® Direct pentru dispozitivele compatibile S.U.A.: da
*Redare MP3: da
*Redare cărţi în format audio: nu
*Vizualizare imagini: da
*Pictograme vehicul ce pot fi configurate (selectaţi pictograme în formă de vehicule pentru navigare pe hartă): da
*Oră pentru călătorii pe mapamond, convertizor monedă şi unităţi de măsură, calculator: da
*Ecran cu atingere: da
*Telecomandă: nu
*Transmiţător FM: da
*Mufă căşti/ieşire audio: da
*Dead reckoning (estimare poziţie): nu
*Garmin Lock™ (funcţie anti-furt): da
*Compatibil cu motocicleta: nu


In plus: Acest dispozitiv de stocare în masă USB este compatibil cu sisteme de operare Windows® 2000 sau mai recente şi Mac OS X 10.4 sau mai recent.