Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports » Health & Fitness » Running » Cycling » Swimming » Golfing » Camere de Acţiune » Produse iesite din uz - fitness
On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - fitness toate produsele


Forerunner® 405 HRM

Pret fara ROAD20xx: 1418.48 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-Forerunner 405 (disponibil în negru sau verde)
-Una dintre opţiunile de mai jos (consultaţi secţiunea cu versiuni):
*dispozitiv USB ANT™ sau
*dispozitiv USB ANT şi dispozitiv monitorizare ritm cardiac
-adaptor CA
-Clemă încărcare
-Manualul proprietarului
-Ghid referinţe rapide

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Alergări lungi, alergări temporizate, exerciţii de viteză. Sunteţi exigent cu corpul dumneavoastră... şi cu echipamentul dumneavoastră de antrenament. Faceţi cunoştinţă cu Forerunner 405. Acest ceas sport cu funcţie GPS vă monitorizează antrenamentul şi apoi trimite fără fir date către computerul dumneavoastră. De ultimă oră în tehnologia pentru antrenament, designul său elegant include un cadran rotativ care vă permite să derulaţi rapid şi să selectaţi funcţiile din alergare.

Rezultate ceas

Încărcat cu funcţii de antrenament serioase, Forerunner 405 monitorizează continuu durata, distanţa, ritmul, caloriile şi ritmul dumneavoastră cardiac (atunci când este cuplat cu un dispozitiv pentru monitorizarea ritmului cardiac). Fiecare alergare este stocată în memorie astfel încât să puteţi revedea şi analiza datele pentru a înţelege cât de mult aţi progresat. Puteţi chiar să descărcaţi trasee înregistrate pentru a concura cu antrenamente prealabile sau cu un partener virtual Virtual Partner®. Personalizaţi ecranele de date ale Forerunner pentru un răspuns instantaneu atunci când vă antrenaţi.

Utilizaţi cu uşurinţă

Ceas sport şi antrenor personal - Forerunner 405 vă oferă cele mai bune funcţii din ambele lumi, într-un format îngust, elegant. Acest ceas foarte performant este uşor de utilizat şi se poate purta confortabil atunci când nu vă antrenaţi. Atingeţi pur şi simplu cadranul rotativ pentru a schimba ecranele fără să căutaţi vreun buton. Forerunner 405 este livrat în două opţiuni de culoare - negru şi verde - pentru a se potrivi stilului dumneavoastră.

Alergaţi, sincronizaţi, stocaţi şi împărtăşiţi

Odată ce aţi înregistrat distanţa, tehnologia fără fir inovatoare ANT+Sport™ transferă automat datele către computerul dumneavoastră atunci când Forerunner este în raza de acţiune. Niciun cablu, nicio conectare. Datele sunt acolo, gata pentru ca dumneavoastră să le analizaţi, sortaţi şi împărtăşiţi prin intermediul comunităţii noastre online, Garmin Connect sau al aplicaţiei noastre software opţionale Garmin Training Center®. Puteţi să trimiteţi fără fir antrenamentele şi de pe computerul dumneavoastră la Forerunner.

Împărtăşiţi fără fir

Prin intermediul Forerunner 405 vă puteţi împărtăşi locaţia, antrenamentele avansate şi traseele cu alţi utilizatori Forerunner 405. Acum puteţi trimite antrenamentul dumneavoastră favorit prietenului dumneavoastră pentru a-l încerca sau puteţi concura cu traseul înregistrat de un prieten. Împărtăşirea datelor este facilă. Selectaţi pur şi simplu "transferare" pentru a trimite informaţiile dumneavoastră către unităţile din apropiere.

Monitorizarea ritmului cardiac

Forerunner 405 este disponibil cu sau fără un dispozitiv de monitorizare a ritmului cardiac (consultaţi secţiunea cu versiuni) pentru a vă asista să obţineţi maximum de la antrenamentul dumneavoastră. Versiunile cu o monitorizare digitală a ritmului cardiac ţin în mod continuu sub observaţie numărul de bătăi pe minut. Antrenaţi-vă într-un anumit interval al ritmului cardiac pentru a vă îmbunătăţi nivelul de fitness sau a compara ritmul dumneavoastră şi ritmul cardiac cu performanţele din trecut în cazul aceleiaşi alergări.

Antrenament mixt

Antrenaţi-vă înăuntru cu dispozitivul fiabil Forerunner 405. Cuplaţi-l cu un accesoriu opţional pentru picior pentru a vă monitoriza viteza, distanţa şi cadenţa alergării în interior, chiar şi atunci când nu este disponibil un semnal GPS. Acest nou design se montează la şireturi astfel încât să fie mai uşor de scos şi porneşte automat atunci când începeţi deplasarea. Puteţi adăuga de asemenea şi un senzor pentru viteză/cadenţă pentru a vă monitoriza viteza şi distanţa antrenamentelor de ciclism.

Captaţi semnalele din satelit

Forerunner 405 este dotat cu un design unic care pune la dispoziţie antenei GPS o cale mai bună către eter, astfel încât să obţineţi un semnal mai puternic atunci când alergaţi. Iar receptorul său GPS cu sensibilitate ridicată oferă o monitorizare îmbunătăţită la umbra copacilor sau în apropierea clădirilor înalte.

Forerunner 405: Intensificaţi-vă antrenamentul


Caracteristici Produs

*Heart rate monitor: yes (some versions)
*Bike speed/cadence sensor: yes (optional)
*Foot pod: yes (optional)
*Automatic sync (automatically transfers data to your computer): yes
*Garmin Connect™ compatible (online community where you analyze, categorize and share data): yes
*Garmin Training Center™ software compatible: yes
*Virtual Partner® (train against a digital person): yes
*Courses (compete against previous workouts): yes
*Auto Pause® (pauses and resumes timer based on speed): yes
*Auto Lap® (automatically starts a new lap): yes
*Auto Scroll (cycles through data pages during workout): yes
*Multi-sport (changes sport mode with a press of a button): no
*Advanced workouts (create custom, goal-oriented workouts): yes
*Simple workouts (input time, distance and calorie goals): yes
*Pace alert (triggers alarm if you vary from preset pace): no
*Time/distance alert (triggers alarm when you reach goal): no
*Interval training (set up exercise and rest intervals): yes
*Customizable screen(s): yes
*Barometric altimeter: no
*Unit-to-unit transfer (shares data wirelessly with similar units): yes
*Power meter compatible (displays power data from compatible 3rd party ANT+Sport™-enabled power meters): no
*Sport Watch: yes

*Additional: Watch functions include dual time, date and alarm.

Garmin Connect and Garmin Training Center are currently compatible with Windows® 2000 or later. Mac® compatibility coming 3rd Quarter, 2008