Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports On The Water » Chartplotters » Sounders » Chartplotter/Sonar Combos » Fishfinders » Handhelds GPS » Marine Autopilot System » Communications » Radar » Marine Networking » Produse iesite din uz - marine
In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - marine toate produsele


GPSMAP® 5212





Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-GPSMAP 5212
-Montaj prin lipire
-Montaj cu mâner
-GPS 17 cu adaptor montare pe stâlp
-Cablu alimentare
-Cablu NMEA 0183
-Ansamblu cablu video
-Kit manşon marin
-Capac frontal de protecţie
-Manualul utilizatorului
-Instrucţiuni instalare
Conţinutul pachetului ar putea fi diferit în funcţie de versiune

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Acestui navigator care reprezintă vârful gamei îi lipseşte un singur lucru - butoanele. GPSMAP 5212 este dotat cu o interfaţă de ecran tactil fără precedent, precum şi cu hărţi BlueChart g2 pentru coasta S.U.A. încărcate în prealabil şi un ecran incredibil de 30,7 cm care face navigarea la fel de facilă ca şi arătarea cu degetul. Conectându-l la reţeaua Garmin Marine Network, puteţi adăuga un sonar, un radar şi date meteorologice. Pentru şi mai multe funcţii îmbunătăţite, puteţi adăuga cardul opţional BlueChart® g2 Vision.

Vizualizaţi grafică şi videoclipuri
detaliate


GPSMAP 5212 este prevăzut cu funcţii de cartografie marină BlueChart g2 cu multe detalii pentru coasta Statelor Unite, inclusiv Alaska, Hawaii şi Bahamas. Pentru alte zone, 5212 este dotat cu o hartă de bază cu imagini din satelit de calitate ridicată în locul hărţilor tradiţionale. Prin intermediul fantei de card SD puteţi adăuga de asemenea hărţi suplimentare fără a fi nevoit(ă) să vă conectaţi la un computer.
Ecranul XGA imens al 5212 afişează grafica cu rezoluţie clară, de calitate video. Pentru a monitoriza camera motoarelor sau alte zone ale ambarcaţiunii dumneavoastră, puteţi conecta de asemenea un semnal video în timp real prin intermediul opţiunilor de intrare/ieşire video ale 5212.

Adăugaţi funcţii suplimentare prin intermediul BlueChart g2 Vision

Prin intermediul cardurilor SD BlueChart g2 Vision, puteţi adăuga o nouă dimensiune funcţiilor excepţionale ale chartplotter-ului Dvs. Garmin.
•Perspectiva 3D a marinarului sau perspectiva peştelui vă pune la dispoziţie o abordare tridimensională a informaţiilor de hartă, atât deasupra cât şi sub linia de plutire.
•Imaginile cu rezoluţie ridicată din satelit şi fotografii din aer vă ajută să vă orientaţi în zone nefamiliare.
•Tehnologia de ghidare automată caută prin toate hărţile relevante pentru a crea un traseu pe care să-l puteţi urma într-adevăr - unul ce evită obstacole, apele puţin adânci, balizele şi alte elemente ce ar putea obstrucţiona navigarea.

Conectaţi-vă la reţeaua Garmin Marine Network

5212 se conectează automat la reţeaua Garmin Marine Network de viteză ridicată, astfel încât să puteţi dispune de o interfaţă cu mai multe dispozitive multifuncţionale şi senzori la distanţă. Odată conectat(ă), puteţi împărtăşi informaţii între 5212 şi alte chartplottere Garmin de la bord. Puteţi adăuga de asemenea funcţii de radar puternic, sonar şi informaţii meteorologice XM prin satelit, precum şi radio la sistemul dumneavoastră