Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - road toate produsele


Nüvi® 5000

Pret fara ROAD20xx: 2195.55 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 2444.26 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 2764.37 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-nüvi 5000
-Preincarcat cu City Navigator® NT pentru Europa
-Suport de montare cu ventuza pentru parbriz
-Cablu de alimentare la bricheta masinii
-Disc de bord
-Cablu de conectare USB
-Scurt ghid de utilizare

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 200x preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, detalii la www.romaniadigitala.ro si puteti trece oricand dupa aceasta la o licenta de ROAD200x full CD achitand doar diferenta de pret.
>Pretul cu Ro.a.d. 200x, CD Full – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului.


Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Obţineţi informaţii de navigare şi cartografiere de anvergură prin intermediul dispozitivului nüvi 500 cu ecran de mari dimensiuni. Acest navigator supradimensionat este proiectat pentru conducătorii auto de rulote şi camioane şi oferă imaginea amplă a drumului de urmat fără a vă obstrucţiona perspectiva. Este dotat cu un afişaj impresionant de 13,2 cm, hărţi încărcate în prealabil, un transmiţător FM şi multe funcţii de divertisment pentru a vă distra în timpul drumurilor lungi.


Aflaţi chiar mai multe

Pe ecranul clar, de mari dimensiuni al nüvi 5000, nu veţi rata nimic. Vizualizaţi detalii ale hărţii, indicaţii pentru şofer, fotografii, jucaţi jocuri şi multe altele în culori mai luminoase, mai strălucitoare. Afişajul său lizibil în lumina soarelui de 5,2 inci poate fi citit cu uşurinţă şi vă oferă o perspectivă extinsă a împrejurimilor. nüvi 5000 include de asemenea o intrare video compozită care vă permite să conectaţi o cameră de luat vederi în spate pentru a merge în marşarier în siguranţă.

Navigaţi cu uşurinţă

nüvi 5000 este livrat cu hărţi stradale City Navigator® NT încărcate în prealabil şi milioane de puncte de interes (POI) precum hoteluri, restaurante, benzinării, bancomate şi altele. Atingeţi pur şi simplu ecranul color pentru a introduce o destinaţie, iar nüvi vă va îndruma către aceasta prin intermediul hărţilor 2D sau 3D şi prin indicaţii vocale rând pe rând. nüvi 5000 acceptă de asemenea puncte de interes (POI) personalizate precum zonele de şcoală şi camerele de luat vederi pentru siguranţă şi vă permite să configuraţi alterte de proximitate pentru a vă avertiza cu privire la apropierea de POI.

Unde mă aflu?

În cazul unei urgenţe, funcţia "Where Am I?" (Unde mă aflu?) a nüvi vă ajută să identificaţi cele mai apropiate spitale, secţii de poliţie, benzinării, cele mai apropiate adrese şi intersecţii. Aflaţi de asemenea coordonatele precise la cară vă aflaţi în termeni de latitudine şi longitudine.

Planificaţi dinainte

nüvi 5000 include funcţii avansate pentru navigare pentru a elimina grijile atunci când călătoriţi. Prin intermediul planificării traseelor puteţi salva 10 trasee, specifica puncte intermediare şi examina viraje simulate pe ecranul lat al modelului 5000. În plus, nüvi 5000 ordonează automat destinaţiile multiple pentru a oferi un traseu eficient pentru comisioane sau livrări. Afişează de asemenea limitele de viteză pentru autostrăzi şi drumuri naţionale. Un registru de călătorie oferă o marcare electronică a traseului parcurs cu până la 10.000 puncte, astfel încât să puteţi vedea locurile străbătute pe hartă.

Treceţi dincolo de navigare

Navigarea este doar începutul. nüvi 5000 include multe instrumente “obligatorii” pentru divertisment şi călătorie, inclusiv redare MP3, cărţi în format audio (este necesar un abonament la Audible.com), vizualizare imagini JPEG, convertoare valutare, jocuri şi altele. Cu transmiţătorul FM fără fir al nüvi 5000, veţi putea auzi mesaje audio, inclusiv indicaţii vocale, MP3-uri şi cărţi audio prin intermediul sistemului stereo al autoturismului. Este, de asemenea, compatibil cu alerte opţionale referitoare la trafic prin FM sau conţinutul MSN® Direct (este necesar un receptor şi un abonament). Este livrat de asemenea cu Garmin Lock™ (o funcţie antifurt) şi pictograme configurabile pentru vehicule care vă permit să optaţi pentru elemente grafice în formă de autoturisme prin care vi se indică locaţia pe hartă. Cardurile opţionale SD ce pot fi introduse vă permit să suplimentaţi funcţiile pentru a vă îmbunătăţi experienţa de călătorie, funcţii ce includ traduceri lingvistice şi ghiduri detaliate pentru călătorie. Ghidul nostru SaversGuide® vă pune la dispoziţie informaţii referitoare la comercianţii din apropiere ce oferă reduceri pentru personalizarea dispozitivului dumneavoastră nüvi.

nüvi 5000: Navigare mai bună decât orientarea în teren


Caracteristici Produs

*Indicaţii vocale (de ex.: "Faceţi dreapta peste 150 m."): da (difuzor intern)
*Redă numele străzilor (de ex. "Faceţi dreapta PE STRADA ELM peste 150 m.") : da (pentru S.U.A)
*Recunoastere vocala(navigatie la comanda vocala) : nu
*Vizualizare hartă 3D: da
*Sortare automată destinaţii multiple (oferă majoritatea traseelor directe): da
*Retrasare automată (recalculare rapidă a abaterii de la traseu şi a ocoalelor): da
*Paletă de opţiuni pentru stabilirea traseului (timp mai rapid, distanţe mai scurte şi teren accidentat): da
*Evitări trasee (evitare autostrăzi, puncte de plată etc.): da
*Puncte de interes personalizate (posibilitate de adăugare puncte de interes suplimentare): da
*Apelare mâini libere prin intermediul tehnologiei fără fir Bluetooth®: nu
*Compatibil trafic FM: da
*XM Navtraffic (include informaţii meteo elementare) şi Radio pentru dispozitivele compatibile din S.U.A.: nu
*MSN® Direct pentru dispozitivele compatibile S.U.A.: da
*Unde ma aflu? functii (gasirea celui mai apropiat spital, sectie politie si benzinarii, cea mai apropiata adresa sau intersectie): da
*Localizator masina (marcheaza pozitia automat cand este scos din suportul de parbriz): nu
*Redare MP3: nu
*Redare cărţi în format audio: nu
*Vizualizare imagini: da
*Pictograme vehicul ce pot fi configurate (selectaţi pictograme în formă de vehicule pentru navigare pe hartă): da
*Oră pentru călătorii pe mapamond, convertizor monedă şi unităţi de măsură, calculator: nu
*Ecran cu atingere: da
*Telecomandă: nu
*Transmiţător FM: da
*Posibilitatea de a alege tipul tastaturii: QWERTY sau ABC: da
*Mufă căşti/ieşire audio: nu
*Dead reckoning (estimare poziţie): nu
*Garmin Lock™ (funcţie anti-furt): da
*Compatibil cu motocicleta: nu

In plus: Acest dispozitiv de stocare în masă USB este compatibil cu sisteme de operare Windows® 2000 sau mai recente şi Mac OS X 10.4 sau mai recent.