Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail » Basic handhelds » Mapping handhelds » Dog tracking » Produse iesite din uz - trail
Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - trail toate produsele


GPSMAP® 60





Pret fara ROAD20xx: 996.03 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 1569.61 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
- Receptor GPSMAP 60
- Harta de baza:
Atlantic Recreational
- Clip de fixare pe curea
- CD Trip&Waypoint Manager
- Cablu PC/USB
- Panglica pentru incheietura mainii
- Manual de utilizare
- Scurt ghid de utilizare

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 200x, CD Full – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Paduri, ape curgatoare si lacuri, intinse autostrazi – GPSMAP 60 este ghidul Dumneavoastra de incredere pentru iesirile in aer liber. GPSMAP60, ca si GPS 60, ofera facilitatile tuturor produselor din seria 60 color, si, suplimentar, este capabil sa furnizeze, in acelasi buget alocat, entuziastilor excursiilor in aer liber, un display monocrom de inalta rezolutie.

GPSMAP 60, cu constructia sa rezistenta la apa, este navigatorul perfect si cu pret redus, capabil sa va ghideze oriunde spiritul Dumneavoastra de aventura va va chema :
- Un display de mari dimensiuni, citibil si sub incidenta razelor solare, cu patru nivele de gris ale fundalului, cu iluminare de fond a ecranului printr-un LED stralucitor, va ajuta sa gasiti usor drumul de urmat, atat ziua cat si noaptea.
- O baterie cu durata de viata de 28 de ore permite utilizarea pentru mai mult timp afara.
- Cele doua conexiuni, serial si USB, permit un transfer rapid si versatil la incarcarea datelor.
- Harta de baza incorporata, cu capabilitate de rutare automata, va ghideaza, pas cu pas, prin tonuri de atentionare.
- Memoria interna de 24MB permite stocarea optionala de harti MapSource marine, de harti topografice si de harti ale strazilor oraselor.

Ca si alte produse din seria 60, acest produs portabil demn de incredere, este compact si usor, cu o interfata prietenoasa. Este un produs de toata increderea si extrem de precis, asa cum WAAS il poate califica. Modurile de utilizare geocaching si geolocation ofera amuzament, dar si capabilitatea de a trasa navigarea. Unitatea include, de asemenea, un ceas de alarmare, tabele cu fazele Lunii si cu orele de rasarire si de apunere ale Soarelui, perioadele optime de vanatoare si de pescuit – si multe altele.

Compatibil in totalitate cu intreaga gama de produse MapSource ( vezi tabelele de compatibilitate a produselor ), GPSMAP 60 face ca navigarea in expeditiile in natura sa fie extrem de usoara.



Caracteristici Produs

*Display citibil sub incidenta razelor solare, FSTN reflectiv, cu patru nivele de gris ale ecranului ( 1,5” W x 2,2” H ; diagonala 2,6” ) ( 160 x 240 pixel )
*Procesor rapid, cu autorutare, directionari pentru schimbari de directie si avertizari audio de-a lungul strazilor din orase sau de-a lungul traseelor pre-trasate, atunci cand se foloseste software-ul MapSource City Select sau software-ul 24K Topo ( optionale ).
*Memorie interna de 24MB pentru stocarea detaliilor de harti.
*Stocarea permanenta a datelor introduse de utilizator; nu necesita baterie de memorare.
*Perioadele zilnice favorabile vanatorii si pescuitului – precum si orele de rasarit si de apus ale Soarelui – oferite pe un calendar de exterior.
*Mod de navigare special geocaching.
*Jocuri de geolocatie, cum ar fi Virtual Maze, Nibbons, Geko Smak si Memory Race.
*Transfer rapid al hartilor, prin intermediul celor doua interfete, seriala si USB; instructiunile de navigatie pot fi comunicate repetitoarelor, plotterelor si autopilotilor folosind protocoale NMEA, prin intermediul conexiunii seriale dedicate.
*Harta de baza detaliata, cu date generale incluzand autostrazi, drumuri principale, rauri, lacuri si frontiere.
*Butoane dedicate : “ mark ‘, “page “, “enter”, “quit”, “menu”, “find” si “zoom out / in “; rocker pad cu patru pozitii.
*Dimensiuni : 2,4” x 6,1” x 1,3” ( W x H x D ).
*Greutate : 5,4 ounces ( fara baterii ), 7,5 ounces ( cu baterii ).
*Receptor GPS validat WAAS cu precizia de 10 feet in America de Nord; antena quad-helix incorporata, pentru o mai buna receptionare a semnalelor de la satelit.
*Durata de viata a bateriilor de 28 ore, in conditii normale de utilizare ( a se folosi doua baterii AA ).
*Navigare multi-platforma, pentru o navigare comoda pe vapor sau in automobil sau in excursii pedestre.
*Accepta date de la produsele MapSource. A se vedea tabelele de compatibilitate MapSource, pentru a vedea lista de software-uri recomandate de Garmin pentru acest produs.
*Protejat la apa conform standardului IEC 60529 IPX7 ( poate fi scufundat in apa la o adancime de un metru pentru maximum 30 minute ).
*50 de rute reversibile, 10.000 de track points cu ajutorul tehnologiei tracBack ( permite navigarea catre orice track point de pe harta afisata ), si 500 waypoints cu ajutorul pictogramelor aditionale pentru identificarea locatiei.
*Alerte de proximitate pentru locuri de ancorare, sosiri, off-course, proximity waypoints; ceas de alarmare incorporat.
*Track-line color configurabile de catre utilizator, proiectie de waypoint, afisare color de scheme, optiune de caractere mari, tonuri audio si pagini ( turn on / off pentru paginile principale sau schimba secventa de aparitie).
*Computerul de calatorie ofera odometru, timpul de oprire, media de deplasare, media totala, timpul total, vitaza maxima si multe altele.