Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - road toate produsele


Nüvi® 860

Pret fara ROAD20xx: 1755.25 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 2003.96 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 2353.82 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-nüvi 860
-Preincarcat cu City Navigator® NT pentru Europa (acoperire completa)
-preincarcat cu Atlasul Digital al Romaniei ROAD 200x, detalii gasiti la www.romaniadigitala.ro

-Incarcator 12v cu receptor de trafic FM(pentru tarile care au acest serviciu)
-Real-time traffic services*
SR remote
-Suport de parbriz cu ventuza
-Cablu USB
-Disc de bord
-Scurt manual de utilizare

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

SITE DEMO

Obţineţi o recunoaştere vocală despre care se discută prin intermediul nüvi 860. Comercializat în exclusivitate în Europa, acest navigator avansat este prevăzut cu un afişaj pe ecran lat cu recunoaştere vocală (în limba engleză), hărţi încărcate în prealabil, apelare cu mâini libere, alerte de trafic, un transmiţător FM şi mai multe. Precum celelalte dispozitive din seria nüvi 800, indicaţi vocal o opţiune de meniu, iar nüvi vă va respecta comanda.

Indicaţii vocale(in limba engleza)

nüvi 860 nu numai că vă indică unde să viraţi, dar vă şi ascultă indicaţiile vocale. Prin intermediul funcţiei inovatoare de recunoaştere vocală a nüvi, puteţi controla în siguranţă interfaţa nüvi prin intermediul vocii - în timp ce ţineţi ambele mâini pe volan. Apăsaţi pur şi simplu butonul de pe telecomandă (care se ataşează pe volan) pentru a activa recunoaşterea vocală şi pentru a începe să indicaţi vocal opţiuni de meniu. nüvi recunoaşte chiar şi expresii prescurtate pentru funcţii populare. Indicaţi vocal „Găsire adresă” convenabil şi pronunţaţi o adresă, iar nüvi va începe să vă ghideze.

Aflaţi mai multe

Cu afişajul lat al nüvi 860, veţi avea întotdeauna o perspectivă cu limite mai largi. Vizualizaţi detaliile de hartă, indicaţii pentru şofer, fotografii şi multe altele în culori mai luminoase, mai strălucitoare. Afişajul său lizibil în lumina soarelui de 4,3 inci este uşor de citit - din orice unghi.

Navigaţi cu uşurinţă

nüvi 860 este livrat gata de funcţionare direct din cutie, cu hărţi stradale City Navigator® NT încărcate în prealabil şi milioane de puncte de interes (POI) precum hoteluri, restaurante, benzinării, bancomate şi altele. Atingeţi pur şi simplu ecranul color pentru a introduce o destinaţie, iar nüvi vă va îndruma către aceasta prin intermediul hărţilor 2D sau 3D şi indicaţii vocale succesive. În plus, nüvi 860 acceptă puncte de interes (POI) personalizate precum zonele de şcoală şi camerele de luat vederi pentru siguranţă şi vă permite să configuraţi avertizări de proximitate pentru a vă avertiza cu privire la apropierea de POI.

Unde mă aflu?

Ţineţi evidenţa locaţiei dumneavoastră şi a a autovehiculului dumneavoastră cu ajutorul nüvi 860. Indicaţi vocal (în limba engleză) sau atingeţi „Unde mă aflu?” pentru a localiza cele mai apropiate spitale, secţii de poliţie, benzinării, cele mai apropiate adrese şi intersecţii. Aflaţi de asemenea coordonatele precise la cară vă aflaţi în termeni de latitudine şi longitudine. nüvi 860 reţine chiar şi unde aţi parcat. Marchează automat locaţia dumneavoastră atunci când îl detaşaţi de pe parbriz, astfel încât să puteţi naviga cu nüvi pe jos şi să vă puteţi întoarce la autovehicul. Perfect adecvat locurilor nefamiliare sau aglomerate precum parcurile de distracţii, stadioane şi mall-uri.Planificaţi dinainte

nüvi 860 include funcţii avansate pentru navigare pentru a elimina grijile atunci când călătoriţi. Prin intermediul planificării traseelor puteţi salva 10 trasee, specifica puncte intermediare şi examina viraje simulate pe ecranul lat al modelului 860. În plus, nüvi 860 ordonează automat destinaţiile multiple pentru a oferi un traseu eficient pentru comisioane, livrări sau vizite de vânzări. Afişează de asemenea limitele de viteză pentru autostrăzi şi drumuri naţionale. Un registru de călătorie oferă o marcare electronică a traseului parcurs cu până la 10.000 puncte, astfel încât să puteţi vedea locurile străbătute pe hartă.

Efectuaţi apeluri cu mâinile libere

Fiind vorba despre a conduce fără griji. nüvi 860 integrează tehnologia fără fir Bluetooth® cu un microfon încorporat şi difuzor pentru apelare mâini-libere. Combinaţi-l pur şi simplu telefonul dumneavoastră compatibil Bluetooth şi apelaţi cu mâinile libere prin intermediul modelului 860 în timp ce rămâneţi concentrat la drum. Indicaţi vocal sau formaţi pur şi simplu numărul prin intermediul ecranului cu atingere pentru a efectua un apel.

Evitaţi aglomerările de traffic

Evitaţi aglomerările de trafic cu ajutorul receptorului de trafic FM TMC(pentru ţările care au Serviciul de Trafic) încorporat al nüvi 860. Recepţionaţi alertele referitoare la întârzierile provocate de trafic şi şoselele în construcţie ce sunt în calea traseului dumneavoastră şi ocoliţi zona cu probleme.

Purtaţi-l cu dumneavoastră

Antena internă cu sensibilitate ridicată (fără ridicare) a nüvi 860 îi conferă un aspect elegant, mai subţire decât cel al seriei nüvi 600, făcându-l să încapă mai uşor în buzunar sau poşetă. Acumulatorul său reîncărcabil litiu-ion facilitează navigarea cu maşina sau pe jos.

Treceţi dincolo de navigare

Navigarea este doar începutul. nüvi 860 include multe unelte “obligatorii” pentru distracţie şi călătorie, inclusiv redare MP3, cărţi în format audio (este necesar un abonament la Audible.com), vizualizare imagini JPEG, convertoare de valută, jocuri Garmin, ceas cu alarmă si altele. Cu transmiţătorul FM fără fir¹ al nüvi 860, veţi putea auzi mesaje audio, inclusiv indicaţii vocale, MP3-uri şi cărţi audio prin intermediul sistemului stereo al autovehiculului. Include MSN® Direct optional(pentru Statele Unite ale Americii) si este livrat cu cu Garmin Lock™, o functie anti-furt. Descărcati vehicule personalizate care vă indică localizarea pe hartă de la serviciul nostru gratuit Garmin Garage. Prin intermediul navigării foto, puteti descărca imagini Google™ Panoramio™ prin intermediul site-ului nostru de conectare fotografii Garmin si navigati către acestea. Îmbunătăţiţi-vă experienţa de călătorie prin intermediul cardurilor microSD opţionale care pot fi introduse, precum ghidurile de călătorie Garmin cu date în detaliu referitoare la locurile interesante

nüvi 860: dispoziţia dumneavoastră.Caracteristici Produs

*Indicaţii vocale (de ex.: "Faceţi dreapta peste 150 m."): da (difuzor intern)
*Redă numele străzilor (de ex. "Faceţi dreapta PE STRADA ELM peste 150 m.") : da (pentru S.U.A)
*Recunoastere vocala(navigare prin comanda vocala in limba engleza):da
*Vizualizare hartă 3D: da
*Sortare automată destinaţii multiple (oferă majoritatea traseelor directe): da
*Retrasare automată (recalculare rapidă a abaterii de la traseu şi a ocoalelor): da
*Paletă de opţiuni pentru stabilirea traseului (timp mai rapid, distanţe mai scurte şi teren accidentat): da
*Evitări trasee (evitare autostrăzi, puncte de plată etc.): da
*Puncte de interes personalizate (posibilitate de adăugare puncte de interes suplimentare): da
*Apelare mâini libere prin intermediul tehnologiei fără fir Bluetooth®: da
*Compatibil trafic FM: da
*XM Navtraffic (include informaţii meteo elementare) şi Radio pentru dispozitivele compatibile din S.U.A.: nu
*MSN® Direct pentru dispozitivele compatibile S.U.A.: da
*Unde ma aflu? functii (gasirea celui mai apropiat spital, sectie politie si benzinarii, cea mai apropiata adresa sau intersectie): da
*Localizator masina (marcheaza pozitia automat cand este scos din suportul de parbriz): da
*Redare MP3: da
*Redare cărţi în format audio: da
*Vizualizare imagini: da
*Pictograme vehicul ce pot fi configurate (selectaţi pictograme în formă de vehicule pentru navigare pe hartă): da
*Oră pentru călătorii pe mapamond, convertizor monedă şi unităţi de măsură, calculator: nu
*Ecran cu atingere: da
*Telecomandă: da
*Transmiţător FM: da
*Posibilitatea de a alege tipul tastaturii: QWERTY sau ABC: da
*Mufă căşti/ieşire audio: da
*Dead reckoning (estimare poziţie): nu
*Garmin Lock™ (funcţie anti-furt): da
*Compatibil cu motocicleta: nu

In plus: Acest dispozitiv de stocare în masă USB este compatibil cu sisteme de operare Windows® 2000 sau mai recente şi Mac OS X 10.4 sau mai recent.