Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - road toate produsele


Nüvi® 510

Pret fara ROAD20xx: 1419.67 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1514.87 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 2101.54 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-nüvi 510
-preincarcat cu City Navigator NT Europe pentru o regiune sau tara(versiune disponibila pentru Romania-Grecia si Italia )
-Acumulator Li-Ion
-Suport pentru parbriz cu ventuza
-Incarcator 12v - bricheta masinii
-Disc de bord
-Scurt ghid de utilizare

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 2012.30 preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achizitia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curenta) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viata)
>Pretul cu Ro.a.d. 2012.30 cu upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului pentru harta pe aparat.
Observatie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost importate oficial prin SC Sheba Distribution SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licente piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" si care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL. Daca sunteti in dubiu referitor la provenienta unui aparat, este suficient sa ne trimiteti seria acestuia sa o verificam si veti primi un raspuns in scris in maxim 2 zile lucratoare. La asemenea aparate garantia este suportata de vanzatorul acestora, NU de importatorul oficial.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Conduceţi, mergeţi în drumeţii, cu bicicleta sau navigaţi. Prin intermediul dispozitivului nüvi 510 robust, impermeabil, cu moduri multiple, le puteţi realiza pe toate. Dotat cu străzi detaliate şi hărţi topografice, nüvi 510 este pregătit pentru aventură atât pe traseu cât şi în afara acestuia. Precum 550, nüvi 510 comută moduri pentru a naviga conform cu stilul dumneavoastră de viaţă activ şi oferă indicaţii succesive către destinaţia dumneavoastră.

Purtaţi-l oriunde

nüvi 510 este dotat cu moduri pentru condus, mers cu bicicleta şi navigare pe apă care vă personalizează dispozitivul nüvi exact pentru metoda dumneavoastră de călătorie. Acest hibrid portabil îmbină funcţii avansate de navigare şi un afişaj color de mari dimensiuni, disponibil pentru dizpozitivele pentru automobile cu durabilitatea unui dispozitiv portabil pentru exterior. Elegant şi îngust, puteţi strecura nüvi 510 în buzunar sau în rucsac. Acumulatorul reîncărcabil litiu-ion, care poate fi înlocuit de utilizator permite nüvi să vă indice calea pe drum sau pe teren.

Obţineţi indicaţii succesive

Interfaţa intuitivă a nüvi 510 vă întâmpină cu două întrebări simple: „Încotro?” şi „Vizualizare hartă”. Atingeţi ecranul color pentru a căuta cu uşurinţă adrese şi servicii şi pentru indicaţii vocale succesive către destinaţia dumneavoastră. Este încărcat în prealabil cu date de hartă City Navigator® NT pentru o regiune sau ţară europeană (pentru Romania este disponibila versiunea Grecia-Italia ). Este dotat cu milioane de puncte de interes (POI) şi oferă hărţi de relief digitale care vă indică contururi de teren umbrite la niveluri de zoom superioare. Prin intermediul nüvi 510, puteţi încărca
puncte de interes personalizate (POI) şi puteţi naviga către fotografii cu etichete geografice. Dacă v-aţi pierdut, utilizaţi funcţia de localizare de urgenţă „Unde mă aflu?” pentru a vizualiza coordonatele dumneavoastră exacte de latitudine şi longitudine, cea mai apropiată adresă şi intersescţie şi cele mai apropiate spitale, secţii de poliţie şi benzinării.

Navigaţi pe teren

nüvi 510 acceptă date cartografice opţionale pentru toate aventurile dumneavoastră în natură . Conectaţi simplu hărţile maritime BlueChart® g2 Vision şi Inland Lakes Vision pe un card microSD™ pentru o zi minunată pe apă. Fanta cardului este situată în interiorul compartimentului impermeabil pentru acumulator, astfel încât nu va trebui să vă îngrijoraţi de contactul acestuia cu apa. Prin intermediul receptorului GPS cu sensibilitate ridicată şi al previziunilor prin satelit HotFix™, nüvi 510 vă localizează poziţia rapid şi cu precizie şi îşi păstrează localizarea GPS chiar şi sub acoperire densă, în canioane adânci şi în apropierea clădirilor şi a copacilor înalţi.

Extindeţi-vă funcţia GPS

Navigarea este doar începutul.nüvi 510 include multe instrumente de călătorie, inclusiv ora pentru călătoriile pe mapamond, convertire valută şi unităţi de măsură, calculator şi altele. Etalaţi-vă fotografiile din excursie prin intermediul aplicaţiei de vizualizare a imaginilor nüvi. Descărcaţi chiar informaţii geocache şi instrucţiuni de la
Geocaching.com direct pe dispozitiv.. Obţineţi indicaţii succesive pe drumuri accesibile motocicletelor şi sfaturi de cunoscători pentru o călătorie de neuitat . Acceptă alerte de trafic FM opţionale (pentru tarile acre au acest serviciu) sau conţinut opţional MSN® Direct(disponibil pentru Statele Unite ale Americii). 510 este dotat de asemenea cu Garmin Lock™, o funcţie anti-furt şi este compatibil cu serviciul nostru gratuit Garmin Garage, de unde puteţi descărca vehicule personalizate care să vă indice poziţia pe hartă.Caracteristici Produs

*Indicaţii vocale (de ex.: "Faceţi dreapta peste 150 m."): da (difuzor intern)
*Redă numele străzilor (de ex. "Faceţi dreapta PE STRADA ELM peste 150 m.") : da (pentru S.U.A)
*Recunoastere vocala(navigare prin comanda vocala):nu
*Vizualizare hartă 3D: da
*Sortare automată destinaţii multiple (oferă majoritatea traseelor directe): da
*Retrasare automată (recalculare rapidă a abaterii de la traseu şi a ocoalelor): da
*Paletă de opţiuni pentru stabilirea traseului (timp mai rapid, distanţe mai scurte şi teren accidentat): da
*Evitări trasee (evitare autostrăzi, puncte de plată etc.): da
*Puncte de interes personalizate (posibilitate de adăugare puncte de interes suplimentare): da
*Apelare mâini libere prin intermediul tehnologiei fără fir Bluetooth®: nu
*Compatibil trafic FM: da
*XM Navtraffic (include informaţii meteo elementare) şi Radio pentru dispozitivele compatibile din S.U.A.: nu
*MSN® Direct pentru dispozitivele compatibile S.U.A.: da
*Multimode (schimbarea caracteristicii de calatorie: automobil, pedestru, motocicleta sau barca): da
*Unde ma aflu? functii (gasirea celui mai apropiat spital, sectie politie si benzinarii, cea mai apropiata adresa sau intersectie): da
*Localizator masina (marcheaza pozitia automat cand este scos din suportul de parbriz): nu
*Redare MP3: nu
*Redare cărţi în format audio : nu
*Pictograme vehicul ce pot fi configurate (selectaţi pictograme în formă de vehicule pentru navigare pe hartă): da
*Vizualizare imagini: da
*Oră pentru călătorii pe mapamond, convertizor monedă şi unităţi de măsură, calculator: da
*Ecran cu atingere: da
*Telecomandă: nu
*Transmiţător FM: nu
*Posibilitatea de a alege tipul tastaturii: QWERTY sau ABC: nu
*Mufă căşti/ieşire audio: nu
*Dead reckoning (estimare poziţie): nu
*Garmin Lock™ (funcţie anti-furt): da
*Compatibil cu motocicleta: DA
*Compatibil Geocaching: da

In puls: Acest dispozitiv de stocare în masă USB este compatibil cu sisteme de operare Windows® 2000 sau mai recente şi Mac OS X 10.4 sau mai recent.