Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail » Basic handhelds » Mapping handhelds » Dog tracking » Produse iesite din uz - trail
Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - trail toate produsele


Oregon® 300

Pret fara ROAD20xx: 1717.17 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1965.88 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 2285.99 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-Oregon 300
-Clip pentru curea
-Cablu USB
-Manual de utilizare pe suport Cd
-Scurt ghid de utilizare

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 200x preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, detalii la www.romaniadigitala.ro si puteti trece oricand dupa aceasta la o licenta de ROAD200x full CD achitand doar diferenta de pret.
>Pretul cu Ro.a.d. 200x, CD Full – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Vizitaţi minisite-ul OREGON

Oregon 300 vă aduce natura sălbatică la îndemână. Acest dispozitiv portabil din generaţia următoare este prevăzut cu un ecran tactil robust, precum şi cu o hartă de bază cu relief umbrit, un receptor de sensibilitate ridicată, un altimetru barometric, o busolă electornică, o fantă pentru carduri microSD™, o aplicaţie pentru vizualizare imagini şi altele. Chimbaţi chiar şi trasee, puncte intermediare, trasee şi informaţii geocache între dispozitive similare.

Atingeţi şi plecaţi

Oregon 300 indică traseul prin intermediul unui ecran tactil color, cu diagonală de 3 inci, lizibil în lumina soarelui. Interfaţa uşor de utilizat înseamnă că veţi petrece mai mult timp bucurându-vă de natură şi mai puţin timp căutând informaţii. Atât durabil cât şi impermeabil, Oregon 300 este conceput să reziste la intemperii. Denivelările, praful, murdăria, umiditatea şi apa nu sunt la nivelul acestui navigator robust.

Exploraţi mai mult

Oregon 300 este livrat cu o hartă de bază pentru lumea întreagă, cu linii umbrite pentru contur. Atingeţi pur şi simplu ecranul color pentru a naviga. Hărţile sale cu altitudine vă indică linii umbrite de contur la nivele superioare de zoom, oferindu-vă o imagine de ansamblu a terenului înconjurător.

Împărtăşiţi fără fir

Prin intermediul Oregon 300 puteţi împărtăşi puncte intermediare, trasee, rute şi informaţii geocache fără fir cu alţi utilizatori Oregon şi
Colorado. Acum puteţi trimite drumeţia dumneavoastră preferată unui prieten pentru a se bucura sau puteţi îi trimite o informaţie geocache pe care să o găsească. Împărtăşirea informaţiilor este uşoară. Atingeţi pur şi simplu „trimitere” pentru a transfera informaţiile dumneavoastră unor dispozitive similare.

Găsiţi distracţia

Oregon 300 acceptă fişiere GPX de la
Geocaching.com pentru a descărca informaţii geocache şi detalii direct pe dispozitivul dumneavoastră. Nu mai este nevoie de introducerea manuală a coordonatelor şi cu materialele imprimate pe hârtie! Încărcaţi pur şi simplu fişierul GPX pe dispozitivul dumneavoastră şi începeţi să căutaţi informaţii geocache. Etalaţi-vă fotografiile din excursie prin intermediul aplicaţiei de vizualizare a imaginilor Oregon. Îngust şi uşor, Oregon este însoţitorul perfect pentru toate expediţiile dumneavoastră în natură.

Păstraţi-vă obiectivul în vedere

Prin intermediul funcţiei de predicţie prin satelit HotFix™ şi al receptorului GPS activat
WAAS cu sensibilitate ridicată, Oregon 300 vă identifică poziţia rapid şi precis şi îşi păstrează localizarea GPS sub acoperire şi în canioane adânci. Avantajul este evident - fie că sunteţi departe în pădure sau doar în apropierea clădirilor înalte sau a copacilor, puteţi conta pe Oregon pentru a vă ajuta să vă orientaţi atunci când aveţi cea mai mare nevoie.

Obţineţi orientările dumneavoastră

Oregon 300 este dotat cu o busolă electronică ce oferă informaţii referitoare la orientare, chiar şi atunci când nu vă deplasaţi, iar altimetrul barometric înregistrează modificările presiunii pentru a stabili cu precizie altitudinea dumneavoastră. Puteţi utiliza altimetrul chiar şi pentru a reprezenta în timp presiunea barometrică, ceea ce vă poate ajuta să monitorizaţi schimbările condiţiilor meteorologice.

Adăugaţi hărţi

Conectaţi convenabil carduri microSD opţionale încărcate în prealabil pentru toate activităţile dumneavoastră în natură, pe pământ sau pe apă (consultaţi fila hărţi pentru hărţi compatibile). Introduceţi pur şi simplu un card MapSource® cu hărţi stradale detaliate, iar Oregon va oferi indicaţii rând pe rând către destinaţia dumneavoastră. Adăugaţi hărţi topografice selecte pentru a profita de vizualizarea hărţii în 3D asigurată de Oregon, care vă oferă o perspectivă mai bună asupra altitudinii la care vă aflaţi. Prin intermediul BlueChart® g2 Vision, veţi obţine tot ce aveţi nevoie pentru o zi perfectă pe apă, inclusiv contururi de adâncime, asistenţă navală şi porturi. Fanta cardului este situată în interiorul compartimentului impermeabil pentru acumulator, astfel încât nu va trebui să vă îngrijoraţi de contactul acestuia cu apa.

Oregon 300: Atingeţi natura sălbatică.
Caracteristici Produs

*Trasare automată rute (stabilire a traseului rând pe rând pe şosele): da *Compas Electronic : da
*Altimetru Barometric : da
*Compatibil Geocaching: da(paperless)
*Compatibil Geocaching : da (paperless)
*Calendar pescuit/vânătoare: da
*Informaţii soare şi lună: da
*Tabele flux: da
*Calculare zonă: da
*Puncte de interes personalizate (posibilitate de adăugare puncte de interes suplimentare): da
*Transfer date(prin sistemul wireless cu un aparat similar): da
*Vizualizare poze: da
*In plus: Ecran cu atingere: da