Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail » Basic handhelds » Mapping handhelds » Dog tracking » Produse iesite din uz - trail
Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - trail toate produsele


Oregon® 400t

Pret fara ROAD20xx: 2117.01 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 2365.72 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 2685.83 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-Oregon 400t
-Clip pentru curea
-Cablu USB
-Manual de utilizare

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 200x preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, detalii la www.romaniadigitala.ro si puteti trece oricand dupa aceasta la o licenta de ROAD200x full CD achitand doar diferenta de pret.
>Pretul cu Ro.a.d. 200x, CD Full – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Vizitaţi minisite-ul OREGON

Conectaţi-vă cu latura dumneavoastră sălbatică prin intermediul Oregon 400t. Acest dispozitiv portabil din generaţia următoare este prevăzut cu un ecran tactil robust, precum şi cu hărţi topografice, vizualizare hartă 3D, un receptor de sensibilitate ridicată, un altimetru barometric, o busolă electornică, o fantă pentru carduri microSD™, o aplicaţie pentru vizualizare imagini şi altele. Chimbaţi chiar şi trasee, puncte intermediare, trasee şi informaţii geocache între dispozitive similare.

Atingeţi şi plecaţi

Oregon 400t indică direcţia prin intermediul unui afişaj color robust, cu diagonală de 3 inci, lizibil în lumina soarelui. Interfaţa sa uşor de utilizat înseamnă că veţi petrece mai mult timp bucurându-vă de natura şi mai puţin timp în căutare de informaţii. Atât durabil cât şi impermeabil, Oregon 400t este conceput să reziste la intemperii. Denivelările, praful, murdăria, umiditatea şi apa nu se ridică la nivelul acestui navigator robust.

Exploraţi terenul accidentat în 3D

Oregon 400t este încărcat în prealabil cu hărţi topografice pentru Europa*, vizualizarea hărţii în 3D şi o hartă de bază pentru toată lumea încorporată cu relief umbrit vă oferă toate instrumentele necesare pentru drumeţii şi căţărări. Detaliile de hartă sunt simple şi lizibile, includ linii de contur pentru relief la intervale de 100m, informaţii de utilizate pe uscat, râuri, lacuri şi detalii la nivelul străzii pentru 29 de ţări din Europa**. Și, în caz că vă întrebaţi cât de abrupt este de fapt dealul respectiv, vizualizarea hărţii în 3D asigurată de Oregon vă ajută să vizualizaţi împrejurimile - oferindu-vă o perspectivă mai bună a reliefului.

Împărtăşiţi fără fir

Prin intermediul Oregon 400t puteţi împărtăşi puncte intermediare, trasee, rute şi informaţii geocache fără fir cu alţi utilizatori Oregon şi
Colorado. Acum puteţi trimite drumeţia dumneavoastră preferată unui prieten pentru a se bucura sau puteţi îi trimite o informaţie geocache pe care să o găsească. Împărtăşirea informaţiilor este uşoară. Atingeţi pur şi simplu „trimitere” pentru a transfera informaţiile dumneavoastră unor dispozitive similare.

Identificaţi distracţia

Oregon 400t acceptă fişiere GPX
Geocaching.com pentru a descărca informaţii geocache şi detalii direct pe dispozitivul dumneavoastră. Nu mai este nevoie de introducerea manuală a coordonatelor şi cu materialele imprimate pe hârtie! Încărcaţi pur şi simplu fişierul GPX pe dispozitivul dumneavoastră şi începeţi să căutaţi informaţii geocache. Etalaţi-vă fotografiile din excursie prin intermediul aplicaţiei de vizualizare a imaginilor Oregon. Îngust şi uşor, Oregon este însoţitorul perfect pentru toate expediţiile dumneavoastră în natură.

Păstraţi-vă obiectivul în vedere

Prin intermediul funcţiei de predicţie prin satelit HotFix™ şi al receptorului GPS activat
WAAS cu sensibilitate ridicată, Oregon 400t vă identifică poziţia rapid şi precis şi îşi păstrează localizarea GPS sub acoperire şi în canioane adânci. Avantajul este evident - fie că sunteţi departe în pădure sau în apropierea clădirilor înalte sau a copacilor, puteţi conta pe Oregon pentru a vă ajuta să vă orientaţi atunci când aveţi cea mai mare nevoie.

Obţineţi orientările dumneavoastră

Oregon 400teste dotat cu o busolă electronică ce oferă informaţii referitoare la orientare, chiar şi atunci când nu vă deplasaţi, iar altimetrul barometric înregistrează modificările presiunii pentru a stabili cu precizie altitudinea dumneavoastră. Puteţi utiliza altimetrul chiar şi pentru a reprezenta în timp presiunea barometrică, ceea ce vă poate ajuta să monitorizaţi schimbările condiţiilor meteorologice.

Adăugaţi hărţi

Conectaţi convenabil carduri microSD opţionale încărcate în prealabil pentru toate activităţile dumneavoastră în natură, pe pământ sau pe apă (consultaţi fila hărţi pentru hărţi compatibile). Introduceţi pur şi simplu un card MapSource® cu hărţi stradale detaliate, iar Oregon va oferi indicaţii rând pe rând către destinaţia dumneavoastră. Adăugaţi informaţii de curs detaliate atunci când achiziţionaţi hărţi TOPO opţionale pentru parcuri naţionale şi altele. Prin intermediul BlueChart® g2 Vision, veţi obţine tot ce aveţi nevoie pentru o zi perfectă pe apă, inclusiv contururi de adâncime, asistenţă navală şi porturi. Fanta cardului este situată în interiorul compartimentului impermeabil pentru acumulator, astfel încât nu va trebui să vă îngrijoraţi de contactul acestuia cu apa.

Oregon 400t: Atingeţi natura sălbatică.

Caracteristici Produs

*Trasare automată rute (stabilire a traseului rând pe rând pe şosele): da *Compas Electronic : da
*Altimetru Barometric : da
*Compatibil Geocaching: da(paperless)
*Compatibil Geocaching : da (paperless)
*Calendar pescuit/vânătoare: da
*Informaţii soare şi lună: da
*Tabele flux: da
*Calculare zonă: da
*Puncte de interes personalizate (posibilitate de adăugare puncte de interes suplimentare): da
*Transfer date(prin sistemul wireless cu un aparat similar): da
*Vizualizare poze: da
*In plus: Ecran cu atingere: da