Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - road toate produsele


Nüvi® 265W

Pret fara ROAD20xx: 875.84 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1124.55 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 1449.42 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-nüvi 265W
-Preincarcat cu City Navigator® NT pentru Europa
-Incarcatorul la 12v(bricheta masinii)
-Suport de parbriz cu ventuza
-Cablu USB
-Disc de bord
-Scurt ghid de utilizare

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 200x preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, detalii la www.romaniadigitala.ro si puteti trece oricand dupa aceasta la o licenta de ROAD200x full CD achitand doar diferenta de pret.
>Pretul cu Ro.a.d. 200x, CD Full – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

La următoarea călătorie economiseşte şi conservă resursele cu ecoRoute
Vizitează minisite-ul ecoRoute


Apelare telefonică fără mâini simplă, sigură şi accesibilă prin intermediul Bluetooth® şi evitare inteligentă a apelurilor, nüvi 265W este asistentul dumneavoastră personal de călătorie pentru o viaţă în deplasare. Acest navigator pentru continent simplu, conceput în vederea siguranţei, indică traseul prin intermediul indicaţiilor succesive şi al unui sistem avansat de avertizare cu privire la camerele de siguranţă unic, pentru a vă ajuta să identificaţi cel mai bun traseu şi a păstra orientarea pe drum. Acordaţi toată atenţia condusului prin intermediul apelurilor telefonice fără mâini redate prin intermediul difuzorului integrat şi al microfonului. Dotat cu până la milioane de puncte de interes (POI) şi hărţi pentru Europa, 265W este compact, fiabil şi uşor de utilizat.

Efectuaţi apeluri cu mâinile libere

Ţineţi privirea la drum şi ambele mâini pe volan prin intermediul tehnologiei fără fir Bluetooth® integrate în 256WT, al telefonului şi al difuzorului. Cuplaţi pur şi simplu cu telefonul dumneavoastră mobil compatibil şi vorbiţi cu mâinile libere prin intermediul nüvi 265W. Formaţi pur şi simplu numere utilizând tastatura de pe ecranul tactil al nüvi şi răspundeţi la apeluri printr-o simplă atingere a ecranului. Bucuraţi-vă de formarea la îndemână printr-o singură atingere pentru contacte şi puncte de interes şi conduceţi în siguranţă şi legal.

Simplitate şi siguranţă

nüvi 265W este furnizat cu hărţi stradale pentru Europa încărcate în prealabil. Atingeţi pur şi simplu ecranul color lat, introduceţi destinaţia, iar nüvi vă va îndruma prin indicaţii succesive, anunţând calea şi numele locurilor pe măsură ce vă apropiaţi, pentru o încredere sporită pe străzile care nu vă sunt familiare sau sunt aglomerate. 256W este prevăzut cu hărţi cu mişcare lină şi detalii digitale referitoare la relief, indicând contururi umbrite pentru o înţelegere mai bună a terenului înconjurător. În plus, nüvi 265W acceptă
puncte de interes POI personalizate, precum nume de firme şi zone de trafic interzise, cu alerte de proximitate care vă avertizează atunci când vă apropiaţi de POI. Prin intermediul tehnologiei de predicţie prin satelit HotFix™, Garmin vă calculează poziţia mai repede pentru a vă duce mai repede la destinaţie.

„Unde mă aflu?” vă oferă detalii referitoare la poziţia dumneavoastră la cerere. Atingeţi pur şi simplu pictograma tip automobil pentru coordonatele dumneavoastră exacte de latitudine şi longitudine, cea mai apropiată adresă, date de contact pentru serviciul adecvat de service şi indicaţii către spitalele, secţiile de poliţie şi benzinăriile din apropiere.


nüvi 265W conţine sistemul unic, avansat
de siguranţă a şoferului de la Garmin, cu actualizări zilnice. Călătoriţi cu încrederea că sunteţi în siguranţă, conduceţi responsabil şi legal şi nu vă ghidaţi după alarme false. Sistemul utilizează o tehnică înregistrează tip „coridor” pentru validarea camerelor, astfel încât veţi primi doar alerte relevante pentru camerele de pe traseu. nüvi afişează de asemenea limitele de viteză pentru o conştinentizare mai bună.

nüvi 265W este furnizat de asemenea cu Garmin Lock™, sistemul nostru anti-furt inovator care utilizează tehnologie GPS pentru a proteja navigatorul prin satelit prin blocarea acestuia într-o locaţie sigură la alegerea dumneavoastră. Reveniţi pur şi simplu la locaţia respectivă pentru a-l debloca.

Navigare îmbunătăţită

Redefiniţi felul în care admiraţi priveliştea prin intermediul navigării foto şi ajungeţi la destinaţie într-o clipită! Pentru a planifica călătorii către monumente şi locuri interesante simplu şi uşor înainte de a pleca, alegeţi şi salvaţi fotografii cu indicator de locaţie de pe Google Panoramio pe dispozitivul dumneavoastră nüvi în cadrul unei liste cu locuri pe care doriţi să le vizitaţi. Apoi, când doriţi, selectaţi o destinaţie foto pentru a primi indicaţii succesive direct către cadrul respectiv.

Alte instrumente de călătorie încorporate includ o aplicaţie pentru vizualizarea imaginilor JPEG, ceas de călătorie prin lume, un convertor pentru monetă şi unităţi de măsură şi altele.

Personalizaţi

Personalizaţi dispozitivul dumneavoastră nuvi 256W cu o fotografie de fundal la alegere. Pentru a vă personaliza şi mai mult ecranul, selectaţi o pictogramă de vehicul nou din
Garmin Garage. Prin intermediul unei palete largi de roţi, inclusiv vehicule de teren, motociclete şi automobile clasice, puteţi croi dispozitivul dumneavoastră Garmin conform stilului dumneavoastră.

Îmbunătăţiţi experienţa dumneavoastră de călătorie prin intermediul unei game de carduri microSD precum ghidurile de călătorie şi limbă Garmin şi animaţi călătoriile dumneavoastră cu ghiduri de încredere de la parteneri de conţinut precum RoadTour şi renumitul Good Pub Guide 2008.

Imagine mai mare portabilă

nüvi 265W are un design elegant, îngust care vă încape confortabil în buzunar sau geantă. Acumulatorul său litiu-ion reîncărcabil facilitează navigarea cu automobilul sau pe jos prin intermediul unei durate de până la 4 ore între încărcări.

Prin intermediul unui afişat lat de 4,3 inci, veţi avea întotdeauna o perspectivă cu limite mai largi. Vizualizaţi detaliile de hartă, indicaţii pentru şofer, fotografii şi multe altele în culori mai luminoase, mai strălucitoare. Afişajul lizibil în lumina soarelui este uşor de vizualizat - din orice direcţie.


nüvi 265W: Navigare cu ecran lat simplă, sigură şi accesibilă cu apelare telefonică mâini libere prin Bluetooth®.
Caracteristici Produs

*Indicatii vocale (ex "Faceti dreapta peste 150 m"): da (difuzor intern)
*Reda numele strazilor (ex "Faceti dreapta pe STRADA ELM peste 150m") : da (pentru S.U.A)
*Recunoastere vocala (navigatie cu comanda vocala): nu
*Asistenta Incadrare in Banda (va ghideaza pe banda potrivita pentru navigare): Nu
*Vizualizare hartă 3D: da
*Sortare automată destinaţii multiple (oferă majoritatea traseelor directe):nu
*Retrasare automată (recalculare rapidă a abaterii de la traseu şi a ocoalelor): da
*Paletă de opţiuni pentru stabilirea traseului (timp mai rapid, distanţe mai scurte şi teren accidentat): da
*Evitări trasee (evitare autostrăzi, puncte de plată etc.): da
*Puncte de interes personalizate (posibilitate de adăugare puncte de interes suplimentare): da
*Apelare mâini libere prin intermediul tehnologiei fără fir Bluetooth®: da
*Compatibil trafic FM: da
*XM Navtraffic (include informaţii meteo elementare) şi Radio pentru dispozitivele compatibile din S.U.A.: nu
*MSN® Direct pentru dispozitivele compatibile S.U.A.: nu
*Unde ma aflu? functii (gasirea celui mai apropiat spital, sectie politie si benzinarii, cea mai apropiata adresa sau intersectie): da
*Localizator masina (marcheaza pozitia automat cand este scos din suportul de parbriz): nu
*Redare MP3: nu
*Redare cărţi în format audio: nu
*Vizualizare imagini: da
*Pictograme vehicul ce pot fi configurate (selectaţi pictograme în formă de vehicule pentru navigare pe hartă): da
*Oră pentru călătorii pe mapamond, convertizor monedă şi unităţi de măsură, calculator: nu
*Ecran cu atingere: da
*Telecomandă: nu
*Transmiţător FM: da
*Posibilitatea de a alege tipul tastaturii: QWERTY sau ABC: da
*Mufă căşti/ieşire audio: nu
*Dead reckoning (estimare poziţie): nu
*Garmin Lock™ (funcţie anti-furt): da
*Compatibil cu motocicleta: nu
*Compatibil Geocaching: nu

In plus: Acest dispozitiv de stocare în masă USB este compatibil cu sisteme de operare Windows® 2000 sau mai recente şi Mac OS X 10.4 sau mai recent.