Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - road toate produsele


Nüvi® 275T





Pret fara ROAD20xx: 1095.99 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1344.7 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 1669.57 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-nüvi 275T
-Preincarcat cu City Navigator® NT pentru Europa
-Lifetime traffic
-Receptor de trafic FM pe incarcatorul la 12v(bricheta masinii)
-Suport de parbriz cu ventuza
-Cablu USB
-Disc de bord
-Scurt ghid de utilizare

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 200x preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, detalii la www.romaniadigitala.ro si puteti trece oricand dupa aceasta la o licenta de ROAD200x full CD achitand doar diferenta de pret.
>Pretul cu Ro.a.d. 200x, CD Full – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Apelare telefonică fără mâini simplă, sigură şi accesibilă prin intermediul Bluetooth® şi evitare inteligentă a apelurilor, nüvi 275T este asistentul dumneavoastră personal de călătorie pentru o viaţă în deplasare. Acest navigator transatlantic simplu, conceput în vederea siguranţei, indică traseul prin intermediul indicaţiilor succesive şi al unui sistem avansat de avertizare cu privire la camerele de siguranţă unic, pentru a vă ajuta să identificaţi cel mai bun traseu şi a păstra orientarea pe drum. Acordaţi toată atenţia condusului prin intermediul apelurilor telefonice fără mâini redate prin intermediul difuzorului integrat şi al microfonului. Dotat cu până la milioane de puncte de interes (POI) şi hărţi pentru Europa şi America de Nord, 275T este compact, fiabil şi uşor de utilizat.

Efectuaţi apeluri cu mâinile libere

Ţineţi privirea la drum şi ambele mâini pe volan prin intermediul tehnologiei fără fir Bluetooth® integrate în 265WT, al telefonului şi al difuzorului. Cuplaţi pur şi simplu cu telefonul dumneavoastră mobil compatibil şi vorbiţi cu mâinile libere prin intermediul nüvi 275T. Formaţi pur şi simplu numere utilizând tastatura de pe ecranul tactil al nüvi şi răspundeţi la apeluri printr-o simplă atingere a ecranului. Bucuraţi-vă de formarea la îndemână printr-o singură atingere pentru contacte şi puncte de interes şi conduceţi în siguranţă şi legal.

Simplitate şi siguranţă

nüvi 275T este furnizat cu hărţi stradale pentru Europa şi America de Nord încărcate în prealabil. Atingeţi pur şi simplu ecranul color, introduceţi destinaţia, iar nüvi vă va duce acolo. 275T este prevăzut cu hărţi cu mişcare lină şi detalii digitale referitoare la relief, indicând contururi umbrite pentru o înţelegere mai bună a terenului înconjurător. În plus, nüvi 275T acceptă
puncte de interes POI personalizate, precum nume de firme şi zone de trafic interzise, cu alerte de proximitate care vă avertizează atunci când vă apropiaţi de POI. Prin intermediul tehnologiei de predicţie prin satelit HotFix™, Garmin vă calculează poziţia mai repede pentru a vă duce mai repede la destinaţie.

„Unde mă aflu?” vă oferă detalii referitoare la poziţia dumneavoastră curentă la cerere. Atingeţi pur şi simplu pictograma tip automobil pentru coordonatele dumneavoastră exacte de latitudine şi longitudine, cea mai apropiată adresă, date de contact pentru serviciul adecvat de service şi indicaţii către spitalele, secţiile de poliţie şi benzinăriile din apropiere.

nüvi 275T conţine sistemul unic, avansat
de siguranţă a şoferului de la Garmin, cu actualizări zilnice. Călătoriţi cu încrederea că sunteţi în siguranţă, conduceţi responsabil şi legal şi nu vă ghidaţi după alarme false. Sistemul utilizează o tehnică înregistrează tip „coridor” pentru validarea camerelor, astfel încât veţi primi doar alerte relevante pentru camerele de pe traseu. nüvi afişează de asemenea limitele de viteză pentru o conştinentizare mai bună.

nüvi 275T este furnizat de asemenea cu Garmin Lock™, sistemul nostru anti-furt inovator care utilizează tehnologie GPS pentru a proteja navigatorul prin satelit prin blocarea acestuia într-o locaţie sigură la alegerea dumneavoastră. Reveniţi pur şi simplu la locaţia respectivă pentru a-l debloca.

Navigare îmbunătăţită

Redefiniţi felul în care admiraţi priveliştea prin intermediul navigării foto şi ajungeţi la destinaţie într-o clipită! Pentru a planifica călătorii către monumente şi locuri interesante simplu şi uşor înainte de a pleca, alegeţi şi salvaţi fotografii cu indicator de locaţie de pe Google Panoramio pe dispozitivul dumneavoastră nüvi în cadrul unei liste cu locuri pe care doriţi să le vizitaţi. Apoi, când doriţi, selectaţi o destinaţie foto pentru a primi indicaţii succesive direct către cadrul respectiv.

Alte instrumente de călătorie încorporate includ o aplicaţie pentru vizualizarea imaginilor JPEG, ceas de călătorie prin lume, un convertor pentru monetă şi unităţi de măsură şi altele.

Evitare inteligentă a traficului

nüvi 275T este furnizat cu
sistemul inteligent de evitare a traficului de la Garmin care vă ajută să evitaţi blocajele, accidentele şi lucrările de drum de pe traseu, cu informaţii de întârziere de încredere. Serviciul unic, de redare a traficului utilizează date de la camere localizate din două în două mile de-a lungul fiecărui traseu major, pentru a vă ajuta să evitaţi cozile.

Informaţiile de trafic (pentru sunt ţările care au Serviciul de Trafic) întotdeauna la distanţă de o comutare. Parcurgeţi pur şi simplu ecranul dumneavoastră principal de navigare şi informaţiile referitoare la ambuteiaje în timp ce navigarea specializată a Garmin funcţionează împreună cu alertele de trafic pentru a raporta cozile în timp ce este sugerată o cale mai bună de ocolire a întârzierilor.

Personalizaţi

Personalizaţi nüvi 275T dumneavoastră cu o fotografie de fundal la alegere şi selectaţi o pictogramă nouă tip automobil din
Garmin Garage. Prin intermediul unei palete largi de roţi, inclusiv vehicule de teren, motociclete şi automobile clasice, puteţi croi dispozitivul dumneavoastră Garmin conform stilului dumneavoastră.

Îmbunătăţiţi experienţa dumneavoastră de călătorie prin intermediul unei game de carduri microSD precum ghidurile de călătorie şi limbă Garmin şi animaţi călătoriile dumneavoastră cu ghiduri de încredere de la parteneri de conţinut precum RoadTour şi renumitul Good Pub Guide 2008.

Imagine mai mare portabilă

nüvi 275T are un design elegant, îngust care vă încape confortabil în buzunar sau geantă. Acumulatorul său litiu-ion reîncărcabil facilitează navigarea cu automobilul sau pe jos prin intermediul unei durate de până la 4 ore între încărcări.

Vizualizaţi detaliile de hartă, indicaţii pentru şofer, fotografii şi multe altele în culori mai luminoase, mai strălucitoare. Afişajul de 3,5 inci lizibil în lumina soarelui este uşor de vizualizat - din orice direcţie.

nüvi 275T: Navigare transatlantică simplă, sigură si accesibilă cu apelare telefonică mâini libere prin Bluetooth®.



Caracteristici Produs

*Indicaţii vocale (de ex. „Faceţi dreapta peste 150 m.”): da (difuzor intern)
*Redă numele străzilor (de ex. „Faceţi dreapta PE STRADA ELM peste 150 m.”) : da (pentru S.U.A.)
*Recunoastere vocală (navigare prin intermediul comenzilor vocale): nu
*Asistentă culoar (vă ghidează spre culoarul adecvat pentru navigare): nu
*Vizualizare hartă 3-D: da
*Vizualizare clădire 3-D (afisează clădirile în 3-D): nu
*Sortare automată destinaţii multiple (indică cea mai scurtă cale): nu
*Retrasare automată (recalculare rapidă a abaterii de la traseu şi a ocoalelor): da
*Setare optiune traseu (durată mai scurtă, distanțe mai scurte, teren accidentat): da
*Evitare trasee (evitare autostrăzi, puncte de plată etc.): da
*Puncte de interes personalizate (posibilitate de adăugare puncte de interes suplimentare): da
*Apelare mâini libere prin intermediul tehnologiei fără fir Bluetooth®: da
*Compatibil trafic FM: da
*XM® Navtraffic (include informaţii meteo elementare) şi Radio pentru dispozitivele compatibile din S.U.A.: nu
*MSN® Direct pentru dispozitivele compatibile S.U.A.: da
*Multimod (comută moduri la conducere automobil, ascensiune, ciclism sau navigare pe apă): nu
*Unde mă aflu? (găsiti cele mai apropiate spitale, sectii de politie, benzinării, cea mai apropiată adresă si intersectie): da
*Garmin Locate™ (marchează pozitia atunci când este detasat de la montajul pe parbriz): nu
*Navigare foto (navigati către fotografii cu etichete geografice): da
*Redare MP3: nu
*Redare cărţi în format audio: nu
*Vizualizare imagini: da
*Garmin Garage™ (selectaţi pictograme în formă de vehicule pentru navigarea pe hartă): da
*Oră pentru călătorii pe mapamond, convertire valută şi unităţi de măsură, calculator: da
*Ecran cu atingere: da
*Tastatură Qwerty sau ABC (alegeti orientarea tastaturii): nu
*Telecomandă: nu
*Transmiţător FM: nu
*Mufă căşti/ieşire audio: nu
*Dead reckoning (estimare poziţie): nu
*Garmin Lock™ (funcţie anti-furt): da
*Compatibil cu motocicleta: nu
*Functie geocaching: nu

În plus: Acest dispozitiv de stocare în masă USB este compatibil cu sisteme de operare Windows® 2000 sau mai recente şi Mac® OS X 10.4 sau mai recent.