Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - road toate produsele


Nüvi® 865T





Pret fara ROAD20xx: 1888.53 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 2137.24 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 2487.1 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-nüvi 860
-Preincarcat cu City Navigator® NT pentru Europa (acoperire completa)
-preincarcat cu Atlasul Digital al Romaniei ROAD 200x, detalii gasiti la www.romaniadigitala.ro
-Incarcator 12v cu receptor de trafic FM(pentru tarile care au acest serviciu)
-Telecomanda
-Suport de parbriz cu ventuza
-Cablu USB
-Disc de bord
-Scurt ghid de utilizare

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

SITE DEMO

nüvi 865T îmbină două dintre cele mai populare funcţii ale Garmin pentru navigarea prin satelit; navigare prin indicaţii vocale(in limba engleză) prin meniul integral şi asistenţa de culoar. Indicaţi vocal destinaţia dumneavoastră pur şi simplu, iar nüvi va recunoaşte şi va oferi indicaţii succesive către destinaţie. Bucuraţi-vă de o nouă perspectivă asupra navigării prin intermediul asistenţei de culoar, care vă indică alegerea corectă atunci când vă apropiaţi de ieşiri sau intersescţii. Prin intermediul hărţilor stradale detaliate pentru Europa, al planificării traseului şi al funcţiilor premium care includ conectarea fără fir Bluetooth®, evitarea traficului şi navigarea foto, acest navigator premium îmbină navigarea de excepţie cu funcţionarea simplă pe bază de intuiţie.

Comenzi vocale(in limba engleză), control cu mâini libere pentru mai multă siguranţă

nüvi 865T nu numai că vă indică unde să viraţi, dar vă şi ascultă comenzile vocale (în engleză). Nu trebuie să atingeţi ecranul - indicaţi pur şi simplu comanda vocală iar nüvi va răspunde, făcând navigarea prin satelit mai uşoară, cu mai puţine distrageri ale atenţiei şi mai multă siguranţă la utilizarea din mers. Atingeţi pur şi simplu telecomanda de pe volan pentru „atingere şi comandă vocală”, rostiţi adresa, punctul de interes sau comanda vocală prescurtată precum „găsire cel mai apropiat bancomat” sau „redare MP3” şi navigaţi cu încredere, cu privirea la drum şi ambele mâini pe volan. Nici nu trebuie să reţineţi un set de comenzi, Garmin înţelege tipul cotidian de vorbire pentru a vă ghida având mâinile libere de la plecare la destinaţie.

Aflaţi culoarul corect

Pe măsură ce conduceţi, nüvi 865T indică clar opţiunea corectă atunci când vă apropiaţi de viraje şi ieşiri cu o indicare clară a semnelor de circulaţie care urmează. Asistenţa de culoar oferă o avertizare clară referitoare la culoarul adecvat călătoriei dumneavoastră pentru a evita confuziile sau ezitările de pe autostradă şi la intersecţiile cu mai multe benzi. Cu funcţia de ghidare culoar adăugată pentru a previzualiza până la nouă culoare, nüvi 865T este expertul dumneavoastră local, oriunde călătoriţi.

Apeluri telefonice fără atingere

Păstraţi legătura pe drum. Tehnologia fără fir Bluetooth încorporat a nüvi 865T şi microfonul şi difuzorul încorporat sunt configurate pentru apeluri controlate vocal, apeluri telefonice mobile cu mâini libere. Sincronizaţi navigarea prin satelit cu telefonul dumneavoastră compatibil Bluetooth pentru a forma şi pentru a accepta apeluri prin intermediul dispozitivului. Utilizaţi împreună cu contactele din agenda telefonului dumneavoastră mobil şi realizaţi apeluri către puncte de interes sau destinaţii la cerere. Transmiţătorul FM¹ încorporat al nüvi difuzează apeluri telefonice, navigări succesive şi melodii MP3 prin sistemul audio al automobilului pentru a putea controla deplin călătoria dumneavoastră.

Evitare inteligentă a traficului

Evitaţi traficul prin intermediul informaţiilor de încredere privind întârzierile de la receptorul de trafic integrat al nüvi 865T(opţiune pentru ţările care au Serviciul de Trafic). Informaţi-vă cu privire la ambuteiaje, accidente şi drumuri în lucru de pe traseu, prin intermediul alertelor în timp real utilizând date de la camere amplasate din două în două mile pe traseele principale şi aveţi încredere în navigarea succesivă asigurată de Garmin pentru a găsi cea mai bună cale în cazul ambuteiajelor.

Navigare îmbunătăţită

Amintirea poziţiei de parcare marchează automat locaţia dumneavoastră ca un punct pe hartă atunci când eliminaţi navigarea prin satelit pentru a vă asigura că nu veţi pierde niciodată automobilul. Atunci când doriţi să reveniţi, solicitaţi Garmin să găsească „Ultima poziţie” şi vă ghidează înapoi pe jos.

Navigarea foto redefineşte admirarea de peisaje prin ghidarea spre cadrul unei fotografii cu etichetă geografică. Planificaţi călătorii către monumente şi locaţii de interes simplu şi uşor, înainte să plecaţi. Alegeţi pur şi simplu şi salvaţi imagini Google Panoramio de la Garmin Connect Photos şi transferaţi la meniul Favorite al nüvi 865T pentru indicaţii către locul respectiv atunci când doriţi.

Funcţiile avansate de planificare a traseului vă ajută să înţelegeţi o călătorie mai lungă sau mai complicată. Salvaţi până la zece rute, specificaţi puncte intermediare şi previzualizaţi viraje simulate. Garmin sortează automat mai multe destinaţii sub forma celui mai eficient traseu pentru comisioane, livrări sau vizite comerciale, iar oriunde v-aţi duce, realizează un registru de călătorie cu până la 10.000 de puncte care poate fi descărcat şi vizualizat în Google Earth.

Simplu şi elementar

Baza de date încorporată Cyclops cu camere de siguranţă de la Garmin conţine detalii privind sute de camere de siguranţă fixe, mobile sau temporare, limită variabilă şi camere de viteză în culoare roşie de pe cuprinsul Europei. Navigarea prin satelit compară călătoria dumneavoastră cu un registru de locaţii a camerelor de siguranţă actualizat zilnic şi utilizează o tehnică înregistrată tip „coridor” pentru validarea camerei pentru a garanta că alertele sunt relevante pentru traseul dumneavoastră şi pentru direcţia de mers.

Dacă doriţi să aflaţi localizarea dumneavoastră exactă sau să identificaţi un serviciu local de urgenţă în orice moment al călătoriei, spuneţi pur şi simplu „Unde mă aflu?” sau atingeţi pictograma în formă de automobil, iar nüvi 865T vă va oferi detalii privind coordonatele dumneavoastră, cea mai apropiată adresă şi intersecţie, spitalul, secţia de poliţie sau benzinăria cea mai apropiată.

Sistemul de protecţie anti-furt Garmin Lock™ utilizează GPS pentru a bloca navigatorul prin satelit într-o locaţie sigură la alegerea dumneavoastră.

Bine dispus şi personalizat

Personalizaţi dispozitivul dumneavoastră nüvi 865T cu o fotografie de fundal la alegere şi o pictogramă nouă tip automobil din Garmin Garage. Prin intermediul unei palete largi de roţi, inclusiv vehicule de teren, motociclete şi automobile clasice, puteţi personaliza dispozitivul dumneavoastră Garmin conform stilului dumneavoastră.

Îmbunătăţiţi-vă experienţa de călătorie prin intermediul cardurilor microSD opţionale care pot fi introduse precum
Garmin Travel Guides şi conţinut personalizat provenit de la furnizori independenţi, inclusiv ghidul The Good Pub Guide.

nüvi 865T este furnizat cu instrumente încorporate pentru divertisment şi călătorie, inclusiv redarea MP3, Garmin Games, convertire monetă, ceas cu alarmă şi altele.

Avertisment pentru clientii din Uniunea Europeana



Caracteristici Produs

*Indicaţii vocale (de ex.: "Faceţi dreapta peste 150 m."): da (difuzor intern)
*Redă numele străzilor (de ex. "Faceţi dreapta PE STRADA ELM peste 150 m.") : da (pentru S.U.A)
*Recunoastere vocala(navigare prin comanda vocala - numai in limba engleza):da
*Vizualizare hartă 3D: da
*Sortare automată destinaţii multiple (oferă majoritatea traseelor directe): da
*Retrasare automată (recalculare rapidă a abaterii de la traseu şi a ocoalelor): da
*Paletă de opţiuni pentru stabilirea traseului (timp mai rapid, distanţe mai scurte şi teren accidentat): da
*Evitări trasee (evitare autostrăzi, puncte de plată etc.): da
*Puncte de interes personalizate (posibilitate de adăugare puncte de interes suplimentare): da
*Apelare mâini libere prin intermediul tehnologiei fără fir Bluetooth®: da
*Compatibil trafic FM: da
*XM Navtraffic (include informaţii meteo elementare) şi Radio pentru dispozitivele compatibile din S.U.A.: nu
*MSN® Direct pentru dispozitivele compatibile S.U.A.: da
*Unde ma aflu? functii (gasirea celui mai apropiat spital, sectie politie si benzinarii, cea mai apropiata adresa sau intersectie): da
*Localizator masina (marcheaza pozitia automat cand este scos din suportul de parbriz): da
*Redare MP3: da
*Redare cărţi în format audio: da
*Vizualizare imagini: da
*Pictograme vehicul ce pot fi configurate (selectaţi pictograme în formă de vehicule pentru navigare pe hartă): da
*Oră pentru călătorii pe mapamond, convertizor monedă şi unităţi de măsură, calculator: nu
*Ecran cu atingere: da
*Telecomandă: da
*Transmiţător FM: da
*Posibilitatea de a alege tipul tastaturii: QWERTY sau ABC: da
*Mufă căşti/ieşire audio: da
*Dead reckoning (estimare poziţie): nu
*Garmin Lock™ (funcţie anti-furt): da
*Compatibil cu motocicleta: nu

In plus: Acest dispozitiv de stocare în masă USB este compatibil cu sisteme de operare Windows® 2000 sau mai recente şi Mac OS X 10.4 sau mai recent.