Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go » APPS - Aplicaţii Garmin » Mobile Phones » GPS sensors for laptops and PDAs » Produse iesite din uz - go
On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - go toate produsele


Nüvifone™





Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:

Accesorii
FAQ

Despre Produs

SITE NUVIFONE

Garmin International, a anuntat patrunderea pe piata de telefonie mobila cu modelul Garmin nuvifone: telefon, GPS , dispozitivul all-in-one, subtire si stralucitor ce combina functiile unui telefon premium, accesul la Internet si sistemul de navigare Garmin.

Nuvifone constituie o realizare admirabila in ceea ce priveste functiile, designul si functionalitatea, fiind conceput sa transforme modul in care oamenii se conecteaza, comunica si navigheaza.

Acesta este produsul pe care utilizatorii de telefoane mobile si GPS-uri il asteptau de mult, un singur aparat care sa le faca pe toate.

NUVIFONE este un telefon mobil care are o gama bogata de functii avansate, dar totusi foarte accesibile. Dispozitivul touchscreen integral este primul de acest fel care reuneste un telefon mobil 3,5G cu un browser de Intenet, transfer de date, mesagerie personala si functii de navigare personala intr-un singur dispozitiv. Cand este pornit, ecranul touchscreen de 3,5 inchi dezvaluie trei icoane mari – „Apelare”, „Cautare” si „Vizualizare harta” ce ii permit utilizatorului sa acceseze usor functiile telefonului.

NUVIFONE este un multi-functional redutabil

Apelurile sunt usor de initiat, apasand tasta „Apel” si selectand un nume din lista de contacte sau folosind tastele ecranului. In momentul in care utilizatorul este nevoit sa manevreze telefonul in masina personala, nuvifone face tranzitia numaidecat. Cand nuvifone se afla in suportul masinii, GPS-ul porneste automat, meniul de navigare se activeaza imediat si permite apelarea handsfree astfel incat utilizatorul sa nu piarda niciun cuvant din conversatie si astfel sa poata incepe confortabil calatoria. Clientii obisnuiti cu gama de produse Garmin se vor simti confortabil acasa folosind functiile personale de navigare ale modelului nuvifone.

Nüvifone este primul dispozitiv Garmin care include funcţia Google local search, ce utilizează multitudinea de informaţii despre puncte de interes disponibile pe Internet. Utilizatorii nüvifone pot căuta locaţii precum “coffe shops” iar Google va sorta rezultatele bazate pe locaţia curentă a utilizatorului şi a relevanţei. Informaţiile oferite de Google include o clasificare astfel încât utilizatorii să poată selecta cea mai apropiată destinaţie şi drumul direct către aceasta.

În plus, nüvifone include un browser de Internet ce încorporează funcţii premium şi comenzi touchscreen pentru o experienţă mobilă optimă. Nüvifone include de asemenea funcţii de mesagerie personală, incluzând email, text şi mesagerie rapidă. Pentru siguranţă maximă, funcţia “Unde sunt?” permite utilizatorilor să apese ecranul oricând pentru a vedea coordonatele exacte ale latitudinii şi longitudinii, cea mai apropiată adresă şi intersecţie, cele mai apropiate spitale, secţii de poliţie şi benzinării.
Nüvifone îi ajută pe şoferi să-şi găsească maşina într-o parcare aglomerată marcând automat poziţia unde s-a aflat înainte de a fi scos din suportul maşinii. În plus faţă de funcţiile de navigare, nüvifone include acces la Garmin Online™, un serviciu online ce oferă informaţii updatate constant precum traficul în timp real, costuri ale benzinei, preţuri de produse, scoruri sportive, reportaje, evenimente locale şi previziuni meteo. Nüvifone include de asemenea numeroase aplicaţii mobile de divertisment. Camera integrată permite utilizatorilor să capteze imagini ce vor fi însoţite de coordonatele exacte de latitudine şi longitudine ale locului în care imaginea a fost surprinsă. Utilizatorul poate salva imaginea pentru ca mai târziu să se întoarcă la locaţia respectivă. Sau o poate trimite unui prieten prin email iar acesta va naviga direct spre acel loc. Nüvifone oferă de asemenea acces direct la milioane de fotografii cu atracţii turistice disponibile prin site-ul de sharing de imagini al Google.

Informaţii adiţionale despre nüvifone sunt disponibile la GARMIN NUVIFONE

În România aparatul va fi livrat cu Atlasul Digital al României, ROAD2008, preîncărcat.