Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail » Basic handhelds » Mapping handhelds » Dog tracking » Produse iesite din uz - trail
Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - trail toate produsele


Oregon® 550t

Pret fara ROAD20xx: 2000.93 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 2096.13 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 2682.8 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-Oregon 550t
-preincarcat cu Harta topografica a Europei
-Incarcator pentru baterii
-2 baterii AA NiMH
-Clip de prindere la curea
-Cablu USB
-Manual de utilizare pe suport CD
-Scurt ghid de utilizare

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 2012.10 preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achizitia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curenta) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viata)
>Pretul cu Ro.a.d. 2012.10 cu upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului pentru harta pe aparat.
Observatie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost importate oficial prin SC Sheba Distribution SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licente piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" si care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL. Daca sunteti in dubiu referitor la provenienta unui aparat, este suficient sa ne trimiteti seria acestuia sa o verificam si veti primi un raspuns in scris in maxim 2 zile lucratoare. La asemenea aparate garantia este suportata de vanzatorul acestora, NU de importatorul oficial.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Comparatie Gama Oregon

Navigatorul cu memorie fotografică — Oregon 550t combină navigaţie pentru medii ostile cu o cameră digitală şi hărţi topografice ale Europei prîncărcate. Este perfect pentru toate activităţile, în orice climat, pe orice teren, dar suficient de simplu pentru a putea fi utilizat de începători.

Faceţi Fotografii şi Salvaţi Locaţiile

Camera digitală de 3.2 megapixeli cu autofocus şi zoom digital 4x a lui Oregon 550t marchează automat fiecare fotografie cu locaţia unde a fost realizată, permiţându-vă să marcaţi, re-memoraţi şi să navigaţi la exact aceeaşi poziţie oricând în viitor. Puteţi fotografia şi vizualiza imagini în modul landscape sau portret, iar cei 850 MB de memorie internă vă oferă amplu spaţiu pentru stocare. Conectaţi Oregon 550t prin USB şi logaţivă pe my.Garmin.com pentru a încărca şi stoca acolo fotografiile în Picasa™, o comunitate populară de fotografii online.

Atinge şi Pleacă

Oregon 550t are un ecran color cu diagonala de 3-inch rezistent, care se poate citi în bătaia razelor soarelui cu un sistem de meniuri simplu de utilizat. Durabil şi impermeabil, Oregon 550t a fost construit să reziste în faţa elementelor dezlănţuite ale naturii.

Găseşte-ţi Nordul

Oregon 550t are integrată o busolă electronică compensată în 3-axe, careţi arată capul compas chiar dacă stai pe loc, fără să fie nevoie să o ţii orizontală. Altimetrul său barometric urmăreşte modificările de presiune atmosferică ca să vă determine altitudinea exactă.

Cu receptorul său de înaltă sensibilitate, cu corecţii WAAS şi predicţie poziţie sateliţi HotFix™, Oregon 550t îţi găseşte poziţia rapid şi precis şi nu o pierde în pădurile dese sau în oraşele cu blocuri înalte.


Explorează Natura în 3-D

Harta Topografică a Europei , preîncărcată în Oregon 550t , vizualizarea acesteia în 3D şi o hartă de bază a lumii cu relief umbrit inclusă îţi pune la dispoziţie toate instrumentele de care ai nevoie dacă eşti pasionat de alpinism sau drumeţie. detaliul hărţii este simplu şi uşor de citit şi include curbe de nivel cu echidistanţa de 100m, acoperirea cu vegetaţie, râuri, lacuri şi detalii la nivel de stradă pentru 29 de ţări din Europa. Harta Europei preîncărcată are o scară aproximativă de 1:100,000. Şi dacă te preocupă cât de abrupt este realmente acel deal, harta 3D de pe Oregon te ajută să vizualizezi împrejurimile, dându-ţi o perspectivă mai bună asupra altitudinii.

Adaugă Hărţi

Poţi să foloseşti hărţi opţionale preîncărcate pe carduri microSD pentru toate activităţile din mijlocul naturii – fie că mergi, conduci sau navighezi pe apă.

Pe cărări un card microSD cu Atlasul Digital al României îţi oferă detalii topografice fără egal, oferindu-ţi curbe de nivel, vârfuri, poteci şi multe altele.

Pe drumurile din ţară acelaşi Atlas Digital al României sau
City Navigator Europe îţi permite navigarea pe hărţi detaliate de străzi cu indicaţii pas-cu-pas către destinaţie.

Pe apă poţi să foloseşti hărţi
BlueChart® g2 maps care îţi afişează curbe batimetrice, porturi şi hărţi de navigaţie maritimă.

Caută Geocache-uri

Nu ai nevoie de hărţi de hârtie. Oregon 550t îţi permite descărcarea de pe Geocaching.com a până la 5000 cache-uri, cu tot cu locaţie, teren, dificultate, indicaţii şi descriere.

Foloseşte-l pentru alergat sau ciclism

Oregon este compatibil cu aparatele Garmin de monitorizare a pulsuluişi cu senzorii de viteză-cadenţă şi îţi poate înregistra viteza, distanţa, altitudinea şi locaţia.

Împărtăşeşte prin Wireless

Cu Oregon 550t poţi să împărtăşeşti waypoint-urile, track-urile, rutele şi geocache-urile prin wireless altor utilizatori de Oregon şi Colorado. Acum poţi să trimiţi ruta ta favorită unui prieten ca să o folosească sau locaţia unui cache ca să-l găsească. Comunicarea de informaţii este uşoară. Doar apăsaţi "send" pentru a vă transfera informaţia din aparat către dispozitive similare.
Caracteristici Produs

*Trasare automate rute (stabilire a traseului rând pe rând pe şosele): da
*Busolă electronică: da (compensată în 3-axe)
*Ecran cu atingere: da
*Altimetru barometric: da
*Mod geocaching: da (fără hărţi de hârtie)
*Jocuri GPS pentru exterior: da (numai Wherigo )
*Calendar pescuit/vânătoare: da
*Informaţii soare şi lună: da
*Tabele flux: da
*Calculare zonă: da
*Puncte de interes personalizate (posibilitate de adăugare puncte de interes suplimentare): da
*Transfer de date cu unitati similare prin sistemul wireless: da
*Vizualizare poze: da
*Fotografie de navigare (navigaţi cu fotografii etichetate geografic): da
*camera foto: da(3.2 megapixel cu autofocus; 4x zoom digital )