Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports » Health & Fitness » Running » Cycling » Swimming » Golfing » Camere de Acţiune » Produse iesite din uz - fitness
On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - fitness toate produsele


Forerunner® 310XT HRM





Pret fara ROAD20xx: 1279.25 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-Forerunner 310XT
-Centură monitorizare Puls - Premium
-Stick ANT USB
-Incărcător 220V
-Cablu de alimentare
-Scurt ghid de utilizare


Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Este un ceas cu GPS multi-sport, rezistent la apă, ideal pentru triatlonişti și dedicat sportivilor de performanţă. Forerunner 310XT are o viață a bateriei de 20 de ore și este rezistent la apă (IPX7), ceea ce-l face un instrument indispensabil la antrenament. Cu un receptor GPS de înaltă sensibilitate și aplicaţia HotFix ™ de predicție satelit, Forerunner 310XT localizează poziția Dvs, rapid și precis și își păstrează localizarea GPS chiar și în locurile acoperite și aproape de clădiri înalte și copaci.

Cronometrează-ţi turele de înnot

Impermeabilul Forerunner 310XT este rezistent la apă până la o adâncime de 50 de metri, astfel încât să-l puteți purta în piscina sau lac pentru a cronometra înotul Dvs. Designul său zvelt și brăţara flexibilă permit că Forerunner să fie ușor de purtat în orice condiții.

Tranziţie Fără Efort

Când sunteți gata să ieşiţi din apă și să vă urcaţi pe bicicletă, Forerunner 310XT se mișcă cu ușurință de la încheietura mâinii la ghidonul bicicletei cu ajutorul accesoriilor opționale și suportului de bicicletă, făcând transferul între activităţile sportive fără efort. Forerunner 310XT clasifică activitățile multisport într-un singur antrenament și se poate conecta de asemenea în timpul tranziției în acest proces, astfel încât să puteți analiza performanța Dvs de la început până la sfârșit.

Colectează Datele de Antrenament


Forerunner 310XT urmărește poziția Dvs exactă cu datele GPS prin satelit și înregistrează timpul, distanţa, ritmul, ritmul cardiac (opțional) și multe altele. GPS-ul de înaltă sensibilitate și aplicaţia HotFix ™de predicție prin satelit îi permit să dobândească sateliții rapid și să le urmărească mișcarea chiar în apropierea clădirilor înalte sau sub coroanamentul copacilor. Iar folosind tehnologia inovatoare ANT + ™ fără fir, Forerunner 310XT se conectează perfect la senzorii opționali de viteză /cadență sau de putere (ANT+™- activaţi), pentru a vă oferi informaţii avansate de ciclism.

Atunci când este împerecheat cu centura opțională de monitorizare a ritmului cardiac, Forerunner 310XT urmărește continuu pulsul și utilizează datele ritmului cardiac în calcul calorilor consumate. Antreneaza-te într-o anumită zonă a ritmului cardiac pentru a îmbunătăți starea de fitness și pentru a monitoriza nivelul de efort.

Puteți seta ritmul, viteza, distanţa şi ritmul cardiac prin alerte de sunet și / sau vibraţie activate dacă vă abateţi de la obiectiv. Acest lucru este ideal pentru antrenamentul într-un grup, în medii zgomotoase sau atunci când purtaţi căști.

Aleargă, Sincronizează, Înregistrează şi Împărtăşeşte

După ce ați înregistrat distanța, tehnologia inovatoare ANT + ™ fără fir transferă automat datele în cclculator atunci când Forerunner 310XT este în apropierea lui. Fără cabluri, fără înnădiri. Datele sunt chiar acolo, gata pentru a fi analizate, clasificate și împărtășite prin intermediul comunității noastre on-line, Garmin Connect. Puteți chiar planifica antrenamentele pe calculator și apoi să le trimiteţi la Forerunner-ul Dvs.

Vezi unde te afli

Găsiți, vizualizaţi și mergiţi la coordonate în orice moment – fie ele carteziene sau geodetice precum și longitudinea și latitudinea. Aceasta înseamnă că nu vă veţi pierde și este grozav pentru alergătorii în aer liber.

Scoate-l pe apă

Forerunner 310XT este de asemenea ideal pentru cei care navighează pe placă sau în caiac deoarece este rezistent la apă, puteți găsi poziția Dvs exactă și include şi cronometre de curse.


Caracteristici Produs

*Monitor Inimă: da (unele versiuni)
*Senzor viteză/cadenţă: da (opţional)
*Senzor călcâi:da (opţional)
*Sincronizare automată (transferă în mod automat datele către calculatorul Dvs.): da
*Compatibil Garmin Connect™ (comunitate online unde analizaţi, categorisiţi şi împărtăşiţi datele): da
*Compatibil cu software-ul Garmin Training Center® : Da
*Virtual Partner® (antrenament împotriva unei persoane digitale): Da
*Virtual Racer™ (competiţie împotriva unor alte activităţi): Da
*Auto Pause® (opreşte şi reia cronometrul pe baza vitezei): Da
*Auto Lap® (porneşte automat o tură nouă): da
*Scroll Automat(parcurge paginile de informaţii automat în timpul antrenamentului): Da
*Multi-sport (schimbă modul sport cu o apăsare de buton): Da
*Antrenamente Avansate (creare de antrenamente personalizate, orientate pe atingerea de ţinte): Da
*Alertă de ritm (porneşte o alarmă dacă vă abateţi de la ritmul prestabilit): da
*Alerte de Timp/distanţă (porneşte o alertă dacă v-aţi atins scopul): Da
*Intervale antrenament (setare intervale de exerciţii şi odihnă): da
*Calcul calorii arse pe bază de puls: da
*Ecran(e) personalizabil(e): Da
*Altimetru Barometric: Nu
*Transfer de la o unitate la alta (comunicare date wireless cu unităţi similare): nu
*Compatibil măsurător de putere (afişează date despre putere din măsurătoare de putere compatibile ANT+™ de la terţi producători): Da
*Ceas Sport: Nu

Adiţional

Garmin Connect şi Garmin Training Center sunt compatibile cu Windows® XP sau mai noi şi PowerPC şi Mac-uri bazate pe Intelcare rulează OS 10.4 sau mai noi cu Safari.