Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail » Basic handhelds » Mapping handhelds » Dog tracking » Produse iesite din uz - trail
Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - trail toate produsele


Foretrex® 401

Pret fara ROAD20xx: 946.05 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-Foretrex 401
-Panglica pentru incheietura mainii
-Cablu USB
-Manual de utilizare pe suport CD
-Scurt ghid de utilizare

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Foretrex 401 este un navigator GPS subţire pentru mâină perfect pentru activități în aer liber care necesită utilizarea ambelor mâini. Foretrex 401 combină un receptor GPS de înaltă sensibilitate, busolă şi altimetru barometric într-un dispozitiv uşor ideal pentru excursioniști, schiori, vilegiaturişti și personal militar. Pentru a partaja datele cu ușurință, vă puteți conecta Foretrex-ul la calculator cu USB sau puteţi trimite date fără fir la un alt aparat.

Reconstituie pașii

Indiferent unde vă duce aventura Dvs., nu vă mai faceți griji că v-aţi putea pierde cu Foretrex 401. Foretrex ține evidența traseului Dvs. și îl afișează ca un traseu punctat pe ecran. Doar activați funcția TracBack® de la Foretrex și puteți reface drumul înapoi de unde aţi pornit. Aflaţi direcţia de mers și altitudinea cu busola electronică şi altimetrul barometric de la Foretrex 401. Puteţi să salvați poziţii în memorie ca puncte de referință, astfel încât să puteți găsi întotdeauna drumul înapoi la orice loc important, cum ar fi locul de campare sau de parcare al autovehiculului dumneavoastră. Și cu până la 18 de ore de viață a bateriei și bateriile înlocuibile de tip AAA, nu vă veți face niciodată griji la întoarcere.

Urmăriți-vă datele

Foretrex 401 vă permite să creaţi și să salvaţi rute cu toate locurile dumneavoastră preferate şi vă oferă alte informații utile pentru navigație, inclusiv un computer de bord, ciclurile solare/lunare și informații privind vânătoarea şi pescuitul. Pentru mai multe date, conectați Foretrex 401 la un accesoriu fără fir, cum ar fi un monitor de ritm cardiac, senzorul de cadență, sau prindeţi-l pe bicicletă cu ajutorul accesoriilor de montare. Pentru a urmări drumul călătoriei Dvs. conectați prin USB Foretrex la PC sau Mac pentru a salva punctele intermediare, rutele și traseele pe calculator. Aveți posibilitatea să partajați de asemenea puncte intermediare, rute și trasee fără fir cu anumite dispozitive Foretrex, Oregon și Colarado și este compatibil şi cu centura Garmin de monitorizare a ritmului cardiac și cu senzorul de cadență.

Foretrex 401: navigare simplă întotdeauna la îndemână.Caracteristici Produs

*Trasare automată rute (stabilire a traseului rând pe rând pe şosele): nu
*Busolă electronică: da
*Ecran cu atingere: nu
*Altimetru Barometric: da
*Compatibil Geocaching: nu
*Calendar pescuit/vânătoare: da
*Informaţii soare şi lună: da
*Tabele flux: nu
*Calculare zonă: nu
*Puncte de interes personalizate (posibilitate de adăugare puncte de interes suplimentare): nu
*Transfer date(prin sistemul wireless cu un aparat similar): da
*Vizualizare poze: nu