Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail » Basic handhelds » Mapping handhelds » Dog tracking » Produse iesite din uz - trail
Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - trail toate produsele


Dakota™ 10





Pret fara ROAD20xx: 712.81 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 833 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 1394.68 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-Dakota 10
-Şnur de prindere la curea
-Cablu USB
-Manual de utilizare


ROAD20xx.xx - versiunea cu update contracost sau gratuit, NU se poate folosi în MapSource/Basecamp!

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 20xx.xx preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achizitia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curenta) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viata)
>Pretul cu Ro.a.d. 20xx.xx cu upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului pentru harta pe aparat.
Observatie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost importate oficial prin SC Sheba Distribution SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licente piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" si care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL. Daca sunteti in dubiu referitor la provenienta unui aparat, este suficient sa ne trimiteti seria acestuia sa o verificam si veti primi un raspuns in scris in maxim 2 zile lucratoare. La asemenea aparate garantia este suportata de vanzatorul acestora, NU de importatorul oficial.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Navigaţia în natură se întâlneşte cu simplitatea touchscreen în Dakota 10. Acest navigator robust care îţi încape în palmă combină navigaţia touchscreen, un receptor de GPS înaltă sensitivitate cu tehnologia HotFix™ de predicţie a poziţiei sateliţilor, şi harta de bază a lumii într-un pachet puternic şi la un preţ avantajos.

Atinge şi Du-te


Dakota 10 face navigaţia în natură fără efort cu ajutorul ecranului său color touchscreen, cu diagonala de 2.6 inch, rezistent şi lizibil în lumina directă a soarelui. Interfaţa este uşor de utilizat, aşa că vei petrece mai mult timp bucurându-te de natură şi mai puţin căutând după informaţii. Atât durabil cât şi impermeabil, Dakota 10 este construit să reziste elementelor: loviturile, praful, noroiul şi apa nu reprezintă o problemă pentru acest navigator robust.

Caută Distracţia

Implică-te în geocaching fără hârtie cu ajutorul lui Dakota 10 descărcând rapid până la 2,000 cache-uri, cu informaţii despre locaţie, teren, dificultate, sfaturi şi descrieri — fără să mai fie nevoie să tipăreşti hârtii cu indicaţii sau să introduci manual coordonate. Accesează paginile noastre de geocaching pages pentru mai multe informaţii.

Explorează Terenul

Dakota 10 vine preîncărcat cu o hartă de bază a lumii aşa că poţi naviga oriunde cu uşurinţă. Să adaugi mai multe hărţi este uşor cu ajutorul gamei largi de hărţi topografice, maritime şi de navigaţie stradală de la Garmin, care pot fi instalate în memoria internă a aparatului.

Dakota 10: Navigaţie Touchscreen pentru pasionaţii de natură.




Caracteristici Produs

*Trasare automată rute (stabilire a traseului rând pe rând pe şosele): da
*Compas electronic: nu
*Ecran cu atingere: da
*Altimetru barometric: nu
*Compatibil Geocaching: da
*Calendar pescuit/vânătoare: da
*Informaţii soare şi lună: da
*Tabele flux: da
*Calculare zonă: da
*Puncte de interes personalizate (posibilitate de adăugare puncte de interes suplimentare): da
*Transfer date(prin sistemul wireless cu un aparat similar): nu
*Vizualizare poze: nu