Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - road toate produsele


nüvi® 765T Bundle





Pret fara ROAD20xx: 1345.89 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1594.6 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 1914.71 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-nüvi 765T
-Preincarcat cu City Navigator® NT pentru Europa
-NümapsLifetime- update gratuit pentru Europa pe toata durata de viata a aparatului
-Receptor de trafic FM pe incarcatorul la 12v(bricheta masinii)
-Suport de parbriz cu ventuza
-Cablu USB
-Disc de bord
-Scurt ghid de utilizare

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 200x preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, detalii la www.romaniadigitala.ro si puteti trece oricand dupa aceasta la o licenta de ROAD200x full CD achitand doar diferenta de pret.
>Pretul cu Ro.a.d. 200x, CD Full – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Demo

La următoarea călătorie economiseşte şi conservă resursele cu ecoRoute

Vizitează minisite-ul ecoRoute


Mergeţi pe calea cea bună pe autostradă prin intermediul nüvi 765T, cu asistenţă de culoar. Această funcţie vă ghidează spre culoarul adecvat pentru navigare. 765T adaugă posibilitatea de a apela cu mâini libere la dispozitivul nüvi 755T. Precum celelalte dispozitive din seria nüvi 7x5, acest navigator avansat este furnizat cu funcţii premium care includ vizualizarea tridimensionale a clădirii, navigare foto, redări mai rapide pe ecran, planificarea traseului, funcţii de urgenţă şi pentru localizarea automobilului şi multe altele.

Cunoaşteţi culoarul înainte să fie prea târziu

nüvi 765T duce navigarea la următorul nivel, prin intermediul asistenţei pentru culoar. S-a terminat cu încercarea de a ghici culoarul potrivit în cazul unui viraj necesar. Asistenţa de culoar vă ghidează către culoarul corect pentru un viraj sau o ieşire care urmează, facilitând navigarea prin intersecţii sau ieşiri care nu vă sunt cunoscute. Afişează realist semnele de circulaţie şi intersecţiile de pe traseu precum şi săgeţi care indică traseul corespunzător pentru navigare.

Obţineţi indicaţii succesive

Interfaţa intuitivă a nüvi 765T vă întâmpină cu două întrebări simple: „Încotro?” şi „Vizualizare hartă”. Atingeţi ecranul color pentru a căuta cu uşurinţă adresele şi serviciile. Este livrat cu hărţi stradale City Navigator® NT detaliate, peste 6 milioane de puncte de interes (POI) şi este prevăzut cu hărţi de relief digitale şi o vizualizare tridimensională a clădirilor din unele zone pentru a vă ajuta să vă orientaţi în funcţie de împrejurimi. Puteţi încărca de asemenea
puncte de interes personalizate (POIs). Prin intermediul previziunilor din satelit HotFix™, nüvi vă calculează poziţia mai repede pentru a ajunge mai repede, iar funcţia de redesenare foarte rapidă asigură o interfaţă lină pentru utilizator.

Efectuaţi apeluri cu mâinile libere

nüvi 765T integrează tehnologia fără fir A2DP Bluetooth® cu un microfon încorporat şi difuzor pentru apelare mâini-libere. Combinaţi-l pur şi simplu la
telefonul dumneavoastră compatibil Bluetooth şi apelaţi cu mâinile libere prin intermediul modelului 765T în timp ce rămâneţi concentrat la drum. Formaţi pur şi simplu numărul prin intermediul ecranului cu atingere pentru a efectua un apel. Pentru a răspunde la apeluri, atingeţi uşor ecranul şi vorbiţi direct în microfonul încorporat. Bucuraţi-vă de formarea prin atingere pentru contacte şi puncte de interes. Ascultaţi chiar muzică stereo la calitate ridicată la căşti prin intermediul tehnologiei Bluetooth A2DP.

Evitaţi aglomerările de trafic

Evitaţi aglomerările de trafic prin intermediul receptorului FM integrat pentru trafic al 765T.(pentru ţările care au Serviciul de Trafic) Recepţionaţi alertele referitoare la întârzierile provocate de trafic şi şoselele în construcţie ce sunt în calea traseului dumneavoastră. Apoi apăsaţi pur şi simplu ecranul nüvi pentru a vizualiza detaliile de trafic şi a ocoli zona cu probleme.

Localizaţi-vă pe dumneavoastră sau localizaţi automobilul dumneavoastră

Ţineţi evidenţa locaţiei dumneavoastră şi a a autovehiculului dumneavoastră cu ajutorul nüvi 765T. Tastaţi pur şi simplu funcţia de localizare de urgenţă „Unde mă aflu?” pentru a localiza cele mai apropiate spitale, secţii de poliţie, benzinării, cele mai apropiate adrese şi intersecţii. Aflaţi de asemenea coordonatele precise la cară vă aflaţi în termeni de latitudine şi longitudine. nüvi 765T reţine chiar şi unde aţi parcat. Marchează automat locaţia dumneavoastră atunci când îl detaşaţi de pe parbriz, astfel încât să puteţi naviga cu nüvi pe jos şi să vă puteţi întoarce la autovehicul. Perfect adecvat locurilor nefamiliare sau aglomerate precum parcurile de distracţii, stadioane şi mall-uri.

Planificaţi dinainte

nüvi 765T include funcţii avansate pentru navigare pentru a elimina grijile atunci când călătoriţi. Prin intermediul planificării traseelor puteţi salva 10 trasee, specifica puncte intermediare şi examina viraje simulate pe ecranul lat al modelului 765T. În plus, nüvi 765T ordonează automat destinaţiile multiple pentru a oferi un traseu eficient pentru comisioane, livrări sau vizite de vânzări. Afişează de asemenea limitele de viteză pentru autostrăzi şi drumuri naţionale. Un registru de călătorie oferă o marcare electronică a traseului parcurs cu până la 10.000 puncte, astfel încât să puteţi vedea locurile străbătute pe hartă.

Aflaţi mai multe

Cu afişajul lat al nüvi 765T, veţi avea întotdeauna o perspectivă cu limite mai largi. Vizualizaţi detaliile de hartă, indicaţii pentru şofer, fotografii şi multe altele în culori mai luminoase, mai strălucitoare. Afişajul său lizibil în lumina soarelui de 4,3 inci este uşor de citit - din orice unghi.

Purtaţi-l cu dumneavoastră

Ca şi restul seriei nüvi 7x5, nüvi 765T este dotat cu un design elegant, discret şi vă încape uşor în buzunar sau poşetă. Acumulatorul său reîncărcabil litiu-ion facilitează navigarea cu maşina sau pe jos.

Treceţi dincolo de navigare

Navigarea este doar începutul. nüvi 765T include multe unelte „obligatorii” pentru distracţie şi călătorie, inclusiv redare MP3 şi cărţi audio (este necesar un abonament la Audible.com), ora pe mapamond pentru călătorie, trecere automată la fusul orar, convertire valută, convertire unităţi de măsură, calculator şi altele. Cu transmiţătorul FM fără fir¹ al nüvi 765T, veţi putea auzi mesaje audio, inclusiv indicaţii vocale, MP3-uri şi cărţi audio prin intermediul sistemului stereo al autovehiculului. Etalaţi-vă fotografiile din călătorii prin intermediul aplicaţiei de vizualizare a imaginilor nüvi. Descărcaţi imagini Google® Panoramio™ prin intermediul sitului nostru
Fotografii Garmin Connect™ şi navigaţi către ele. 765T este compatibil cu tipul de conţinut opţional îmbunătăţit MSN® Direct şi serviciul nostru gratuit Garmin Garage de unde puteţi descărca pictograme distractive care vă indică poziţionarea pe hartă. Este livrat de asemenea cu Garmin Lock™, o funcţie anti-furt. Îmbunătăţiţi-vă experienţa de călătorie prin intermediul cardurilor SD™ opţionale care pot fi introduse, precum ghidurile de călătorie Garmin cu date în detaliu referitoare la locurile interesante.

Avertisment pentru clienţii din Uniunea Europeană




Caracteristici Produs

*Indicaţii vocale (de ex. „Faceţi dreapta peste 150 m.”): da (difuzor intern)
*Redă numele străzilor (de ex. „Faceţi dreapta PE STRADA ELM peste 150 m.”): da (pentru S.U.A.)
*Recunoaştere vocală (navigare prin intermediul comenzilor vocale): nu
*Asistenţă culoar (vă ghidează spre culoarul adecvat pentru navigare): da
*Vizualizare hartă 3-D: da
*Vizualizare clădire 3-D (afişează clădirile în 3-D): da
*Sortare automată destinaţii multiple (indică cea mai scurtă cale): da
*Retrasare automată (recalculare rapidă a abaterii de la traseu şi a ocoalelor): da
*Setare opţiune traseu (durată mai scurtă, distanţe mai scurte, teren accidentat): da
*Evitare trasee (evitare autostrăzi, puncte de plată etc.): da
*Puncte de interes personalizate (posibilitate de adăugare puncte de interes suplimentare): da
*Apelare mâini libere prin intermediul tehnologiei fără fir Bluetooth®: da
*Compatibil trafic FM: da
*XM® Navtraffic (include informaţii meteo elementare) şi Radio pentru dispozitivele compatibile din S.U.A.: nu
MSN® Direct pentru dispozitivele compatibile S.U.A.: da
*Multimod (comută moduri la conducere automobil, ascensiune, ciclism sau navigare pe apă): nu
*Unde mă aflu? (găsiţi cele mai apropiate spitale, secţii de poliţie, benzinării, cea mai apropiată adresă şi intersecţie): da
*Garmin Locate™ (marchează poziţia atunci când este detaşat de la montajul pe parbriz): da
*Navigare foto (navigaţi către fotografii cu etichete geografice): da
*Redare MP3: da
*Redare cărţi în format audio: da
*Vizualizare imagini: da
*Garmin Garage™ (selectaţi pictograme în formă de vehicule pentru navigarea pe hartă): da
*Oră pentru călătorii pe mapamond, convertire valută şi unităţi de măsură, calculator: da
*Ecran cu atingere: da
*Tastatură Qwerty sau ABC (alegeţi orientarea tastaturii): da
*Telecomandă: nu
*Transmiţător FM: da
*Mufă căşti/ieşire audio: da
*Dead reckoning (estimare poziţie): nu
*Garmin Lock™ (funcţie anti-furt): da
*Compatibil cu motocicleta: nu
*Funcţie geocaching: nu

În plus: Acest dispozitiv de stocare în masă USB este compatibil cu sisteme de operare Windows® 2000 sau mai recente şi Mac® OS X 10.4 sau mai recent.