Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail » Basic handhelds » Mapping handhelds » Dog tracking » Produse iesite din uz - trail
Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - trail toate produsele


Oregon® 550





Pret fara ROAD20xx: 1722.62 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1817.82 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 2404.49 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-Oregon 550
-Incarcator pentru baterii AA
-2 Baterii AA NiMH
-Clip de prindere
-Cablu USB
-Manual de utilizare pe CD
-Scurt ghid de utilizare


Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 20xx.xx preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achizitia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curenta) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viata)
>Pretul cu Ro.a.d. 20xx.xx cu upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului pentru harta pe aparat.
Observatie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost importate oficial prin SC Sheba Distribution SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licente piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" si care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL. Daca sunteti in dubiu referitor la provenienta unui aparat, este suficient sa ne trimiteti seria acestuia sa o verificam si veti primi un raspuns in scris in maxim 2 zile lucratoare. La asemenea aparate garantia este suportata de vanzatorul acestora, NU de importatorul oficial.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs



DEMO OREGON


Comparatie Gama Oregon

Navigatorul cu memorie fotografică — Oregon 550 combină navigaţie pentru medii ostile cu o cameră digitală şi hărţi topografice ale Europei prîncărcate. Este perfect pentru toate activităţile, în orice climat, pe orice teren, dar suficient de simplu pentru a putea fi utilizat de începători.


Faceţi Fotografii şi Salvaţi Locaţiile

Camera digitală de 3.2 megapixeli cu autofocus şi zoom digital 4x a lui Oregon 550 marchează automat fiecare fotografie cu locaţia unde a fost realizată, permiţându-vă să marcaţi, re-memoraţi şi să navigaţi la exact aceeaşi poziţie oricând în viitor. Puteţi fotografia şi vizualiza imagini în modul landscape sau portret, iar cei 850 MB de memorie internă vă oferă amplu spaţiu pentru stocare. Conectaţi Oregon 550 prin USB şi logaţivă pe my.Garmin.com pentru a încărca şi stoca acolo fotografiile în Picasa™, o comunitate populară de fotografii online.

Atinge şi Pleacă

Oregon 550 are un ecran color cu diagonala de 3-inch rezistent, care se poate citi în bătaia razelor soarelui cu un sistem de meniuri simplu de utilizat. Durabil şi impermeabil, Oregon 550 a fost construit să reziste în faţa elementelor dezlănţuite ale naturii.

Găseşte-ţi Nordul

Oregon 550 are integrată o busolă electronică compensată în 3-axe, careţi arată capul compas chiar dacă stai pe loc, fără să fie nevoie să o ţii orizontală. Altimetrul său barometric urmăreşte modificările de presiune atmosferică ca să vă determine altitudinea exactă.

Cu receptorul său de înaltă sensibilitate, cu corecţii WAAS şi predicţie poziţie sateliţi HotFix™, Oregon 550 îţi găseşte poziţia rapid şi precis şi nu o pierde în pădurile dese sau în oraşele cu blocuri înalte.

Adaugă Hărţi

Poţi să foloseşti hărţi opţionale preîncărcate pe carduri microSD pentru toate activităţile din mijlocul naturii – fie că mergi, conduci sau navighezi pe apă.

Pe cărări un card microSD cu Atlasul Digital al României îţi oferă detalii topografice fără egal, oferindu-ţi curbe de nivel, vârfuri, poteci şi multe altele.

Pe drumurile din ţară acelaşi Atlas Digital al României sau City Navigator Europe îţi permite navigarea pe hărţi detaliate de străzi cu indicaţii pas-cu-pas către destinaţie.

Pe apă poţi să foloseşti hărţi BlueChart® g2 maps are îţi afişează curbe batimetrice, porturi şi hărţi de navigaţie maritimă.

Caută Geocache-uri

Nu ai nevoie de hărţi de hârtie. Oregon 550 îţi permite descărcarea de pe Geocaching.com a până la 5000 cache-uri, cu tot cu locaţie, teren, dificultate, indicaţii şi descriere.

Foloseşte-l pentru alergat sau ciclism

Oregon este compatibil cu aparatele Garmin de monitorizare a pulsuluişi cu senzorii de viteză-cadenţă şi îţi poate înregistra viteza, distanţa, altitudinea şi locaţia.

Împărtăşeşte prin Wireless

Cu Oregon 550 poţi să împărtăşeşti waypoint-urile, track-urile, rutele şi geocache-urile prin wireless altor utilizatori de Oregon şi Colorado. Acum poţi să trimiţi ruta ta favorită unui prieten ca să o folosească sau locaţia unui cache ca să-l găsească. Comunicarea de informaţii este uşoară. Doar apăsaţi "send" pentru a vă transfera informaţia din aparat către dispozitive similare.

Comparatie intre Oregon 550 si 550t


Caracteristici Produs

*Trasare automate rute (stabilire a traseului rând pe rând pe şosele): da
*Busolă electronică: da (compensată în 3-axe)
*Ecran cu atingere: da
*Altimetru barometric: da
*Camera foto: da (3.2 megapixel cu autofocus; 4x zoom digital )
*Mod geocaching: da da (fără hărţi de hârtie)
*Fotografie de navigare (navigaţi cu fotografii etichetate geografic): da
*Vizualizare poze: da
*Jocuri GPS pentru exterior: da (numai Wherigo )
*Calendar pescuit/vânătoare: da
*Informaţii soare şi lună: da
*Tabele flux: nu
*Calculare zonă: da
*Puncte de interes personalizate (posibilitate de adăugare puncte de interes suplimentare): da
*Transfer de date cu unitati similare prin sistemul wireless: da
*Compatibil Garmin Connect™ (comunitate online în care vă analizaţi, sortaţi şi împărtăşiţi datele): da