Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports » Health & Fitness » Running » Cycling » Swimming » Golfing » Camere de Acţiune » Produse iesite din uz - fitness
On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - fitness toate produsele


Forerunner® 110

Pret fara ROAD20xx: 762.79 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
Versiunea Bundle pentru femei, culoare roz
- Forerunner 110 (roz)
- Incarcator la 220v
- Centură monitorizare Puls
- Manual de utilizare


Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Forerunner 110 este cea mai simplă cale de a-ţi urmări antrenamentul. Dispune de GPS astfel că știe cât de departe și cât de repede - fără alte floricele. Nu există practic nici o configurare iniţială necesară, astfel încât puteți doar să apăsați "start" și alerga sau merge la plimbare cu el.

Antrenează-te Inteligent, Nu Anevoios

Fie că vă antrenaţi pentru a finaliza prima alergare de 5 km sau doriți să fiţi mai rapid și mai sănătos, cheia stă în a avea datele exacte ale antrenamentului. Forerunner 110 utilizează GPS-ul pentru a înregistra cu precizie distanța, timpul și ritmul¹ Dvs. Datele tale pentru fiecare tură sunt stocate în unitate, astfel încât să puteți derula înapoi și să revizui modul în care v-aţi descurcat în urmă cu o săptămâna sau luna trecută. Sau,încărcați-le pe site-ul nostru Garmin Connect™ pentru o analiză mai detaliată.

Uşor de folosit

Acum nu mai stă nimic în calea Dvs. și a antrenamentului Dvs. Forerunner 110 este dispozitivul nostru simplu pentru antrenament. Odată afară din cutie, încărcaţi-l, scoateţi-l afară pentru a găsi sateliții GPS și răspundeţi la câteva întrebări de configurare. Apoi doar apăsați Start și folosiţi-l. Odată ce ați terminat, apăsați Stop. Este atât de simplu.

Urmează-ţi inima

Unele versiuni Forerunner 110 (negru pentru bărbați / roșu și gri / roz pentru femei) vin cu o centură de monitorizare a ritmului cardiac pentru a afișa bătăile ritmul cardiac pe minut. Acesta oferă de asemenea calcule de calorii pe bază de ritm cardiac, astfel încât să puteți urmări cu exactitate caloriile arse. Dacă achiziționați versiunea Forerunner 110 negru / gri, fără centura pentru ritmul cardiac, puteți cumpăra o centură de monitorizare a ritmului cardiac separat de la Garmin sau puteţi folosi centura de monitorizare a ritmului cardiac pe care o dețineți dacă este compatibilă ANT + ™².

Înregistrează, Analizează și Împărtășeşte

Alergătorii începători și avansaţi știu că revizuirea datelor de antrenament poate fi motivantă și oferă un feedback semnificativ pentru îmbunătățirea performanţelor. Urmărirea datelor este simplă cu ajutorul Garmin Connect, site-ul nostru pentru analiză gratuită a datelor și partajare a lor. Doar încărcați datele pe Garmin Connect™ de la calculator sau Mac ®, apoi vedeţi ruta pe care aţi călătorit pe o hartă, vedeţi un rezumat al datelor programului de antrenament, creaţi obiective și multe altele.

Rapid și Precis

Forerunner 110 are caracteristica HotFix® de anticipare a poziţiei sateliţilor, ceea ce înseamnă că localizează sateliții rapid astfel încât să puteți ieşi pe ușă și să alergaţi în cel mai scurt timp. El are de asemenea un receptor GPS de înaltă sensibilitate pentru a rămâne fixat pe sateliți, chiar lângă clădiri înalte sau sub coronamentul copacului.

¹Afişează ritmul mediu pentru ultima tură. Dacă tura automată este dezactivată, afișează ritmul mediu pe întreaga activitate cu excepția cazului când butonul de tură este apăsat manual.

²Tehnologia ANT + fără fir de pe acest Forerunner funcționează numai cu un monitor de ritm cardiac ANT +, nu cu alte accesorii.Caracteristici Produs

*Monitor de Puls: da (anumite versiuni)
*Senzor de viteza bicicletă/cadenţă: nu
*Senzor Călcare: nu
*Sincronizare Automată (transferă automat datele în computerul Dvs.): nu
*compatibil Garmin Connect™ (comunitate online unde îţi poţi analiza, clasifica şi împărtăşi performanţele): da
*compatibil cu software-ul Garmin Training Center®: da
*Virtual Partner® (antrenament cu partener digital virtual): nu
*Curse (competiţie împotriva unor performanţe anterioare): nu
*Auto Pause® (pune pauză şi reporneşte cronometrul funcţie de viteză): nu
*Auto Lap® (porneşte automat o tură nouă): da
*Auto Scroll (ciclează prin paginile de date în timpul antrenamentului): nu
*Multi-sport (schimbă modul sport la apăsarea unui buton): nu
*Antrenamente Avansate (creare de Antrenamente cu anumite performanţe ţintă prestabilite): nu
*Alertă de ritm (porneşte alarma dacă sunt diferenţe faţă de ritmul prestabilit): nu
*Alertă de Timp/distanţă (porneşte alarma când ţi-ai atins scopul): nu
*Alertă cu Vibraţii: (posibilitatea de selectare între alerte cu tonuri şi/sau vibraţii): nu
*Antrenament pe intervale(stabilire intervale de antrenament şi odihnă): nu
*Calcul calorii arse pe bază de puls: da
*Ecran cu personalizare: nu
*Altimetru Barometric: nu
*Transfer unitate-la-unitate (împărtăşire de date wireless cu unităţi similare): nu
*Ceas Sport: da