Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail » Basic handhelds » Mapping handhelds » Dog tracking » Produse iesite din uz - trail
Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - trail toate produsele


GPSMAP® 62st

Pret fara ROAD20xx: 1818.32 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1938.51 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 2500.19 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
- GPSMAP 62st
- Clip prindere curea
- Cablu USB
- Manual de utilizare

ROAD20xx.xx - versiunea cu update contracost sau gratuit, NU se poate folosi în MapSource/Basecamp!

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 20xx.xx preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achizitia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curenta) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viata)
>Pretul cu Ro.a.d. 20xx.xx cu upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului pentru harta pe aparat.
Observatie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost importate oficial prin SC Sheba Distribution SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licente piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" si care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL. Daca sunteti in dubiu referitor la provenienta unui aparat, este suficient sa ne trimiteti seria acestuia sa o verificam si veti primi un raspuns in scris in maxim 2 zile lucratoare. La asemenea aparate garantia este suportata de vanzatorul acestora, NU de importatorul oficial.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Comparatie Gama Gpsmap 62

Noul navigator handheld GPSMAP 62st integrează o busolă electronică cu compensare în 3-axe, un altimetru barometrica, hărţi topo preîncărcate la scara 1 la 100K şi suportă Custom Maps, imagini din satelit BirdsEye™ (pe bază de abonament) şi navigare la fotografie. rezistent şi impermeabil, GPSMAP 62st foloseşte o antenă quad-helix pentru recepţie semnal sateliţi fără egal, are o conexiune USB de viteză mare, un design zvelt nou şi se conectează prin wireless la dispozitive Garmin compatibile.

Explorează Terenul

GPSMAP 62st vine preîncărcat cu o harta topografică 1 la 100k pentru Europa şi o hartă de baza a lumii cu relief umbrit — toate instrumentele necesare pentru pasionaşii de alpinism şi drumeţie. În detaliile hărţii veti găsi parcuri şi păduri, curbe de nivel, cote, poteci, râuri, lacuri şi puncte de interes.

Găseşte-ţi Nordul

GPSMAP 62st are integrată o busolă electronică compensată în 3 axe, care îţi arată capul compas chiar dacă stai pe loc, fără să fie necesar să o ţii la orizontală. Barometrul său altimetric urmăreşte schjimbările în presiunea atmosferică în timp pentru aflarea cu precizie a altitudinii şi îl poţi folosi şi pentru a urmări presiunea barometrică în timp ca să te fereşti la timp de schimbările climaterice.

Împărtăşeşte prin Wireless

Cu GPSMAP 62st poţi să îţi împărtăşeşti waypoint-urile, track-urile, rutele şi geocache-urile prin wireless cu alţi posesori de dispozitive Garmin compatibile. Astfel, noii tăi prieteni pot să se bucure la rându-le de drumeţiile sau cache-urile tale preferate — printr-o simplă apăsare pe “send” pentru a transfera informaţia ta către alte dispozitive şi a da startul la distracţie.

Păstreaza-ţi Semnalul

Cu antena sa quad helix şi cu receptorul de înaltă sensibilitate, cu corecţii WAAS şi predicţie poziţie sateliţi prin tehnologia HotFix®, GPSMAP 62st îţi găseşte poziţia repede şi cu precizie şi nu o pierde nici în pădurile dese sau în văile adânci. Avantajul este clar — chiar dacă eşti în pădure sau lângă clădiri înalte în oraş, poţi să contezi pe GPSMAP 62st să te ajute să-ţi găseşti drumul când ai nevoie mai mult.

Adaugă Hărţi

Adăugarea de hărţi suplimentare este simplă la Garmin cu ajutorul unei game largi de hărţi detaliate topografice, maritime şi de drumuri. În cei 500MB de memorie internă poţi să descarci Atlasul Digital al României şi să porneşti pe cărări de munte,sau oraşe necunoscute, poţi să descarci BlueChart® g2 pentru o zi grozavă pe apă sau hărţi City Navigator NT® pentru rutare pas-cu-pas pe drumuri înafara ţării (vezi tabelul cu hărţile compatibile). GPSMAP 62st suportă de asemenea Imagini din Satelit BirdsEye™ pe bază de abonament), care îţi permit să downloadezi imagini din satelit în aparatul tău şi să le integrezi cu celelalte hărţi. În plus, 62st este compatibil cu tehnologia Custom Maps, un software gratuit care transformă hărţi de hârtie sau electronice în hărţi pe care le poţi descărca în aparatul tău.

Conectează-te

Ai fost ocupat să explorezi şi acum vrei să-ţi salvezi datele şi să-ţi analizezi activităţile. Cu ajutorul unei simple conexiuni de calculator la Internet, poţi să obţii o analiză detaliată a activităţilor tale şi să trimiţi trackuri către dispozitivul tău de drumeţii în natura folosind Garmin Connect™. Acest sit complet îţi oferă o tabelă de activităţi şi îţi permite şă-ţi vizualizezi activităţile pe o hartă folosind Google™ Earth. Explorează cu această ocazie şi alte rute încărcate de milioane de utilizatori Garmin Connect şi împărtăşeşte-ţi aventurile prin Twitter® şi Facebook®. Să începi este uşor, aşa că du-te acolo, explorează şi comunică apoi ce ai găsit.

Caută Distracţia

GPSMAP 62st suportă fişiere GPX geocaching pentru descărcarea de geocache-uri şi detalii despre acestea direct în dispozitivul tău. Renunţând la hărţile de hârtie, nu numai că ajuţi mediul, dar devii şi mai eficient. GPSMAP 62st salvează şi afişează informaţii cheie, cum ar fi poziţia, terenul, nivelul de dificultate, sfaturi şi descrieri, ceea ce înseamnă că nu mai trebuie să introduci manual coordonate şi informaţii de pe hârtie! Doar uploadează fişierul GPX pe GPS-ul tău şi începe vânătoarea de cache-uri. Subţire şi uşor, 62s este companionul perfect pentru toate aventurările tale în natură.Caracteristici Produs

*Trasare automate rute (stabilire a traseului rând pe rând pe şosele): da
*Busolă electronică: da (compensată în 3-axe)
*Ecran cu atingere: nu
*Altimetru barometric: da
*Camera foto: nu
*Mod geocaching: da da (fără hărţi de hârtie)
*Hărţi personalizate: da
*Fotografie de navigare (navigaţi cu fotografii etichetate geografic): da
*Jocuri GPS pentru exterior: nu
*Calendar pescuit/vânătoare: da
*Informaţii soare şi lună: da
*Tabele flux: da
*Calculare zonă: da
*Puncte de interes personalizate (posibilitate de adăugare puncte de interes suplimentare): da
*Transfer de date cu unitati similare prin sistemul wireless: da
*Vizualizare fotografii: nu
*Compatibil Garmin Connect™ (comunitate online în care vă analizaţi, sortaţi şi împărtăşiţi datele): da