Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail » Basic handhelds » Mapping handhelds » Dog tracking » Produse iesite din uz - trail
Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - trail toate produsele


GPSMAP® 78s 010-00864-01





Pret fara ROAD20xx: 1749.3 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1892.1 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 2416.89 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
- GPSMAP 78s
- Clip prindere curea
- Cablu USB
- Manual de utilizare

ROAD2021.20 - versiunea cu update contracost sau gratuit, NU se poate folosi în MapSource/Basecamp!

Notă:
>
Preţul cu Ro.a.d. 2021.20 preîncărcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achiziţia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curentă) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viaţă).
>Preţul cu Ro.a.d. 2021.20 cu upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viaţă a aparatului pentru harta RO.A.D. de pe aparat.
>NOU!
Versiunea cu update gratuit permite activarea gratuită a unei licenţe RO.A.D.2009 pentru salvare şi vizualizare date pe PC în programul MapSource!
Observaţie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost distribuite oficial prin SC Sheba Distribution SRL sau SC RQA IMPEX COMPANY SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licenţe piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" şi care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL sau de distribuitorul SC RQA IMPEX COMPANY SRL. Dacă sunteţi in dubiu referitor la provenienţa unui aparat, este suficient să ne trimiteţi seria acestuia să o verificăm şi veţi primi un raspuns în scris în maxim 2 zile lucrătoare. La asemenea aparate garanţia este suportată de vânzătorul acestora, NU de firmele sus menţionate.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Comparatie Gama Gpsmap 78

Pentru posesorii de ambarcaţiuni şi pasionaţii de sporturi nautice care doresc doar ce este mai bun, solidul GPSMAP 78s dispune de cartare în culori clar definite, de un receptor GPS de înaltă sensibilitate, laterale din cauciuc injectat pentru o mai bună aderenţă şi un slot de card microSD™ pentru încărcarea de hărţi adiţionale. Şi, în plus, pluteşte!

Explorează

GPSMAP 78s dispune de o hartă de bază a lumii, astfel că poţi naviga oriunde cu uşurinţă. Şi, la fel ca restul seriei 78, Gpsmap 78s este impermeabil conform IPX7 şi chiar şi pluteşte.

Păstrează-ţi Semnalul

Cu receptorul său de înaltă sensibilitate, capabil de corecţii WAAS şi tehnologia HotFix™ pentru predicţia poziţiei sateliţilor, GPSMAP 78s îţi găseşte poziţia repede şi cu precizie şi nu o pierde sub canopee groase sau în zone cu construcţii. Avantajul este limpede — chiar dacă te afli în păduri adânci sau în oraşe lângă blocuri înalte, poţi să te bazezi pe GPSMAP 78s să te ajute să-ţi găseşti drumul atunci când ai cea mai mare nevoie de el.

Adaugă Hărţi

Adăugarea de hărţi este simplă cu ajutorul gamei largi de hărţi detaliate maritime, topografice şi de străzi, disponibile pe carduri microSD. Trebuie doar să introduci un card preîncărcat BlueChart® g2 pentru o zi grozavă pe apă sau hărţile City Navigator NT® pentru indicaţii pas-cu-pas pe străzi (consultă tabelul de hărţi că să afli hărţile compatibile). Slotul de card este localizat înăuntrul compartimentului impermeabilizat al bateriei, aşa că nu trebuie să-ţi faci griji că s-ar putea uda. GPSMAP 78s suportă de asemenea Imagini din Satelit BirdsEye™ (pe bază de abonament), care îţi permit să downloadezi imagini din satelit pe aparatul tău şi să le integrezi laolaltă cu hărţile tale. În plus, 78s este compatibil cu Custom Maps, un soft gratuit Garmin care îţi transformă propria ta hartă de hârtie sau electronică în hărţi pe care le poţi descărca în dispozitivul tău portabil GPS.

Conectează-te

Ai fost ocupat să explorezi şi acum doreşti să-ţi salvezi datele şi să-ţi analizezi activităţile. Cu o simplă conexiune la calculatorul tău şi apoi la Internet, poţi să obţii o analiză detaliată a activităţilor tale şi să trimiţi track-uri către dispozitivul tău de mers în natură folosind Garmin Connect™. Acest sit complet îţi pune la dispoziţie o tabelă de activităţi şi îţi permite să-ţi vizualizezi activitatea pe o hartă folosind Google™ Earth. Explorează alte rute încărcate de milioane de alţi utilizatori Garmin Connect şi împărtăşeşte-ţi aventurile pe Twitter® şi Facebook®. Să începi este uşor, aşa că du-te acolo, explorează şi împărtăşeşte.

Caută Distracţia

GPSMAP 78s suportă fişiere GPX pentru geocaching pentru descărcarea geocache-urilor şi detaliilor direct în unitatea ta. Renunţând la hărţile de hârtie nu numai că ajuţi mediul, dar câştigi şi eficienţă. GPSMAP 78s stochează şi afişează informaţii cheie, cum ar fi locaţia, terenul, dificultatea, sfaturi şi descrieri, ceea ce înseamnă că nu mai trebuie să introduci manual coordonate şi texte tipărite! Trebuie doar să încarci fişierul GPX în unitatea ta şi să începi vânătoarea de cache-uri. Zvelt şi uşor, 78s este companionul perfect pentru toate explorările tale în natură.

GPSMAP 78s: Hărţi colorate, design robust şi flotabil — tot ceea ce are nevoie un marinar.


Caracteristici Produs

*Rutare automată (cu indicaţii pas-cu-pas pe străzi): da (cu hârţi opţionale cu detaliu stradal)
*Busolă Electronică: da (compensată în 3-axe)
*Touchscreen: nu
*Altimetru barometric: da
*Camera foto: nu
*Mod geocaching: da da (fără hărţi de hârtie)
*Hărţi personalizate: da
*Navigare la Fotografie (navigaţie către fotografii cu tag-uri geo): da
*Jocuri GPS în natură: nu
*Calendar Vânătoare/Pescuit : da
*Informaţii Soare şi Lună: da
*Tabele de Maree: da
*Calcul Suprafeţe: da
*Custom POIs (abilitate de adăugare puncte adiţionale de interes): da
*Transfer Unitate-la-unitate (comunicare informaţii wireless cu unităţi similare): da
*Vizualizator imagini: nu
*Compatibil cu Garmin Connect™ (comunitate online în care vă analizaţi, sortaţi şi împărtăşiţi datele): da