Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports » Health & Fitness » Running » Cycling » Swimming » Golfing » Camere de Acţiune » Produse iesite din uz - fitness
On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - fitness toate produsele


Edge® 800

Pret fara ROAD20xx: 1489.88 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1610.07 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 2171.75 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
Edge 800 versiunea negru/alb
-Edge 800
-Suport ghidon
-Încărcător 220V
-Cablu conectare PC
-Scurt ghid de utilizare
P/N: 010-00899-01 Preţ FĂRĂ TVA 1.252,00 lei - Pe stoc

Edge 800 versiunea Bundle
-Edge 800
-Centură monitorizare Puls
-Senzor de viteză/cadenţă
-Suport ghidon
-Încărcător 220V
-Cablu USB
-Scurt ghid de utilizare
P/N : 010-00899-21 Preţ FĂRĂ TVA 1.540,00 lei - produsul nu mai este disponibil pentru comandă

Edge 800 versiunea Bundle Blue
-Edge 800
-Centură monitorizare Puls
-Senzor de viteză/cadenţă
-Card preîncărcat cu City Navigator pentru Europa (hărţile preîncărcate pe card nu pot fi copiate sau vizualizate pe calculator)
-Suport ghidon
-Încărcător 220V
-Cablu USB
-Scurt ghid de utilizare
P/N : 010-00899-31 Preţ FĂRĂ TVA 1.720,00 lei - produsul nu mai este disponibil pentru comandă

ROAD20xx.xx - versiunea cu update contracost sau gratuit, NU se poate folosi în MapSource/Basecamp!


Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Maximizează rezultatul fiecărei călătorii cu bicicleta cu Edge® 800 — cel mai avansat computer de bicicletă cu GPS pentru antrenamente, ture şi poteci. Asigurând navigaţie şi monitorizarea performanţelor, Edge 800 este ideal pentru ture, transbordare, competiţie şi plimbări pe munte Deţine o hartă de bază şi vă înregistrează distanţa, viteza, poziţia şi ascensiunea/coborârea. Îl puteţi utiliza cu un monitor de inimă¹ cu interfaţă ANT+™ , un senzor de viteză/cadenţă¹ sau un măsurător de putere² pentru o analiză detaliată a călătoriei Dvs.

La vărful degetelor

Ecranul tactil al lui Edge 800 este suficient de rezistent să reziste elementelor naturii, dar şi sensibil să răspundă la atingerea cu mâna înmănuşată. Schimbaţi paginile de antrenament sau faceţi zoom doar cu o atingere. Afişajul color luminos care se poate citi în bătaia soarelui este uşor de citit în orice condiţii de iluminare. Dar nu te lăsa îmbiat doar de cât de bine arată — Edge 800 este rezistent la apă conform standardelor IPX7 şi poate îndura lovituri dure şi zgârieturi în mediul montan.

Aerodinamicul Edge 800 are o construcţie pe bază de fibre de carbon cu accente albe sau albastre şi se ataşează la suportul sau ghidonul bicicletei oferind un profil mic privit din lateral. Proiectarea cu montaj cu un sfert de întoarcere îl fixează în siguranţă şi vă lasă să-l mutaţi cu uşurinţă între biciclete utilizând benzi care se pot scoate şi refolosi.

Află Unde Să Pedalezi

Fie că bicicleta vă este mijloc de transport sau de evadare, să aveţi hărţi la vârful degetelor va face fiecare călătorie mai uşoară, informată şi amuzantă. Edge 800 vine cu o hartă de bază internă care arată drumurile mari şi oraşele şi este în plus compatibilă cu gama noastră de carduri microSD™ pentru a vă adauga hărţile preferate de drumuri¹ sau recreaţionale³. Alegeţi-vă destinaţia şi Edge 800 vă va furniza indicaţii pas-cu-pas pe ecran ca să vă ghideze într-acolo.

Pe Edge 800 se poate încărca opţional Atlasul Digital al României. Cu curbe de nivel, înălţimi, vârfuri, poteci şi drumuri rutabile, este ideal pentru deplasarea cu bicicleta oriunde în România şi în orice tip de teren.

Alte pachete Edge 800 sunt disponibile cu opţiuni de monitor de inimă sau senzori de viteză/cadenţă.

Edge 800 vă poate ghida de asemenea de-a lungul unor rute salvate de alţi ciclişti. Exploraţi situl nostru Garmin Connect™ şi puteţi alege dintre milioane de plimbări cu bicileta încărcate de alţi utilizatori. Orice activitate pe care o încărcaţi pe Edge 800 este salvata ca o cursă. Puteţi urma cursa cu prompturi de navigaţie sau, pentru o mică competiţie, vă puteţi lua la întrecere şi încerca să bateţi recordurile atinse anterior. Nu pierdeţi timp planificând ruta când sunteţi deja afară. Softul nostru gratuit BaseCamp™ vă permite să creaţi rute pe computerul Dvs. şi apoi să le transferaţi pe Edge 800 cu detalii incredibile 2D, 3D şi relief umbrit.

Edge 800 vă înregistrează fiecare mişcare cu receptorul GPS de înaltă sensibilitate care păstrează semnalul, chiar şi în păduri. Receptorul posedă predicţie sateliţi HotFix® pentru a calcula poziţia Dvs. mai repede şi în plus are ajustări de fus orar automate, ideal pentru un tur european ciclistic de vacanţă.

Informaţii, Oricum Le Doreşti

Edge 800 înregistrează o varietate de informaţii în timpul plimbării şi vă permite să personalizaţi până la trei pagini de antrenament aşa fel încât să vizualizaţi cât de multă sau puţină informaţie vă interesează. Altimetrul barometric asigură date ultra-precise despre urcuşuri şi coborâri şi înregistrează de asemenea şi schimbările de temperatură.

Dacă sunteţi un ciclist profesionist, puteţi face pair între Edge 800 şi un third-party ANT+ enabled power meter pentru a afişa puterea pe care o generaţi în Watt în timpul turei. Aceste date valoroase vă arată cât de intens lucraţi independent de condiţiile călătoriei, ca să vă puteţi antrena mai inteligent. Unele versiuni de Edge 800 vin şi cu senzor de viteză/cadenţă şi cu un monitor de inimă.

Instrumente pentru Antrenament


Ai nevoie de o mică motivare să îţi îmbunătăţeşti performanţa? Vezi atunci cum faci faţă lui Virtual Partner® — o descriere digitală a scopului pe care ţi l-ai propus de viteză vs. viteza ta în timp real. Alte instrumente de antrenament iinclud planificări detaliate de antrenament, Auto Pause®, Auto Lap® şi Courses, care vă permit să comparaţi curse succesive pe aceeaşi rută.

Analizaţi-vă Cursa

Aţi înregistrat kilometrajul, acum este timpul să analizaţi, refaceţi şi să împărtăşiţi experienţa. Doar încărcaţi datele Dvs. pe Garmin Connect™, website-ul nostru gratuit pentru analize date şi comunicarea acestora. O puteţi încărca şi pe PC-ul sau Mac-ul Dvs. folosind cablul USB din pachet. La Garmin Connect™, puteţi vedea ruta pe care aţi mers pe o hartă, vedea un sumar al plimbării, crea ţinte de atins, împărtăşi călătoriile şi informaţiile cu alţii şi multe altele.

Edge 800: Cel mai avansat computer de bicicletă dotat cu GPS şi ecran tactil pentru ture pe drumuri şi cărări.
Caracteristici Produs

*Monitor Inimă: da (unele versiuni)
*Senzor viteză/cadenţă: da (unele versiuni)
*Senzor călcâi: Nu
*Sincronizare automată (transferă în mod automat datele către calculatorul Dvs.): nu
*Compatibil Garmin Connect™ (comunitate online unde analizaţi, categorisiţi şi împărtăşiţi datele): da
*Compatibil cu software-ul Garmin Training Center® : Da
*Virtual Partner® (antrenament împotriva unei persoane digitale): Da
*Curse (competiţie împotriva unor activităţi precedente): Da
*Auto Pause® (opreşte şi reia cronometrul pe baza vitezei): Da
*Auto Lap® (porneşte automat o tură nouă): da
*Scroll Automat(parcurge paginile de informaţii automat în timpul antrenamentului): Da
*Multi-sport (schimbă modul sport cu o apăsare de buton): Nu
*Antrenamente Avansate (creare de antrenamente personalizate, orientate pe atingerea de ţinte): Da
*Antrenamente simple(timp , distanță și calorii): Da
*Alertă de ritm (porneşte o alarmă dacă vă abateţi de la ritmul prestabilit):Da
*Alerte de Timp/distanţă (porneşte o alertă dacă v-aţi atins scopul): Da
*Alerte de Vibraţie: (alegeţi între alerte cu tonuri şi/sau alerte cu vibraţii): Nu
*Intervale antrenament (setare intervale de exerciţii şi odihnă): Da
*Calcul calorii arse pe bază de puls: Da
*Ecran(e) personalizabil(e): Da
*Altimetru Barometric: Da
*Transfer de la o unitate la alta (comunicare date wireless cu unităţi similare): Nu
*Compatibil măsurător de putere (afişează date despre putere din măsurătoare de putere compatibile ANT+™ de la terţi producători): Da (date înregistrate aproximativ 1 pe secundă))
*Temperatură (afişează şi înregistrează temperatura în timpul cursei): Da
*Ceas de Sport: nu

Adiţional :
*Temperatura de utilizare: de la -20°C la +60°C