Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports » Health & Fitness » Running » Cycling » Swimming » Golfing » Camere de Acţiune » Produse iesite din uz - fitness
On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - fitness toate produsele


Forerunner® 210 HR





Pret fara ROAD20xx: 981.75 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-Forerunner 210HR
-Centură monitorizare Puls -premium
-manual de utilizare pe CD
-scurt ghid de utilizare
-Încărcător 220v (conectare 4-pini )

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Forerunner 210 vă oferă libertatea de a vă antrena în interior sau afară, în timp ce înregistrează fiecare minut și fiecare kilometru. Acest ceas sport cu GPS înregistrează cu precizie cât de departe, cât de repede și cât de mult aţi muncit.

Uşor de Folosit

L-am făcut pe Forerunner 210 simplu de utilizat, astfel încât să vă puteți concentra pe antrenament. Scoateţi-l din cutie, încărcaţi-l, ieşiţi afară pentru a găsi sateliții GPS și răspundeţi la câteva întrebări de configurare. Apoi, doar apăsați "Start" și folosiţi-l. Odată ce ați terminat, apăsați "Stop". Este atât de simplu.

Du-l mai departe

Pentru alergătorii care doresc mai multe capacități de antrenament, Forerunner 210 vă permite să creați sesiuni cu intervale de antrenament personalizate și să vedeţi ritmul pentru fiecare interval. Dacă utilizați 210 cu senzorul de picior, mai târziu veţi avea posibilitatea de a vedea cadența, sau pași pe minut, atunci când vă încărcați datele la Garmin Connect.

Urmează-ți Inima

Forerunner 210 este livrat la pachet cu cureaua nostră premium de monitorizare a ritmului cardiac pentru a afișa ritmul cardiac în bătăi pe minut. Acesta are cinci zone de ritm cardiac, pe care le puteți personaliza în funcție de zonele dvs. exacte. De asemenea puteți configura alerte ale ritmului cardiac pentru a vă anunța atunci când sunteţi peste sau sub obiectivele dumneavoastră. Forerunner 210 oferă calcule de calorii pe bază de ritm cardiac, astfel încât să puteți urmări mai precis caloriile arse.

Antrenează-te în interior sau afară

Am luat uşurinţa utilizării de la Forerunner 110 și i-am adăugat capabilități de interior, ceea ce face din Forerunner 210 un ceas sport perfect pentru cei cărora le place libertatea de a alege. Pentru alergare în aer liber, Forerunner 210 foloseşte GPS-ul pentru a înregistra cu exactitate timpul, ritmul și distanța. Pentru a urmări aceleaşi date în interiorul sălii de sport, fixați senzorul de picior¹ pe pantof și sunteți gata de antrenament. Folosind tehnologia avansată a accelerometrului, senzorul de picior colectează și transmite date exacte despre mișcările Dvs, distanţa de colectare și date de viteză care sunt de 98 la sută exacte pentru majoritatea utilizatorilor, chiar de la prima utilizare.

Pentru mai multe opțiuni, Forerunner 210 funcționează de asemenea cu anumite echipamente de fitness de interior, astfel încât să puteți urmări și stoca datele de la o bandă de alergare sau un antrenament de ciclism de interior. Această capacitate vă ajută să eliminaţi decalajul dintre activitățile de fitness din interior și exterior astfel încât să puteți urmări continuu progresul. Colsultaţi o listă cu facilitățile de fitness și echipamente compatibile.

Analiză și Împărtășeşte Antrenamente

Fie că te antrenezi pentru o întrecere sau te afli la începutul unui stil de viata sănătos, vei iubi motivația care vine de la revizuirea antrenamentele on-line. Urmărirea datelor este simplă cu ajutorul Garmin Connect™, site-ul nostru gratuit pentru analiza și împărtăşirea datelor. Doar le încărcați pe Garmin Connect de pe calculator sau Mac, apoi vedeţi ruta pe care aţi călătorit pe o hartă, un rezumat al datelor programului de antrenament, se crează obiective și multe altele. Pentru activități de interior atunci când GPS-ul nu este activ, nu veți vedea cartografiere în Garmin Connect, dar veți avea totuşi o înregistrare a datelor de antrenament.

Rapid și Precis

Forerunner 210 are dispune de caracteristica HotFix® de anticipare a poziţiei sateliţilor, ceea ce înseamnă că îi găseşte rapid astfel încât să puteți ieşi pe ușă și alerga în cel mai scurt timp. El are de asemenea un receptor GPS de înaltă sensibilitate pentru a rămâne fixat pe semnalul de la sateliți, chiar lângă clădiri înalte sau sub coroana copacului.

¹Inclus în pachet la unele modele, vândut separat la altele


Caracteristici Produs

*Monitor de Puls: da
*Senzor de viteza bicicletă/cadenţă: nu
*Senzor Călcare: da (anumite versiuni)
*Sincronizare Automată (transferă automat datele în computerul Dvs.): nu
*compatibil Garmin Connect™ (comunitate online unde îţi poţi analiza, clasifica şi împărtăşi performanţele): da
*compatibil cu software-ul Garmin Training Center®: da
*Virtual Partner® (antrenament cu partener digital virtual): nu
*Curse (competiţie împotriva unor performanţe anterioare): nu
*Auto Pause® (pune pauză şi reporneşte cronometrul funcţie de viteză): nu
*Auto Lap® (porneşte automat o tură nouă): da
*Auto Scroll (ciclează prin paginile de date în timpul antrenamentului): nu
*Multi-sport (schimbă modul sport la apăsarea unui buton): nu
*Antrenamente Avansate (creare de Antrenamente cu anumite performanţe ţintă prestabilite): nu
*Alertă de ritm (porneşte alarma dacă sunt diferenţe faţă de ritmul prestabilit): nu
*Alertă de Timp/distanţă (porneşte alarma când ţi-ai atins scopul): nu
*Alertă cu Vibraţii: (posibilitatea de selectare între alerte cu tonuri şi/sau vibraţii): nu
*Antrenament pe intervale(stabilire intervale de antrenament şi odihnă): da
*Calcul calorii arse pe bază de puls: da
*Ecran cu personalizare: da
*Altimetru Barometric: nu
*Transfer unitate-la-unitate (împărtăşire de date wireless cu unităţi similare): nu
*Power meter compatible (displays power data from compatible 3rd party ANT+™-enabled power meters): no
*Temperatură (afişează şi înregistrează temperatura corporală în timpul antrenamentului): nu
*Ceas Sport: da