Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - road toate produsele


nüvi® 1390LMT





Pret fara ROAD20xx: 858.91 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 954.11 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 1540.78 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-nüvi 1390
-Preincarcat cu City Navigator® NT Europe
-Actualizari pe viata pentru Harta Europei si traffic (indicat de "LMT")
-Receptor de trafic FM pe incarcatorul la 12v(bricheta masinii)
-Suport de parbriz cu ventuza
-Cablu USB
-Scurt ghid de utilizare

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 2012.10 preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achizitia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curenta) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viata)
>Pretul cu Ro.a.d. 2012.10 cu upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului pentru harta pe aparat.
Observatie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost importate oficial prin SC Sheba Distribution SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licente piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" si care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL. Daca sunteti in dubiu referitor la provenienta unui aparat, este suficient sa ne trimiteti seria acestuia sa o verificam si veti primi un raspuns in scris in maxim 2 zile lucratoare. La asemenea aparate garantia este suportata de vanzatorul acestora, NU de importatorul oficial.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Testati Nuvi 1390

nüvi 1390LMT include avantaje mari — cum ar fi actualizări gratis la hărţi şi informaţiile de trafic pe durata de viaţă a aparatului — într-un design zvelt. Acest navigator subţire vine şi cu asistenţă la încadrarea în bandă, pre-vizualizator de intersecţii dificile, opţiuni de navigaţie pietonală, convorbiri hands-free şi ecoRoute™ pentru calculul de rute mai eficiente din punct de vedere combustibil.

Include actualizări gratuite ale hărţilor pe durata de viaţă a aparatului!

Cu actualizările gratuite Lifetime Map¹ şi Traffic2 vei avea întotdeauna cele mai actualizate hărţi, puncte d einteres şi informaţie de navigaţie disponibilă la vârful degetelor tale. Informaţia de trafic este actualizată constant iar actualizările de hartă sunt disponibile până la de 4 ori pe an. Amandouă trăsăturile sunt gata activate, chiar din cutie, fără abonamente sau taxe de actualizare sau dată de expirare.

Află banda de încadrare înainte să fie prea târziu

Nu mai este nevoie să ghiceşti banda pe care trebuie să te încadrezi pentru manevra următoare. Lane assist cu junction view vă ghidează către banda corectă pentru următoarea manevră sau ieşire, făcând navigaţia în intersecţii şi ieşiri cu care nu sunteţi familiar uşoară de abordat. Vă afişează semne de circulaţie şi intersecţii de-a lungul rutei alese, cu săgeţi pentru încadrarea în banda potrivită de navigaţie.

Navighează prin Reţeaua Publică de Transport

Cu ajutorul capabilităţilor sale avansate de navigaţie pietonală şi ecranului cu orientare duală, nüvi 1390LMT este partenerul de călătorie ideal pentru a te descurca prin oraş. Downloadează conţinut opţional cityXplorer pentru a te ajuta să navighezi în oraşele mari. În plus faţă de a şti unde să mergi, unde să te urci în autobuz, metrou, tramvai sau alte mijloace de transport, vei avea de asemenea acces la orarul mijloacelor de transport public şi un timp estimat de atingere a destinaţiei. Hărţile cityXplorer maps sunt disponibile pentru câteva oraşe din America de Nord şi Europa.

Aflaţi mai multee

Cu afişajul lat al nüvi 1390LMT veţi avea întotdeauna o perspectivă cu limite mai largi. Vizualizaţi detaliile de hartă, indicaţii pentru şofer, fotografii şi multe altele în culori mai luminoase, mai strălucitoare. Afişajul său lizibil în lumina soarelui de 4,3 inci(10,90 cm) este uşor de citit - din orice unghi.

Obţineţi indicaţii succesive

Obţineţi indicaţii succesive nüvi 1390LMT vă întâmpină cu două întrebări simple: „Încotro?” şi „Vizualizare hartă”. Atingeţi ecranul color pentru a căuta cu uşurinţă adrese şi servicii şi pentru a obţine indicaţii vocale pentru fiecare schimbare de direcţie, cu enunţare a numelor străzilor către destinaţia dumneavoastră. Este încărcat în prealabil cu hărţi stradale detaliate City Navigator® NT, cu aproape 6 milioane de puncte de interes (POI), hărţi 2-D sau 3-D şi limita de viteză pentru majoritatea drumurilor principale. Hărţile sale cu altitudine vă indică linii umbrite de contur la nivele superioare de zoom, oferindu-vă o imagine de ansamblu a terenului înconjurător. Prin intermediul interfeţei îmbunătăţite cu utilizatorul a 1350, puteţi glisa cu degetul convenabil între ecrane. Puteţi încărca, de asemenea, puncte de interes personalizate (POI). Iar prin intermediul tehnologiei de predicţie prin satelit HotFix™, nüvi vă calculează poziţia mai repede pentru a vă duce mai repede la destinaţie.

Efectuaţi apeluri cu mâinile libere

nüvi 1390LMT integrează tehnologia fără fir Bluetooth® cu un microfon încorporat şi difuzor pentru apelare mâini-libere. Combinaţi-l pur şi simplu cu telefonul dumneavoastră compatibil Bluetooth şi apelaţi cu mâinile libere prin intermediul modelului 1390LMT în timp ce rămâneţi concentrat la drum. Formaţi pur şi simplu numărul prin intermediul ecranului cu atingere pentru a efectua un apel. Pentru a răspunde la apeluri, atingeţi uşor ecranul şi vorbiţi direct în microfonul încorporat. Bucuraţi-vă de formarea prin atingere pentru contacte şi puncte de interes.

Treceţi dincolo de navigare

Navigarea este doar începutul. nüvi 1390LMT vă economiseşte combustibil şi bani prin intermediul ecoRoute — o funcţie ecologică de calculare a celui mai economic traseu, care monitorizează consumul de combustibil şi altele. 1370LMT include multe instrumente de călătorie, inclusiv vizualizarea imaginilor JPEG, ora pentru călătoriile pe mapamond cu fusuri orare, convertire valută şi unităţi de măsură, calculator şi altele. Prin intermediul navigaţiei foto, puteţi descărca imagini de pe Garmin Connect™ Photos şi puteţi naviga către ele. Este compatibil, de asemenea, cu MSN® Direct (este necesară achiziţionarea receptorului şi un abonament). Prin intermediul funcţiei „Unde mă aflu?”, veţi şti mereu unde vă aflaţi. Atingeţi pur şi simplu ecranul pentru a afla coordonatele exacte de latitudine şi longitudine, cea mai apropiată adresă şi intersecţie, precum şi cele mai apropiate spitale, secţii de poliţie şi benzinării. 1370LMT este dotat cu Garmin Lock™, o funcţie antifurt şi este compatibil cu serviciul nostru gratuit Garmin Garage™ de unde puteţi descărca vehicule personalizate care să vă indice poziţia pe hartă. Îmbunătăţiţi-vă experienţa de călătorie prin intermediul cardurilor microSD™.

1.Free Lifetime Map Updates vă permite să primiţi până la 4 actualizări de hartă pe an, când şi dacă asemenea actualizări sunt făcute disponibile pe website-ul www.garmin.com.pentru anumite produse Garmin product doar până când durata de viaţă a acestuia expiră sau până când Garmin nu mai primeşte asemenea actualizări de hartă de la terţe părţi, oricare dintre acestea e mai curând. Actualizările pe care le primiţi vor fi referitor la aceeaşi zonă geografică inclusă original în pachetul cu produsul Dvs. Garmin la data cumpărării. Garmin poate încheia licenţa de Lifetime Map Updates oricând, dacă nu respectaţi oricare dintre termenii End User License Agreement care însoţeşte produsul Dvs. nüvi

2.Free Lifetime Traffic Updates nu pot fi transferate către alte persoane sau alte produse Garmin . Lifetime traffic se întinde pe durata de viaţă a receptorului de trafic Garmin (atâta vreme cât deţineţi un GPS Garmin compatibil) sau câtă vreme Garmin primeşte informaţii de trafic de la furnizorul de asemenea informaţii, oricare dintre acestea e mai curând. Informaţiile de Trafic nu sunt disponibile pentru toate zonele geografice. Accesaţi www.navteq.com/rdstraffic pentru a vizualiza zonele cu acoperire de trafic şi www.garmin.com/traffic/fm/navteq.html pentru Acordul de Licenţăcare conţine toţi termenii şi toate condiţiile.



Caracteristici Produs

*Indicaţii vocale (de ex. „Faceţi dreapta peste 150 m.”): da (difuzor intern)
*Redă numele străzilor (de ex. „Faceţi dreapta PE STRADA ELM peste 150 m.”): da (pentru S.U.A.)
*Navigare activată vocal (controlaţi dispozitivul prin comenzi vocale): nu
*Asistenţă bandă de rulare (vă ghidează spre banda de rulare adecvată pentru navigare): da
*Vizualizare clădire 3-D (afişează clădirile în 3-D): nu
*Sortare automată destinaţii multiple (indică cea mai scurtă cale): nu
*Retrasare automată (recalculare rapidă a abaterii de la traseu şi a ocolirilor): da
*Setare opţiune traseu (durată mai scurtă, distanţe mai scurte, teren accidentat): da
*Evitare trasee (evitare autostrăzi, puncte de plată etc.): da
*Tehnologie fără fir Bluetooth® (conectaţi telefonul dumneavoastră pentru apelare cu mâini libere): da
*Compatibil MSN® Direct: da
*Compatibil trafic FM: da (receptor şi trafic pe viaţă inclus)
*Compatibil cu informaţii XM® Navtraffic & Radio pentru S.U.A.: nu
*Indicator limită viteză (afişează limita de viteză pentru majoritatea drumurilor principale): da
*Unde mă aflu? (găsiţi cele mai apropiate spitale, secţii de poliţie, benzinării, cea mai apropiată adresă şi intersecţie): da
*Garmin Locate™ (marchează poziţia atunci când este detaşat de la montajul pe parbriz): nu
*ecoRoute™ (calculează un traseu mai economic din punct de vedere): da
*Tastatură Qwerty sau ABC (alegeţi orientarea tastaturii): da
*Puncte de interes personalizate (posibilitate de adăugare puncte de interes suplimentare): da
*compatibil cu vehicule Garmin Garage™ (descărcaţi pictograme în formă de automobile pe dispozitivul dumneavoastră): da
*compatibil cu voci Garmin Garage™ (descărcaţi voci personalizate pe dispozitivul dumneavoastră): da
*Navigare foto (navigaţi către fotografii cu etichete geografice): da
*Oră pentru călătorii pe mapamond, convertor valutar şi unităţi de măsură, calculator: da
*Vizualizare imagini: da
*Redare MP3: nu
*Redare cărţi în format audio: nu
*Transmiţător FM: nu
*Mufă căşti/ieşire audio: nu
*Telecomandă: nu
*Garmin Lock™ (funcţie antifurt): da
*Ecran cu atingere: da
*Dead reckoning (estimare poziţie): nu
*Compatibil cu motocicleta: nu
*Funcţie geocaching: nu
*Compatibil cu ambarcaţiunile: nu

În plus: Acest dispozitiv de stocare în masă USB este compatibil cu sisteme de operare Windows® 2000 sau mai recente şi Mac® OS X 10.4 sau mai recent.