Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail » Basic handhelds » Mapping handhelds » Dog tracking » Produse iesite din uz - trail
Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - trail toate produsele


Montana™ 650t





Pret fara ROAD20xx: 2587.06 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 2707.25 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 3268.93 RON

Transportul nu este inclus in pret

Pe stoc.

   

Pachetul include:
-Montana 650t
-Baterie Lithium-ion
-Cablu USB
-Încărcător 220v
-Scurt manual de utilizare
-Manual de utilizare

ROAD20xx.xx - versiunea cu update contracost sau gratuit, NU se poate folosi în MapSource/Basecamp!

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 200x preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, detalii la www.romaniadigitala.ro si puteti trece oricand dupa aceasta la o licenta de ROAD200x full CD achitand doar diferenta de pret.
>Pretul cu Ro.a.d. 200x, CD Full – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului.
Observatie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost importate oficial prin SC Sheba Distribution SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licente piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" si care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL. Daca sunteti in dubiu referitor la provenienta unui aparat, este suficient sa ne trimiteti seria acestuia sa o verificam si veti primi un raspuns in scris in maxim 2 zile lucratoare. La asemenea aparate garantia este suportata de vanzatorul acestora, NU de importatorul oficial.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Prezentare produs

Comparatie Seria Montana

Iată acum un GPS portabil pentru trei activităţi cât se poate de diferite. Chiar dacă eşti pe jos, la volanul maşinii sau la cârma unei bărci, noul Montana 650t de la Garmin te va ghida oriunde vrei să mergi. Cu ecranul său touchscreen cu diagonala de 4” lizibil în lumina directă a soarelu care permite vizualizarea unei palete largi de culori, cu orientare duală şi poziţionare de înaltă sensibilitate HotFix® pentru a-ţi urmări locaţia, este uşor de văzut unde te afli oricând. Atât durabil cât şi impermeabil, Montana 650t este construit să facă faţă elementelor dezlănţuite ale naturii.

Navighează cu Uşurinţă

Montana are trăsături cheie pentru drumeţiile în natură, cum ar fi busola electronică cu compensare în 3-axe care îţi arată direcţia de deplasare chiar şi atunci când stai pe loc, fără să fie nevoie să o ţii orizontală. Are de asemenea un altimetru barometric care urmăreşte schimbările în presiune pentru a-ţi determina altitudinea exactă şi pe care îl poţi folosi şi pentru a urmări schimbările de presiune atmosferică în timp ca să poţi şti din timp ce surprize îţi pregăteşte vremea.

Are de asemenea preîncărcate hărţi recreaţionale Europene cu detalii care includ parcuri naţionale, judeţene şi comunale, împreună cu cote şi curbe de nivel , poteci, râuri, lacuri şi puncte de interes. În cazul în care te întrebi cât de abrupt este acel deal, vederea 3-D a hărţii din Montana te ajută să-ţi vizualizezi împrejurimile, dându-ţi o perspectivă mai bună asupra înălţimilor.

Realizează Fotografii cu Geotag-uri

Capturează în acelaşi timp locaţia şi imaginea cu ajutorul camerei foto digitale de 5 Megapixeli din Montana 650t. Fiecare fotografie are automat adăugat tag-ul cu poziţia unde a fost luată, permiţându-ţi să navighezi înapoi la acelaşi loc în viitor. Pentru a ţine evidenţa fotografiilor şi a vedea locaţia unde au fost făcute pe o hartă, este suficient să conectezi Montana 650t prin USB şi să utilizezi softul gratuit de la Garmin BaseCamp™ software.

Du-te Oriunde

Cu mai multe opţiuni de montaj, Montana 650t se poate folosi pe bărci, ca portabil de mână pentru offroad sau în maşină. Montajul auto în conjuncţie cu hărţile City Navigator NT® sau cu Atlasul Digital al României îţi asigură indicaţii vocale pas-cu-pas. Oriunde îţi propui să-l iei pe Montana cu tine, are hărţile şi suporţii de care ai nevoie să ajungi acolo.

Du-te peste tot


Opţiunile disponibile la capitolul cartografie includ hărţi City Navigator pentru utilizare în maşină, carduri preîncărcate BlueChart® g2 pentru o zi grozavă pe apă, Atlasul Digital al României pentru oricine doreşte să cunoască cele mai ascunse cotloane ale ţării şi imagini satelitare BirdsEye™ Select care îţi permit să descarci secţiunile de care ai nevoie din imaginile satelitare de înaltă rezoluţie pe dispozitivul tău şi să le integrezi cu celelalte hărţi. Montana este de asemenea compatibil cu Custom Maps care îţi transformă hărţile tipărite şi digitale în hărţi pe care le poţi descărca pe dispozitivul tău.

Împărtăşeşte prin Wireless

Cu Montana 650t poţi să îţi faci cunoscute waypoint-urile, track-urile, rutele şi geocache-urile prin wireless altor utilizatori de GPS-uricompatibile Garmin. Astfel că de acum încolo amicii tăi se vor bucura şi ei de drumeţiile tale favorite sau cache-urile preferate – este suficient să apeşi “Send” ca să transfgeri aceste informaţii către alte unităţi.

Păstrează-ţi Puterea

Montana 650t are un dispozitiv unic cu baterii duale. Vei avea opţiunea să foloseşti un acumulator reîncărcabil litiu-ion sau baterii tradiţionale alcaline AA – ce ţi se potriveşte mai bine.

Încearcă Geocaching

Montana 650t suportă fişiere GPX pentru geocaching pentru descărcarea geocache-urilor şi detaliilor direct în unitatea ta. Renunţând la hărţile de hârtie nu numai că ajuţi mediul, dar câştigi şi eficienţă. Montana 650t stochează şi afişează informaţii cheie, cum ar fi locaţia, terenul, dificultatea, sfaturi şi descrieri, ceea ce înseamnă că nu mai trebuie să introduci manual coordonate şi texte tipărite! Trebuie doar să încarci fişierul GPX în unitatea ta şi să începi vânătoarea de cache-uri.

Montana este navigatorul de vârf pe care îl pot lua oriunde cei care trăiesc aventurile la maxim.




Caracteristici Produs

*Trasare automate rute (stabilire a traseului rând pe rând pe şosele): da
*Busolă electronică: da (compensată în 3-axe)
*Ecran cu atingere: da
*Altimetru barometric: da
*Camera foto: da (5 megapixeli cu autofocus; Geotag-uri automate)
*Mod geocaching: da (fără hărţi de hârtie)
*Hărţi personalizate: da
*Fotografie de navigare (navigaţi cu fotografii etichetate geografic): da
*Jocuri GPS pentru exterior: nu
*Calendar pescuit/vânătoare: da
*Informaţii soare şi lună: da
*Tabele flux: da
*Calculare zonă: da
*Puncte de interes personalizate (posibilitate de adăugare puncte de interes suplimentare): da
*Transfer de date cu unitati similare prin sistemul wireless: da
*Vizualizare fotografii: da
*Compatibil Garmin Connect™ (comunitate online în care vă analizaţi, sortaţi şi împărtăşiţi datele): da