Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - road toate produsele


nüvi® 3490LMT

Pret fara ROAD20xx: 1411.34 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1531.53 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 2093.21 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-nüvi 3490LMT
-Preîncărcat cu Harta Europei City Navigator® NT
-Update gratuit pentru Harta Europei şi informaţiile de trafic (indicat de “LMT” pe cutie)
-Receptor de trafic Digital 3D cu cablu de alimentare la 12v
-Suport de parbriz cu ventuza
-Cablu USB
-Scurt ghid de utilizare

ROAD20xx.xx - versiunea cu update contracost sau gratuit, NU se poate folosi în MapSource/Basecamp!

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 20xx.xx preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achizitia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curenta) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viata)
>Pretul cu Ro.a.d. 20xx.xx cu upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului pentru harta pe aparat.
Observatie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost importate oficial prin SC Sheba Distribution SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licente piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" si care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL. Daca sunteti in dubiu referitor la provenienta unui aparat, este suficient sa ne trimiteti seria acestuia sa o verificam si veti primi un raspuns in scris in maxim 2 zile lucratoare. La asemenea aparate garantia este suportata de vanzatorul acestora, NU de importatorul oficial.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

DEMO Nuvi 3490LMT

Mulţumită Garmin Guidance 3.0, abonamentului pe viaţă de informaţii de trafic¹ şi actualizărilor de hartă² gratuite, ghidării avansate şa încadrarea în bandă şi multor altora, nüvi 3490LMT asigură cele mai comprehensive capabilităţi de navigare disponibile pe piaţa de profil. Şi la doar 9 mm lăţime, este cel mai subţire navigator de până acum.

Navigaţi prin atingere sau cu comenzi vocale

Mulţumită motorului de navigare avansată Garmin Guidance 3.0, a receptorului de trafic cu update gratuit şi a actualizărilor gratuite la Hărţile Europei², ghid de încadrare în bandă pentru navigare şi multe altele, nüvi 3490LMT oferă capacitățile cele mai complete de navigare disponibile. Și la doar 9 mm, este, de asemenea, cel mai subtire navigator de până acum.

Cu inovatoarea recunoaștere vocală, puteți controla 3490LMT nüvi cu vocea(în limba engleză) - permițându-vă să păstrați ambele mâini pe volan. Pur și simplu daţi o comandă vocală personalizată și nuvi începe cu opțiunile de meniu care sunt afișate în mod clar pe ecran. Când vă opriți, puteți controla în continuare nüvi folosind ecranul tactil de 4,3 inci (10,92 cm).

Evită ambuteiajele din trafic

Livrat update gratuit la informaţiile de trafic de la Digital 3D Traffic, sistemul nostru cel mai extins de evitare a traficului, nüvi 3490LMT vă poate ajuta să evitaţi întârzierile. Digital Trafic 3D oferă actualizări la fiecare 30 secunde peste sistemul de radiodifuziune HD Radio, astfel încât să puteți redirecționa ușor în jurul congestie și să ajungeţi la timp.

Actualizări Gratuite ale hărţilor pe Viaţă

Cu actualizări gratuite ale hărţilor pe Viaţă, vei avea întotdeauna la dispoziţie cele mai noi actualizări incluse în hartă. Punctele de Interes şi informaţiile de navigare sunt la îndemâna Dvs.Actualizările la hărţi sunt disponibile de 4 ori pe an fără abonament şi costuri suplimentare şi fără expirarea datei.Află banda înainte să fie prea târziu

Acum nu trebuie să mai ghiciţi pe ce banda trebuie să faceţi un viraj. Disponibil în anumite zone metropolitane, cu PhotoReal Junction View îţi arată banda de încadrare în care trebuie să te poziţionezi la intersecţiile majore şi ieşirile de pe ruta ta la un nivel de detaliu incredibil al împrejurimilor. Când vă apropiați de o ieșire sau schimb, 3490LMT nüvi intră în modul ecran împărţit pentru aţi arăta poziţia pe hartă laolaltă cu o descriere realistă a manevrei de executat, reproducând cu acurateţe semnele de circulaţie pentru navigare cu încredere şi reasigurare că eşti pe drumul cel bun. Bird’s Eye junction view oferă o vedere detaliată a reţelei de drumuri, ca din elicopter.

Treceţi dincolo de navigare

Navigarea pas cu pas este doar începutul. Cu Nuvi 3490lmt puteţi descărca pe cardul microSD™ hărţi detaliate de pe cityXplorer™ sau descărcați voci personalizate și iconiţe gratuit de la Garmin Garage. De asemenea, vine cu un suport cu alimentare în timp ce conduceți, iar cu dubla orientare vă permite să țineți nüvi vertical sau orizontal pentru a conduce confortabil sau pedestru. Pentru confort şi siguranţă, prin intermediul sistemului Bluetooth ® vă permite să efectuați și să preluaţi apeluri şi mesaje fără ajutorul mâinilor.
Prin intermediul funcţiei „Unde mă aflu?”, veţi şti mereu unde vă aflaţi. Atingeţi pur şi simplu ecranul pentru a afla coordonatele exacte de latitudine şi longitudine, cea mai apropiată adresă şi intersecţie, precum şi cele mai apropiate spitale, secţii de poliţie şi benzinării.

Folosiţi Garmin Express pentru a va ţine aparatul la zi. Garmin Express face actualizările de hărţi şi soft mai uşoare, la fel şi transferul de puncte favorite sau instalarea de voci noi şi vehicule opţionale.


¹Actualizările gratuite pe viaţă la informaţiile de trafic nu pot fi transferate către altă persoană sau alt produs Garmin. Actualizările gratuite de trafic pe viaţă sunt pe durata medie de viaţă a receptorului de trafic Garmin (atâta vreme cât deţineţi un GPS Garmin compatibil) sau atâta vreme cât Garmin primeşte informaţii de trafic de la furnizorul său de informaţii de trafic, oricare dintre acestea durează mai puţin. Durata utilă de viaţă a unui receptor de trafic semnifică durata în care receptorul (a) are capabilităţile tehnice să utilizeze serviciul current de informaţii de traffic şi (b) este capabil să funcţioneze fără reparaţii majore. Informaţii de trafic nu sunt disponibile în toate zonele. Vezi zonele de acoperire şi Acordul de Licenţiere al Programului pentru termenii şi condiţiile de utilizare complete.

²Actualizările gratuite pe viaţă la hărţi vă permit să primiţi până la 4 actualizări de date de hartă pe an, dacă şi atunci când sunt disponibile pe website-ul garmin, doar pentru acest produs până când durata sa medie de viaţă expiră sau până când Garmin nu mai primeşte date de la furnizorul său terţ de hărţi, oricare dintre acestea durează mai puţin. Durata medie de viaţă a unui produs semnifică perioada de timp în care produsul (a) are suficientă capacitate de memorie şi alte capabilităţi tehnice necesare ca să utilizeze datele hărţilor disponibile în mod curent şi (b) este capabil să funcţioneze fără reparaţii majore. Un produs va fi considerat nefuncţional şi durata sa medie de viaţă va lua sfârşit dacă nu au mai fost descărcate actualizări pentru acest produs de 24 luni sau mai mult. Actualizările pe care le primiţi vor fi pentru aceeaşi zonă geografică inclusă iniţial în produsul Garmin la momentul cumpărării. Garmin poate încheia actualizările gratuite la hartă în orice moment dacă nu respectaţi termenii Acordului de Licenţiere pentru Utilizatorul Final care însoţesc produsul Dvs. nüvi.Caracteristici Produs

Conduceţi fără stres. Economisiţi timp şi bani
*Indicaţii vocale (de ex. "faceţi dreapta in 150 metri."): da (difuzor intern)
*Redă numele străzilor (de ex. „Faceţi dreapta PE STRADA ELM peste 150 m.”): da (pentru SUA)
*Navigare activată vocal (controlaţi dispozitivul prin comenzi vocale): da(în limba engleză)
*Compatibilitate Trafic (rutează în jurul ambuteiajelor cu ajutorul unui receptor şi abonament de trafic) : da (receptor şi abonament de trafic incluse)
*Actualizări informaţii trafic pe întreaga durată de viaţă a aparatului: da (3D Traffic)
*Lane Assist (ghid de încadrare în bandă pentru navigare):da
*Afişare semne intersecţii Junction Views: da (vizualizare photoReal şi Birds Eye )
*myTrends™ (prezice traseele dumneavoastră): da
*trafficTrends™ (calculează rutele pe baza fluxului de trafic prezis): da
*ecoRoute™ (calculează un traseu mai economic): se cumpără separat
*Aranjare automată destinaţii multiple(oferă calea cea mai directă): da
*Evitare trasee (evitare autostrăzi, drumuri cu plată etc.): da
*Servicii Garmin nüLink!: (primiţi informaţii precise despre drum în timp real): nu
*XM® compatibil pentru U.S: Nu

Conduceţi cu uşurinţă şi în siguranţă

*Tehnologia fără fir Bluetooth®: da
* Indicator limită viteză (afişează limita de viteză pentru majoritatea drumurilor principale din US şi Europa): da
*Unde mă aflu? (găsiţi cele mai apropiate spitale, secţii de poliţie, benzinării, cea mai apropiată adresă şi intersecţie) : da
*Garmin Locate™ (marchează poziţia când este scos din suportul de parbriz): da
*Navigare pedestră îmbunătăţită (vă ghidează cum să mergeţi prin oraş): da
*Navigare foto (navigare către imagini geo-referenţiate) : da
*Servicii de ieşire (îţi spune când se apropie ieşirile de servicii pe autostrada) : da
*Puncte de interes personalizate (posibilitatea de a adăuga puncte suplimentare de interes): da
*Ceas universal, convertor de valută şi unităţi de măsură, calculator: da
*tastaturi Qwerty sau ABC (alegeţi tastatura preferată): da
*Ceas deşteptător: da
*Garmin Lock™ (funcţie anti-furt): nu

Bucură-te de condus şi personalizează-l

*Vehicule compatibile Garmin Garage™ (descărcare iconiţe în formă de maşini pe dispozitiv): da
*Voci compatibile Garmin Garage™ (descărcare voci personalizate pentru dispozitivul Dvs.): da
*Vizualizator Imagini: da
*Player MP3 player: nu
*Player Audio book: da

Adiţional

Dispune de Garmin Guidance 3.0, cel cel mai avansat sistem de navigaţie cu o interfaţă utilizator mai rapidă şi intuitivă pentru îmbunătăţirea vitezei şi acurateţei căutărilor şi rutărilor în navigaţia de zi cu zi.

Acest dispozitiv USB este compatibil cu Windows® XP sau mai noi şi cu Mac® OS X 10.4 sau ulterioare.