Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail » Basic handhelds » Mapping handhelds » Dog tracking » Produse iesite din uz - trail
Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - trail toate produsele


eTrex® 30





Pret fara ROAD20xx: 1075.76 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1195.95 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 1757.63 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-eTrex 30
-Cablu USB
-Manual de utilizare

ROAD20xx.xx - versiunea cu update contracost sau gratuit, NU se poate folosi în MapSource/Basecamp!

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 20xx.xx preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achizitia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curenta) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viata)
>Pretul cu Ro.a.d. 20xx.xx cu upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului pentru harta pe aparat.
Observatie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost importate oficial prin SC Sheba Distribution SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licente piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" si care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL. Daca sunteti in dubiu referitor la provenienta unui aparat, este suficient sa ne trimiteti seria acestuia sa o verificam si veti primi un raspuns in scris in maxim 2 zile lucratoare. La asemenea aparate garantia este suportata de vanzatorul acestora, NU de importatorul oficial.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

eTrex 30 este unul dintre cele mai populare și de încredere GPS-uri din categoria Drumetii unde realmente excelează. Ergonomia îmbunătățită, interfața îmbunătățită, geocaching-ul informatizat și capabilitățile de cartografiere extinse fac eTrex să fie cel mai versatil și ușor de utilizat, menținându-i în același timp rezistența și durabilitatea .

Vizualizează Drumul

eTrex 30 are un ecran de 2,2 la 65K culori, ecran strălucitor, lizibil în lumina soarelui. Durabil şi rezistent la apă, eTrex 30 este construit pentru a rezista la intemperii. Acesta are o interfață îmbunătățită și este rezistent împotriva următoarelor elemente - praf, mizerie, umiditate sau apă, dintre care niciunul nu este un adversar pe măsură pentru acest navigator multifuncţional.

Cele mai bune instrumente pentru Aventură

eTrex 30 include şi o busolă electronică compensată în 3 axe, care vă arată direcţia chiar și atunci când staţi pe loc, fără a ține aparatul culcat. Are inclus de asemenea un altimetru barometric care urmărește schimbările de presiune pentru a indica altitudinea precisă și chiar se poate folosi pentru a măsura presiunea barometrică de-a lungul timpului, care vă poate ajuta să fiţi informat despre schimbări în condițiile meteorologice .

Adaugă Hărţile de Care ai Nevoie

Cu un slot pentru card microSD ™ și 1,7 GB de memorie internă, eTrex 30 vă permite să vă încărcați gama noastră de hărţi Ordnance Survey, cum ar fi Garmin GB Discoverer, să conectați cardurile BlueChart® g2 preîncărcate pentru o zi minunată pe mare sau hărţi precum City Navigator NT® sau Atlasul digital al Romaniei-RO.A.D. 2014.10 pentru rutare pas-cu-pas pe drumuri ( a se vedea fila hărți pentru hărți compatibile). eTrex 30 acceptă, de asemenea, harta BirdsEye™ , care vă permite să descărcați hărți premium raster pe aparat și să le integraţi cu hărțile existente .

Urmează-ţi Pasiunile

eTrex suportă fișiere GPX 30 geocaching pentru descărcarea de geocache și detalii direct pe unitatea dumneavoastră . Vizitați site-ul OpenCaching.com pentru a începe aventura geocaching . Renunţând la hărţile dehârtie, nu numai esti de ajutor mediul înconjurător, dar îţi îmbunătățeşti şi eficiența . eTrex 30 memorează și afișează informații cheie, precum poziţia, terenul, dificultatea terenului, indiciile și descrierile, ceea ce înseamnă că nu mai aveţi nevoie de introducerea manuală a coordonatelor şi tipărea hărţilor. Pur și simplu încărcați fișierul GPX pentru unitatea Dvs și începeţi vânătoarea de puncte geocache.

Împărtăşeşte prin Wireless

eTrex 30 vă permite să partajați punctele intermediare, trasee, rute și informaţii geocache prin wireless cu alte dispozitive GPS Garmin compatibile . Deci acum prietenii tăi se pot bucura de asemenea de traseul sau cache-ul tău preferat - pur şi simplu apăsaţi butonul " trimite " pentru a transfera informațiile dvs. la unități similare și apoi să înceapă aventura .

Păstreaza-ţi Semnalul

Cu o sensibilitate ridicată, receptorul de sateliţi GPS, corecţii EGNOS și tehnologia HotFix ®, eTrex localizează poziția rapid și precis și își păstrează localizarea GPS chiar și în locuri greu accesibile și în canioane adânci .

Pentru oriunde

Cu o serie de accesorii compatibile eTrex 30 poate fi folosit pe bicicletă, barcă, în maşină sau motocicletă, dar și pe vehiculul off-road . Ai chiar navigaţie pas-cu-pas cu kit de montare în automobil dacă ai încărcate hărțile City Navigator® NT mapssau Atlasul digital al Romaniei-RO.A.D. 2014.10. Ori de câte ori ai nevoie să ajungi undeva şi poţi lua cu tine eTrex-ul, acesta are hărţi și accesorii de prindere pentru a te ajuta să ajungi acolo .

Lumea este a ta

Noua serie eTrex este primul receptor GPS de uz civil de calitate, care poate urmări atât satelitii GPS cât şi pe cei GLONASS simultan . GLONASS este un sistem dezvoltat de către Federația Rusă, operațional din 2012 . Atunci când se utilizează sateliții GLONASS, timpul necesar pentru receptor pentru a " debloca " o poziție este ( în medie ) de aproximativ 20 la sută mai scurt decât doar cu ajutorul sateliţilor GPS . Iar atunci când se utilizează ambele sisteme GPS și GLONASS, receptorul are capacitatea de a receptiona cu 24 mai mulți sateliți decât atunci când foloseşte doar ajutorul sateliţilor GPS.


Caracteristici Produs

*Rutare automată (cu indicaţii pas-cu-pas pe străzi): da (cu hârţi opţionale cu detaliu stradal)
*Busolă Electronică: da (compensată în 3-axe)
*Touchscreen: nu
*Altimetru barometric: da
*Camera foto: nu
*Mod geocaching: da (fără hărţi de hârtie)
*Hărţi personalizate: da
*Navigare la Fotografie (navigaţie către fotografii cu tag-uri geo): da
*Jocuri GPS în natură: nu
*Calendar Vânătoare/Pescuit : da
*Informaţii Soare şi Lună: da
*Tabele de Maree: da
*Calcul Suprafeţe: da
*Custom POIs (abilitate de adăugare puncte adiţionale de interes): da
*Transfer Unitate-la-unitate (comunicare informaţii wireless cu unităţi similare): da
*Vizualizator imagini: nu
*Compatibil cu Garmin Connect™ (comunitate online în care vă analizaţi, sortaţi şi împărtăşiţi datele): da