Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail Into Sports » Health & Fitness » Running » Cycling » Swimming » Golfing » Camere de Acţiune » Produse iesite din uz - fitness
On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - fitness toate produsele


Forerunner® 910XT HRM

Pret fara ROAD20xx: 1765.96 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-Ceas Forerunner 910XT
-Centură monitorizare Puls
-Stick USB ANT
-Încărcător 220v
-Cablu de alimentare
-Manual de utilizare
-Curea de extindere
-Manual de utilizare

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre ProdusÎnnoţi. Te dai cu bicicleta. Alergi. Eşti obsedat de informaţii şi detalii. La fel suntem şi noi. Şi tocmai am perfecţionat noul tău partener de antrenament. Forerunner 910XT este singurul dispozitiv bazat pe GPS care le include pe toate în măsură să asigure distanţe parcurse în apă şi să înregistreze distanţe, ritm, altitudine şi puls atunci când alergi pe jos sau cu bicicleta. Are o alură sportivă şi zveltă, o bandă de mână confortabilă şi un ecran uşor de citit.

Plonjează

Proiectat pentru înnot în ape deschise sau în piscine, Forerunner 910XT este rezistent la apă până la o adâncime de 50 m (164 ft). Este primul nostru ceas multisport care oferă metrici extensive pentru înnotători, incluzând distanţa parcursă înnot, identificarea bătăilor, numărul acestora şi lungimea piscinei. Calculează de asemenea scorul Dvs. swolf pentru a vă ajuta să îmbunătăţiţi eficienţa la înnot . (Swolf este o combinaţie dintre cuvintele ‘swim’ şi ‘golf’ şi este o metodă de calcul a eficienţei unui înnotător. Pentru a vă calcula scorul Swolf timpul de parcurgere al bazinului este adăugat numărului de bătăi necesare pentru a-l parcurge. De exemplu dacă v-a luat 20 de secunde să parcurgeţi o lungime de bazin şi pentru asta aţi efectuat 15 bătăi, scorul swolf are valoarea 35.) Proiectarea robustă a lui 910XT şi operarea facilă sunt potrivite şi în alte sporturi acvatice, cum ar fi înnotul pe placă (paddle boarding).

Şi pentru că are şi GPS, Forerunner 910XT salvează calea pe care aţi urmat-o pentru a o vizualiza mai târziu pe o hartă în comunitatea online gratuită , Garmin Connect™.Această trăsătură vă permite analizarea sesiunii de înot în ape deschise şi să vă îmbunătăţiţi tehnica, dacă este necesar.

Tranziţie transparentă

Chiar dacă vă antrenaţi sau sunteţi în competiţie, fiecare secundă contează, astfel că 910XT face trecerea de la un sport la altul fără efort. Trăsătura automată multisport permite trecerea de la un sport la altul cu o simplă apăsare de buton ca să nu pierdeţi secunde preţioase la momentul tranziţiei. Montajul opţional cu desfacere rapidă vă permite mutarea cu uşurinţă a lui 910XT de pe încheietură pe ghidonul bicicletei.

Încearcă-l uscat

Pe pământ, Forerunner 910XT oferă multe din trăsăturile computerelor şi ceasurilor sportive avansate de ciclism de la Garmin pentru a nota cu acurateţe timpul, distanţa, viteza, ritmul şi multe altele. 910XT este primul nostru dispzitiv multisport care incorporează un altimetru barometric pentru măsurarea precisă a altitudinii, inclusiv ratele de ascesiune, coborâre şi gradul de înclinare al pantelor. Câmpurile de date configurabile vă permit personalizarea mai multor pagini pentru fiecare sport în parte. Stabiliţi-vă alerte sub formă de vibraţii ca să primiţi un imbold în tăcere când aţi depăşit un prag, când este momentul să vă hrăniţi sau dacă aveţi nevoie de un feedback oarecare referitor la atingerea ţintelor propuse. Cu aceste trăsături de nivel înalt şi cu până la 20 de ore de funcţionare a bateriei, 910XT este ideal pentru atleţii care se antrenează la triatlon.

Treceţi la nivelul următor

Pentru antrenament avansat, 910XT este compatibil cu senzorii ANT+™, incluzând senzorul de viteză cadenţă opţional pentru ciclism sau monitorul avansat al activităţii inimii (inclus în anumite modele). Puteţi face legătura între 910XT cu un monitor de inimă existent ANT+ sau să-l cumpăraţi ca un accesoriu.

Şi pentru acei atleţi pentru care informaţia contează, 910XT este de asemenea compatibil cu măsurătoarele de putere ANT+ precum linia Vector™, de la Garmin de măsurătoare de putere bazate pe pedale.

Planifică, Analizează şi Împărtăşeşte

Maximizează fiecare antrenament încărcându-l pe Garmin Connect. Aici poţi să îţi vizualizezi activitatea pe o hartă împreună cu metrici detaliate. Poţi de asemenea folosi Connect pentru a planifica rute noi, pentru a crea şi organiza sesiuni de antrenament personalizate şi a explora activităţile altor utilizatori. Prin intermediul magicei tehnologii wireless ANT+ şi al micuţului stick USBcare vine la pachet cu 910XT, datele antrenamentului tău se transferă automat în PC când ajungi aproape de acesta. Compatibil Mac® şi PC.

¹Deşi senzorul de inimă poate fi purtat şi în apă, nu va transmite date despre inimă atâta vreme câtă vreme este submers.

NOTE: This device has not been authorised as required by the rules of the Federal Communications Commission. This device is not, and may not be, offered for sale or lease, or sold or leased, until authorisation is obtained.Caracteristici Produs

*Monitor Inimă: da (unele versiuni)
*Senzor viteză/cadenţă: da (opţional)
*Senzor călcâi: da (opţional)
*Sincronizare automată (transferă în mod automat datele către calculatorul Dvs.): da
*Compatibil Garmin Connect™ (comunitate online unde analizaţi, categorisiţi şi împărtăşiţi datele): da
*Virtual Partner® (antrenament împotriva unei persoane digitale): da
*Virtual Racer™ (competiţie împotriva unor alte activităţi): da
*Curse (competiţie împotriva unor activităţi precedente): da
*Auto Pause® (opreşte şi reia cronometrul pe baza vitezei): da
*Auto Lap® (porneşte automat o tură nouă): da
*Scroll Automat(parcurge paginile de informaţii automat în timpul antrenamentului): da
*Multi-sport (schimbă modul sport cu o apăsare de buton): da
*Antrenamente Avansate (creare de antrenamente personalizate, orientate pe atingerea de ţinte): da
*Alertă de ritm (porneşte o alarmă dacă vă abateţi de la ritmul prestabilit): da (doar pentru antrenamentele avansate)
*Alerte de Timp/distanţă (porneşte o alertă dacă v-aţi atins scopul): da
*Alerte de Vibraţie: (alegeţi între alerte cu tonuri şi/sau alerte cu vibraţii): da
*Intervale antrenament (setare intervale de exerciţii şi odihnă): da
*Calcul calorii arse pe bază de puls: da
*Metrici înnot (tip bătaie, număr bătăi şi lungimi bazin): da
*Efect Antrenament (măsoară impactul unei activităţi asupra stării Dvs. fizice generale): da
*Ecran(e) personalizabil(e): da
*Altimetru Barometric: da
*Transfer de la o unitate la alta (comunicare date wireless cu unităţi similare): nu
*Compatibil măsurător de putere (afişează date despre putere din măsurătoare de putere compatibile ANT+™ de la terţi producători): da (înregistrează informaţiile aprox. o dată pe secundă)
*Temperatură (afişează şi înregistrează temperatura în timpul cursei): nu
*Rezistent la Şocuri: da
*Ceas de Sport: nu

Adiţional:

Garmin Connect este compatibil cu Windows® XP sau mai noi şi PowerPC şi Mac-uri bazate pe Intelcare rulează OS 10.4 sau mai noi cu Safari.