Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - road toate produsele


nüvi® 3590LMT





Pret fara ROAD20xx: 1452.99 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1573.18 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 2134.86 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-nüvi 3590LMT
-Preîncărcat cu Harta Europei City Navigator® NT
-Update gratuit pentru Harta Europei şi informaţiile de trafic (indicat de “LMT” pe cutie)
-Receptor de trafic Digital 3D cu cablu de alimentare la 12v
-Suport de parbriz cu ventuza
-Cablu USB
-Scurt ghid de utilizare

ROAD20xx.xx - versiunea cu update contracost sau gratuit, NU se poate folosi în MapSource/Basecamp!

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 20xx.xx preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achizitia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curenta) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viata)
>Pretul cu Ro.a.d. 20xx.xx cu upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului pentru harta pe aparat.
Observatie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost importate oficial prin SC Sheba Distribution SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licente piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" si care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL. Daca sunteti in dubiu referitor la provenienta unui aparat, este suficient sa ne trimiteti seria acestuia sa o verificam si veti primi un raspuns in scris in maxim 2 zile lucratoare. La asemenea aparate garantia este suportata de vanzatorul acestora, NU de importatorul oficial.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

DEMO Nuvi 3590LMT

nüvi 3590LMT face parte din familia de navigatoare premium de vârf de la Garmin. Cu un design extraordinary super zvelt şi un ecran uimitor cu diagonala de 5 inci, cu capabilităţi Live Ready şi cu noul nostru motor de navigaţie iute ca fulgerul Guidance 3, nüvi 3590LMT este uşor de operat, rapid în calcule şi de încredere la navigaţie. Alte trăsătiuri premium de la Garmin sunt de asemenea incluse, cum ar fi 3D traffic, actualizări pe viaţă, tehnologia noastră unică Cyclops pentru camere radar şi Bluetooth pentru apeluri hands-free.

Tehnologia Guidance 3

Motorul de navigare premium Guidance 3 oferă beneficii semnificative, inclusiv calcule de ruta sensibil mai rapide, în aşa fel încât de poţi pune în mişcare mult mai repede. El asigură o interfaţă utilizator mai rapidă şi mai intuitivă precum şi căutări mai precise.

El include de asemenea tehnologia inovativă a lui Garmin de previzualizare a intersecţiei Birds Eye care îţi asigură o vedere de sus a benzii corecte pe care trebuie să te încadrezi când abordezi intersecţii complexe. Aceasta este utilă în special în zonele care necesită manevre multiple.

Alte trăsături utile include Orientare Automată prin care nüviva ajusta afişajul funcţie de orientarea GPS-ului în poziţie portret sau landscape şi abilitatea de pinch şi zoom. Guidance 3 afişează de asemenea teren, clădiri şi atracţii în 3D pentru a oferi o imagine realistică a drumului de străbătut.

Adăugaţi informaţii în timp real via Smartphone Link

nüvi 3590LMT are de asemenea capabilitatea Live Ready - via Garmin Smartphone Link – o aplicaţie Android care asigură servicii în timp real pentru navigatorul GPS. Smartphone Link crează o experienţă de navigaţie tranparentă între nüvi şi telefonul Dvs. mobil Android pentru a comunica şi a împărtăşi date. Printre alte funcţionalităţi, aceasta vă permite să adăugaţi servicii în timp real navigatorului GPS, cum ar fi 3D Live Traffic care furnizează informaţii în timp real care vă ajută să evitaţi congestii de trafic. 3D Live Traffic se actualizează la fiecare 2 minute cu 2000 de mesaje incluzând detalii ale unor incidente de traffic, starea drumurilor şi întârzieri. Acoperirea cu informaţii despre starea traficului este de 99% pe toate autostrăzile şi pe drumurile de tip A şi B legate la acestea. 3D Live traffic vă asigură cea mai bună vedere globală a situaţiei traficului în orice moment – este rapid, de încredere şi precis.

Înţelegerea condiţiilor de trafic este îmbunătăţită şi mai mult cu ajutorul camerelor de trafic de timp real PhotoLive, care, la cerere, pot asigura un flux video în timp real al traficului din dreptul lor.

Smartphone Link îmbunătăţeşte de asemenea alertele standard Garmin despre camerele radar cu informaţii Speedwatch, care asigură actualizări în timp real despre camerele radar fixe, temporare, de viteză medie, mobile şi de pe semafoare împreună cu informaţii "crowd-sourced" despre capcanele pentru vitezomani obţinute de la clienţii Speedwatch.

Livrând informaţii digitale prin conexiunea de date a smartphonului Dvs., Smartphone Link asigură de asemenea informaţii despre starea vremii, locurile disponibile în parcări şi preţurile combustibilului.

Evită Ambuteiajele de Trafic

Pentru a ţine şoferii în mişcare, nüvi 3590LMT include traffic 3D fără abonament pe durata de viaţă a produsului. [1]

Livrat prin intermediul sistemului tradiţional RDS-TMC, serviciul combină informaţiile istorice despre rute trafficTrends™ împreună cu informaţii despre situaţia curentă de trafic pentru a identifica congestiile şi incidentele de pe traseul rutei planificate. Peste 80 milioane de surse sunt utilizate pentru a înţelege ce se întâmplă pe drumuri, cu acoperire comprehensivă a autostrăzilor şi drumurilor europene din Marea Britanie şi întreaga Europe. Dacă există cozi, o rută alternativă îşi va fi prezentată pentru a evita orice întârziere.

Adăugaţi serviciul nostru 3D Live Traffic via Smartphone Link pentru acoperire detaliată şi extinsă a traficului cu actualizări la fiecare două minute.

1 Actualizările gratuite pe viaţă la informaţiile de trafic nu pot fi transferate către altă persoană sau alt produs Garmin. Actualizările gratuite de trafic pe viaţă sunt pe durata medie de viaţă a receptorului de trafic Garmin (atâta vreme cât deţineţi un GPS Garmin compatibil) sau atâta vreme cât Garmin primeşte informaţii de trafic de la furnizorul său de informaţii de trafic, oricare dintre acestea durează mai puţin. Informaţii de trafic nu sunt disponibile în toate zonele. Vezi www.garmin.co.uk/traffic

Actualizări Gratuite ale hărţilor pe Viaţă

Cu nüvi 3590 LMT poţi conduce încredinţat că vei avea întotdeauna la dispoziţie hărţile, punctele de interes şi informaţia de navigare cele mai actuale incluse în hartă. Cele mai noi hărţi sunt disponibile online de până la patru ori pe an, fără abonament sau taxe de actualizare.


Hands-free pentru o conducere sigură

nüvi 3590LMT combină un ecran tactil de sticlă de înaltă rezoluţie cu diagonala de 5 inci cu sistemul inovativ de navigaţie activată prin voce de la Garmin astfel încât poţi alege cum vrei să-l controlezi. Poți să pornești sistemul folosind comenzi vocale personalizate şi să pronunţi opţiunile de meniu de pe ecran pentru o navigare completă fără atingere.

Cu tehnologia wireless Bluetooth inclusă poţi să îl sincronizezi cu telefonul mobil compatibil pentru apeluri handsfree sau chiar consultarea agendei telefonice şi a listei de apeluri – fără să fie nevoie să priveşti, atingi sau chiar să-ţi găseşti telefonul mobil. Tehnologia Garmin SafeTexting îţi vorbeşte mesajele text primite, eliminând un alt risc major de distragere a atenţiei de la condus.

Află banda înainte să fie prea târziu


Evită confuzia la exituri şi intersecţii complexe. nüvi 3590LMT’s Lane Assist cu PhotoReal Junction View îţi arată banda de încadrare în care trebuie să te poziţionezi la intersecţiile majore şi ieşirile de pe ruta ta la un nivel de detaliu incredibil al împrejurimilor, descriind până şi copacii, podurile şi pilonii. La o milă distanţă de intersecţie, navigatorul intră în modul ecran împărţit pentru aţi arăta poziţia pe hartă laolaltă cu o descriere realistă a manevrei de executat, reproducând cu acurateţe semnele de circulaţie pentru navigare cu încredere şi reasigurare că eşti pe drumul cel bun.

Dincolo de Navigare

Fii atent la cele mai noi camere radar

Navigatorul prin satelit Garmin nüvi conţine sistemul nostru unic Cyclops de avertizare a camerelor radar, pentru informare în timp real, funcţie de direcţie şi alarme precise.

Pentru a-ţi îmbunătăţi camerele radar din aparat, faceţi upgrade la serviciu cu ajutorul Smartphone Link.

Găseşte rute economice

Tehnologia Garmin ecoRoute de economisire a combustibilului îţi găseşte cea mai economică rută către destinaţie, ajutând şoferii să facă economii şi să fie mai blânzi cu mediul înconjurător. Această trăsătură inovativă urmăreşte utilizarea combustibilului şi calculează costul unei călătorii permiţând de asemenea rapoarte precise de cheltuieli.

Economiseşte chiar şi mai mulţi bani ştiind unde să cumperi cel mai ieftin
combustibil prin upgradarea la Smartphone Link. Vei putea să afli preţurile la combustibil, cât de departe sunt benzinăriile şi vei fi direcţionat înspre acestea.

Sistem de montare inteligent

nüvi 3590LMT este chiar şi mai convenabil de utilizat. Dispune de un montaj "inteligent", care asigură o sursă de alimentare constantă şi care porneşte şi se opreşte automat odată cu motorul maşinii. Un difuzor suplimentar asigură volum sporit dacă este necesar. Când aparatul este scos din suport, nüvi marchează automat poziţia unde ai parcat şi îţi localizează cea mai aproape parcare de locaţia unde te afli pentru un confort deplin.

Folosiţi Garmin Express pentru a va ţine aparatul la zi. Garmin Express face actualizările de hărţi şi soft mai uşoare, la fel şi transferul de puncte favorite sau instalarea de voci noi şi vehicule opţionale.


¹Actualizările gratuite pe viaţă la informaţiile de trafic nu pot fi transferate către altă persoană sau alt produs Garmin. Actualizările gratuite de trafic pe viaţă sunt pe durata medie de viaţă a receptorului de trafic Garmin (atâta vreme cât deţineţi un GPS Garmin compatibil) sau atâta vreme cât Garmin primeşte informaţii de trafic de la furnizorul său de informaţii de trafic, oricare dintre acestea durează mai puţin. Durata utilă de viaţă a unui receptor de trafic semnifică durata în care receptorul (a) are capabilităţile tehnice să utilizeze serviciul current de informaţii de traffic şi (b) este capabil să funcţioneze fără reparaţii majore. Informaţii de trafic nu sunt disponibile în toate zonele. Vezi zonele de acoperire şi Acordul de Licenţiere al Programului pentru termenii şi condiţiile de utilizare complete.

²Actualizările gratuite pe viaţă la hărţi vă permit să primiţi până la 4 actualizări de date de hartă pe an, dacă şi atunci când sunt disponibile pe website-ul garmin, doar pentru acest produs până când durata sa medie de viaţă expiră sau până când Garmin nu mai primeşte date de la furnizorul său terţ de hărţi, oricare dintre acestea durează mai puţin. Durata medie de viaţă a unui produs semnifică perioada de timp în care produsul (a) are suficientă capacitate de memorie şi alte capabilităţi tehnice necesare ca să utilizeze datele hărţilor disponibile în mod curent şi (b) este capabil să funcţioneze fără reparaţii majore. Un produs va fi considerat nefuncţional şi durata sa medie de viaţă va lua sfârşit dacă nu au mai fost descărcate actualizări pentru acest produs de 24 luni sau mai mult. Actualizările pe care le primiţi vor fi pentru aceeaşi zonă geografică inclusă iniţial în produsul Garmin la momentul cumpărării. Garmin poate încheia actualizările gratuite la hartă în orice moment dacă nu respectaţi termenii Acordului de Licenţiere pentru Utilizatorul Final care însoţesc produsul Dvs. nüvi.



Caracteristici Produs

Conduceţi fără stres. Economisiţi timp şi bani
*Indicaţii vocale (de ex. "faceţi dreapta in 150 metri."): da (difuzor intern)
*Redă numele străzilor (de ex. „Faceţi dreapta PE STRADA ELM peste 150 m.”): da (pentru SUA)
*Navigare activată vocal (controlaţi dispozitivul prin comenzi vocale): da(în limba engleză)
*Compatibilitate Trafic (rutează în jurul ambuteiajelor cu ajutorul unui receptor şi abonament de trafic) : da (receptor şi abonament de trafic incluse)
*Actualizări informaţii trafic pe întreaga durată de viaţă a aparatului: da (3D Traffic)
*Lane Assist (ghid de încadrare în bandă pentru navigare):da
*Afişare semne intersecţii Junction Views: da (vizualizare photoReal şi Birds Eye )
*myTrends™ (prezice traseele dumneavoastră) : da
*trafficTrends™ (calculează rutele pe baza fluxului de trafic prezis): da
*ecoRoute™ (calculează un traseu mai economic): se cumpără separat
*Aranjare automată destinaţii multiple(oferă calea cea mai directă): da
*Evitare trasee (evitare autostrăzi, drumuri cu plată etc.): da
*Servicii Garmin nüLink!: (primiţi informaţii precise despre drum în timp real): nu
*XM® compatibil pentru U.S: Nu

Conduceţi cu uşurinţă şi în siguranţă
*Tehnologia fără fir Bluetooth®: da
*Indicator limită viteză (afişează limita de viteză pentru majoritatea drumurilor principale din US şi Europa): da
*Unde mă aflu? (găsiţi cele mai apropiate spitale, secţii de poliţie, benzinării, cea mai apropiată adresă şi intersecţie) : da
*Garmin Locate™ (marchează poziţia când este scos din suportul de parbriz): da
*Navigare pedestră îmbunătăţită (vă ghidează cum să mergeţi prin oraş): da Achiziţionaţi hărţi cityXplorer pentru o navigare şi mai detaliată pe jos sau folosind transportul în comun
*Navigare foto (navigare către imagini geo-referenţiate) : da
*Servicii de ieşire (îţi spune când se apropie ieşirile de servicii pe autostrada) : da
*Puncte de interes personalizate (posibilitatea de a adăuga puncte suplimentare de interes): da
*Ceas universal, convertor de valută şi unităţi de măsură, calculator: da
**tastaturi Qwerty sau ABC (alegeţi tastatura preferată): da
*Ceas deşteptător: da
*Garmin Lock™ (funcţie anti-furt): nu

Bucură-te de condus şi personalizează-l

*Vehicule compatibile Garmin Garage™ (descărcare iconiţe în formă de maşini pe dispozitiv): da
*Voci compatibile Garmin Garage™ (descărcare voci personalizate pentru dispozitivul Dvs.): da
*Vizualizator Imagini: da
*Player MP3 player: nu
*Player Audio book: da

Adiţional

Dispune de Garmin Guidance 3.0, cel cel mai avansat sistem de navigaţie,

Acest dispozitiv USB este compatibil cu Windows® XP sau mai noi şi cu Mac® OS X 10.4 sau ulterioare.