Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road On The Go On The Trail » Basic handhelds » Mapping handhelds » Dog tracking » Produse iesite din uz - trail
Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global MapperProduse iesite din uz - trail toate produsele


GPSMAP® 62stc

Pret fara ROAD20xx: 2425.22 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 2545.41 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 3107.09 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-GPSMAP 62stc
-Carabină de prindere
-2 baterii NiMH Tip AA
-Încărcător Baterii
-Cablu USB
-Manual de utilizare

ROAD20xx.xx - versiunea cu update contracost sau gratuit, NU se poate folosi în MapSource/Basecamp!

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 20xx.xx preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achizitia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curenta) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viata)
>Pretul cu Ro.a.d. 20xx.xx cu upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului pentru harta pe aparat.
Observatie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost importate oficial prin SC Sheba Distribution SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licente piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" si care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL. Daca sunteti in dubiu referitor la provenienta unui aparat, este suficient sa ne trimiteti seria acestuia sa o verificam si veti primi un raspuns in scris in maxim 2 zile lucratoare. La asemenea aparate garantia este suportata de vanzatorul acestora, NU de importatorul oficial.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Când terenul devine greu accesibil, te poţi baza pe navigatorul de mână GPSMAP 62stc să te ghideze, cu ajutorul busolei sale în trei axe cu compensare la înclinare, a altimetrului barometric şi a camerei foto de 5 megapixeli cu autofocus camera cu navigare la fotografie. Inspirat din puternica serie GPSMAP 60, acest GPS solid şi rezistent la apă combină acurateţe de înaltă precizie cu funcţionalitate de vârf pentru a-ţi da curaj să abordezi dificultăţile pe care terenul le ridică în faţa ta, fie că este vorba de o aventură sau o zi la lucru.

Explorează Terenul

GPSMAP 62stc dispune de un ecran color cu diagonala de 2.6-inci lizibil în bătaia razelor soarelui împreună cu o hartă recreativă a Europei la scară 1:100k. Cu hărţi la nivel de stradă şi o hartă de bază a lumii cu relief umbrit, este un instrument ideal pentru căţărătorii şi plimbăreţii serioşi. Detaliile hărţii includ parcuri naşionale şi locale, păduri împreună cu curbe de nivel, cote, poteci, râuri, lacuri şi puncte de interes.

Fotografiază Imagini cu Geotag

Poţi fotografia scene şi amintiri cu ajutorul camerei digitale de 5 megapixeli cu autofocus. Fiecare fotografie pe care o faci va primi automat un geotag cu poziţia unde a fost realizată, permiţându-ţi să navighezi ulterior înapoi la exact acelaşi loc. Pentru a ţine evidenţa fotografiilor şi a arăta poziţia unde au fost făcute pe o hartă foloseşte software-ul gratuit de la Garmin BaseCamp™ . Alternativ poţi descărca imagini cu geotag de pe Internet de la Garmin Connect™ Photos şi să navighezi către ele.

Găseşte-ţi Nordul

GPSMAP 62stc are integrată o busolă electronică compensată în 3 axe, care îţi arată capul compas chiar dacă stai pe loc, fără să fie necesar să o ţii la orizontală. Barometrul său altimetric urmăreşte schimbările în presiunea atmosferică în timp pentru aflarea cu precizie a altitudinii şi îl poţi folosi şi pentru a urmări presiunea barometrică în timp ca să te fereşti la timp de schimbările climaterice.

Împărtăşeşte prin Wireless

Cu GPSMAP 62stc poţi să îţi împărtăşeşti waypoint-urile, track-urile, rutele şi geocache-urile prin wireless cu alţi posesori de dispozitive Garmin compatibile. Astfel, noii tăi prieteni pot să se bucure la rându-le de drumeţiile sau cache-urile tale preferate — printr-o simplă apăsare pe “send” pentru a transfera informaţia ta către alte dispozitive şi a da startul la distracţie.

Păstreaza-ţi Semnalul
Cu antena sa quad helix şi cu receptorul de înaltă sensibilitate, cu corecţii WAAS şi predicţie poziţie sateliţi prin tehnologia HotFix®, GPSMAP 62stc îţi găseşte poziţia repede şi cu precizie şi nu o pierde nici în pădurile dese sau în văile adânci. Avantajul este clar — chiar dacă eşti în pădure sau lângă clădiri înalte în oraş, poţi să contezi pe GPSMAP 62stc să te ajute să-ţi găseşti drumul când ai nevoie mai mult.

Îmbunătăţeşte-ţi navigaţia

Cu spaţiu suficient pentru a stoca până la 2000 waypoints şi 200 rute, planificarea şi urmărirea detaliată a rutei de la GPSMAP 62stc te ajută să navighezi de la un punct la altul şi să-ţi salvezi drumurile pe unde ai fost. Pe măsură ce navighezi către o destinaţie pe un track activ, ai posibilitatea să vezi modificările de altitudine de pe drumul tău împreună cu waypoint-uri în puncte cheie de-a lungul drumului pentru o imagine mai clară a rutei de parcurs. Şi cu ajutorul unui ecran personalizabil, poţi croi meniurile din GPSMAP 62stc ca să-ţi arate exact detaliile de care ai nevoie în aventura ta.

Adaugă Hărţi

Adăugarea de hărţi suplimentare este simplă la Garmin cu ajutorul unei game largi de hărţi detaliate topografice, maritime şi de drumuri. Poţi descărca detalii din regiuni din hărţile noastre Garmin GB Discoverer™ mapping Garmin GB Discoverer™ pentru OS Explorer (1:25k) şi OS Landranger (1:50k) şi să purcezi la drum. Detaliile tradiţionale ale hărţii Ordnance Survey complementează capabilităţile dinamice de căutare de la Garmin. Folosiţi GPSMAP 62stc pentru a căuta, selecta şi naviga către puncte de interes sau adrese poştale şi urmează-ţi drumul pe jos, în maşină sau pe bicicletă cu ajutorul Ordnance Survey. Adaugă hărţi descărcabile BlueChart® g2 pentru o zi grozavă în larg sau hărţi City Navigator NT® sau Atlasul Digital al Romaniei-RO.A.D. 2014.20 GPSMAP 62stc suportă de asemenea Imagini din Satelit BirdsEye™ Select (pe bază de abonament), care îţi permit să downloadezi imagini din satelit în aparatul tău şi să le integrezi cu celelalte hărţi. În plus, 62stc este compatibil cu tehnologia Custom Maps, un software gratuit care transformă hărţi de hârtie sau electronice în hărţi pe care le poţi descărca în aparatul tău. Încarcă-ţi hărţile tale favorite de hârtie sau digitale pe GPSMAP® 62stc convertind detalii, etichete şi atracţii de pe alte hărţi şi planuri informative cum ar fi rutele de piste de ski, potecile pentru ciclism montan sau traseele drumeţiilor în scop caritabil în conţinut personalizat care este gata de navigaţie. Planifică-ţi ruta, măsoară terenul şi pune geotag la fotografii pe caşculatorul tău, apoi încarcă datele pe dispozitivul tău de navigaţie de teren prin intermediul softului nostru gratuit BaseCamp™, pe care-l descarci de pe Internet.

Conectează-te

Ai fost ocupat să explorezi şi acum vrei să-ţi salvezi datele şi să-ţi analizezi activităţile. Cu ajutorul unei simple conexiuni de calculator la Internet, poţi să obţii o analiză detaliată a activităţilor tale şi să trimiţi trackuri către dispozitivul tău de drumeţii în natura folosind Garmin Connect™. Garmin Connect™. Pur şi simplu încarcă activităţile salvate pe GPSMAP 62stc din aventura petrecută pe drumuri de ţară, la foc de tabără sau la vânătoare de geocache-uri pentru a ţine evidenţa lor pe web sau ca să schimbi idei de expediţii cu alţii. Acest sit complet îţi oferă o tabelă de activităţi şi îţi permite şă-ţi vizualizezi activităţile pe o hartă folosind Google™ Earth. Explorează cu această ocazie şi alte rute încărcate de milioane de utilizatori Garmin Connect şi împărtăşeşte-ţi aventurile prin Twitter® şi Facebook®. Să începi este uşor, aşa că du-te acolo, explorează şi comunică apoi ce ai găsit.

Caută Distracţia

GPSMAP 62sc suportă fişiere GPX geocaching pentru descărcarea de geocache-uri şi detalii despre acestea direct în dispozitivul tău. Vizitaţi OpenCaching.com şi începe aventura de cache-uri.

GPSMAP 62stc: Te duce în extremeCaracteristici Produs

*Rutare automată (pas cu pas pe drumuri): da (cu hărţi opţionale pentru drumuri detaliate)
*Busolă electronică: da (cu înclinare compensată, în 3 axe)
*Ecran tactil: nu
*Altimetru Barometric: da
*Cameră foto: da (5 megapixeli cu autofocus; zoom digital )
*Prietenos cu Geocaching: da (fără hârtie)
*Compatibil cu Hărţi Personalizate (Custom Maps): da
*Navigare Foto (navigare către fotografii cu geotag): da
*Jocuri - Nu
*Calendar vânătoare/pescuit: da
*Informaţii soare şi lună: da
*Tabele de maree: da (cu hărţi opţionale Bluechart)
*Calcul Suprafaţă: da
*Puncte de Interes personalizate (abilitatea de a adăuga puncte de interes adiţionale): da
*Transfer Unitate-la-unitate (împărtăşeşte date fără fir cu unităţi similare):da
*Vizualizator Imagini: da
*Compatibil Garmin Connect™ (comunitate online unde poţi analiza, clasifica şi împărtăşi informaţiile): da