Garmin Romania
Info Promotii Noutati Referinte Contact
Aveti 0 produse in cos.  |  detalii cos Cautare in site Blog Newsletter
Produse Garmin

On The Road » Automotive » Motorcycles » Trucking/ Camioane » Traffic Receivers » Produse iesite din uz - road
On The Go On The Trail Into Sports On The Water In The Air OEM/ Senzors Products Harti Accesorii Garmin Promotii Global Mapper



Produse iesite din uz - road toate produsele


nüvi® 2585TV





Pret fara ROAD20xx: 1291.15 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Contracost: 1530.82 RON

Pret cu ROAD20xx, cu update-uri Gratuite: 1865.21 RON

Produsul nu este disponibil pentru comanda.

Pachetul include:
-nüvi 2585TV
-Trafic Lifetime¹
-Receptor de trafic 3D cu cablu de alimentare la 12v
-Suport de parbriz cu ventuza
-2 antene TV externe
-Cablu USB
-Scurt ghid de utilizare

Nota:
>Pretul cu Ro.a.d. 2008 preincarcat – upgrade-urile ulterioare se vor face contracost, prin achizitia unui abonament NextROAD (upgrade la harta curenta) sau AllROAD (upgrade gratuit pe viata)
>Pretul cu Ro.a.d. 2008 cu upgrade gratuit – upgrade-urile ulterioare sunt GRATUITE pe toata durata de viata a aparatului pentru harta pe aparat.
Observatie:
Politicile mai sus exprimate sunt valabile DOAR pentru aparate care au fost importate oficial prin SC Sheba Distribution SRL. Nu se poate face upgrade la aparate cu ROAD preincarcat cu licente piratate sau upgrade gratuit in varianta cu CD Full la aparate care au fost aduse pe canale "gri" si care nu au certificatul de garantie emis de importatorul oficial, SHEBA DISTRIBUTION SRL. Daca sunteti in dubiu referitor la provenienta unui aparat, este suficient sa ne trimiteti seria acestuia sa o verificam si veti primi un raspuns in scris in maxim 2 zile lucratoare. La asemenea aparate garantia este suportata de vanzatorul acestora, NU de importatorul oficial.

Accesorii
Specificatii
Updates & Downloads
FAQ
Manuale

Despre Produs

Multi-funcționalul nüvi 2585TV combină cel mai bine ce este bun din ambele lumi - navigare avansată și divertisment: TV, video și muzică - toate într-un dispozitiv subţire cu un mare,dar portabil, ecran tactil de 5 inci (12,7 cm), cu hărţile europene.

Evitați traficul, dar nu acțiunea

nüvi 2585TV dispune de motorul de navigare Guidance 2.0, oferind o interfață mai rapidă utilizatorului, mai intuitivă pentru a spori viteza și precizia de căutări și de rutare. PhotoReal Junction View îţi arată banda de încadrare reală, afișează realist semnele de circulație și intersecțiile de-a lungul traseului cu detalii fotografice pentru a marca în mod clar banda corectă din intersecții și ieșiri. Vederea Junction View exclusiv de la Garmin, include aproape 65.000 de vizualizări junction views din Europa, de 4 ori mai mult decât la modelele nüvi anterioare.

Vizionează în direct sau vizionează mai târziu

nüvi 2585TV este încărcat cu caracteristici de divertisment, inclusiv TV, radio cu înregistrare și redare, MP3 audio și altele, astfel încât tu să nu pierzi în timp ce eşti în deplasare. Acum puteți lua cu Dvs. oriunde emisiunea TV preferată, evenimentele sportive și filmele . nüvi 2585TV vă permite să le înregistrați înainte de plecarea la destinație. De asemenea, puteți viziona TV în direct. Puternicul receptor DVB-T MPEG2 / H.264 și antena vă oferă cea mai bună experiență de vizionare posibilă și acoperire, chiar și atunci când vă aflaţi în străinătate.

De asemenea, puteți folosi video player-ul de la domiciliu sau de la distanță prin conectarea aparatul Dvs nuvi 2585TV la un televizor și redarea fișierelor video pe un televizor cu ecran mare.

Evită Ambuteiajele de Trafic

Evitați întârzierile cu sistemul nostru de evitare a traficului de cea mai extinsă - Trafic 3D. Proiectat pentru a vă oferi cea mai cuprinzătoare vedere a situației de trafic, GRATUIT *, pentru o durată de viață de utilizare, astfel încât să puteți redirecționa ușor în jurul drumurilor aglomerate și să ajungeţi la timp.

Hands-free pentru o conducere sigură

Cu tehnologia wireless Bluetooth inclusă poţi să îl sincronizezi cu telefonul mobil compatibil pentru apeluri handsfree sau chiar consultarea agendei telefonice şi a listei de apeluri – fără să fie nevoie să priveşti, atingi sau chiar să-ţi găseşti telefonul mobil.

Treceţi dincolo de navigare

Nuvi 2585TV vine preîncărcat cu avertizări pentru camerelor radarVă puteţi personaliza aparatul cu voci și iconiţe gratuit de la Garmin Garage™. Pentru a vă asigura că știţi ce e în spatele Dvs, conectați o cameră de mers inapoi.

Cel mai inteligent sistem de montare uşor de instalat și îndepărtat. Se adaugă, de asemenea inteligență, mod automat de întoarcere și îţi amintește unde ați parcat maşina, când scoateți aparatul Dvs nüvi 2585TV din suport el vă ajută să vă întoarceţi la maşină.

Funcţia "Unde mă aflu?"- localizarea de urgență vă oferă coordonatele exacte de latitudine și longitudine, cea mai apropiată adresă și intersecție, cele mai apropiate spitale, secții de poliție și mai mult, iar la ieșirile de servicii de pe autostrada vă spune care sunt serviciile oferite.

¹Actualizările gratuite pe viaţă la informaţiile de trafic nu pot fi transferate către altă persoană sau alt produs Garmin. Actualizările gratuite de trafic pe viaţă sunt pe durata medie de viaţă a receptorului de trafic Garmin (atâta vreme cât deţineţi un GPS Garmin compatibil) sau atâta vreme cât Garmin primeşte informaţii de trafic de la furnizorul său de informaţii de trafic, oricare dintre acestea durează mai puţin. Durata utilă de viaţă a unui receptor de trafic semnifică durata în care receptorul (a) are capabilităţile tehnice să utilizeze serviciul current de informaţii de traffic şi (b) este capabil să funcţioneze fără reparaţii majore. Informaţii de trafic nu sunt disponibile în toate zonele. Vezi zonele de acoperire şi Acordul de Licenţiere al Programului pentru termenii şi condiţiile de utilizare complete.



Caracteristici Produs

Conduceţi fără stres. Economisiţi timp şi bani
*Indicaţii vocale (de ex. "faceţi dreapta in 150 metri."): da (difuzor intern)
*Redă numele străzilor (de ex. „Faceţi dreapta PE STRADA ELM peste 150 m.”): da (pentru SUA)
*Navigare activată vocal (controlaţi dispozitivul prin comenzi vocale): da(în limba engleză)
*Compatibilitate Trafic (rutează în jurul ambuteiajelor cu ajutorul unui receptor şi abonament de trafic) : da (receptor şi abonament de trafic incluse)
*Actualizări informaţii trafic pe întreaga durată de viaţă a aparatului: da (3D Traffic)
*Lane Assist (ghid de încadrare în bandă pentru navigare):da
*Afişare semne intersecţii Junction Views: da
*myTrends™ (prezice traseele dumneavoastră) : nu
*trafficTrends™ (calculează rutele pe baza fluxului de trafic prezis): da
*ecoRoute™ (calculează un traseu mai economic): se cumpără separat
*Aranjare automată destinaţii multiple(oferă calea cea mai directă): da
*Evitare trasee (evitare autostrăzi, drumuri cu plată etc.): da
*Servicii Garmin nüLink!: (primiţi informaţii precise despre drum în timp real): nu
*XM® compatibil pentru U.S: Nu
Conduceţi cu uşurinţă şi în siguranţă
*Tehnologia fără fir Bluetooth®: da
*Indicator limită viteză (afişează limita de viteză pentru majoritatea drumurilor principale din US şi Europa): da
*Unde mă aflu? (găsiţi cele mai apropiate spitale, secţii de poliţie, benzinării, cea mai apropiată adresă şi intersecţie) : da
*Garmin Locate™ (marchează poziţia când este scos din suportul de parbriz): da
*Navigare pedestră îmbunătăţită (vă ghidează cum să mergeţi prin oraş): da. Achiziţionaţi hărţi cityXplorer pentru o navigare şi mai detaliată pe jos sau folosind transportul în comun
*Navigare foto (navigare către imagini geo-referenţiate) : da
*Servicii de ieşire (îţi spune când se apropie ieşirile de servicii pe autostrada) : da
*Puncte de interes personalizate (posibilitatea de a adăuga puncte suplimentare de interes): da
*Ceas universal, convertor de valută şi unităţi de măsură, calculator: da
*tastaturi Qwerty sau ABC (alegeţi tastatura preferată): da
*Ceas deşteptător: da
*Garmin Lock™ (funcţie anti-furt): nu
Bucură-te de condus şi personalizează-l.
*Vehicule compatibile Garmin Garage™ (descărcare iconiţe în formă de maşini pe dispozitiv): da
*Voci compatibile Garmin Garage™ (descărcare voci personalizate pentru dispozitivul Dvs.): da
*Vizualizator Imagini: da
*Player MP3 player: nu
*Player Audio book: da

Adiţional

Include receptor MPEG2/H.264 DVB-T cu antenă internă și externă

Dispune de Garmin Guidance 2.0, un sistem de navigaţie avansat cu o interfaţă utilizator mai rapidă şi intuitivă pentru îmbunătăţirea vitezei şi acurateţei căutărilor şi rutărilor în navigaţia de zi cu zi.

Acest dispozitiv USB este compatibil cu Windows® XP sau mai noi şi cu Mac® OS X 10.4 sau ulterioare.


Compatible AV Cables